מי עפה היום?

meytula

New member
כשאיתן עשה לה את זה היא משום מה לא כעסה

למה על אורן היא כועסת??

meytula

New member
יש דרך וצורה להגיד דברים

הדרמות האלה ממש לא מועילות להתקדמות הקשר

מיטלי מתוקה היא צודקת, בר שבתחילת קשר עם

בחורה לא אמורלעשות דחקות וצחוקים על חשבונה ולזרוקעלייה מגבת רטובה ולתת לה כאפות זה אפילו לא מצחיק כמו שהיא אמרה וגם מעליב ומגוחך.

meytula

New member
אני לא מדברת על כאפות ועל זה שאמר לה דפוקה

זה ממש לא במקום וכמובן שאני מסכימה איתה. אבל על עניין הדחקות והמגבת,היא קצת עשתה מזה דרמה הרבה מעבר ולמה כשאיתן עשה לה את זה זה לא הפריע לה?? הרבה דברים שלא הפריעו לה עם איתן מפריע לה עם אורן,אני לא מבינה מה ההתעקשות שלה להיות עם גבר שהיא לא נמשכת אליו

אני לא שמעתי שהוא קרא לה דפוקה

לדעתי היא מנסה וזכותה, היא יודעת שאורן גבר טוב ואמרה מספר פעמים שזה מה שהיא מחפשת ורוצה.

meytula

New member
בדרך הזאת הוא יברח ממנה מהר

אם היא רוצה אותו היא צריכה להפסיק לעשות דרמה מכל דבר ולמצוא דרך יותר מעודנת להגיד את דברים,אם בעלי היה בא אלי בגישה מחכנת כזאת לא הייתי מקבלת את זה בעין יפה אבל אם היה בא ממקום רגוע של ביקורת בונה,וואלה הייתי מכבדת אותו

goodpink

New member
מה קרה לא ראיתי? ובכל מקרה יש לו בעיה במגע עם

נשים ....כל פעם שהוא נוגע באורטל אם אומרת איכשהו שכואב לה הוא שהוא נוגע וזה צורה גסה כזו.... אבל מה קרה הפעם?

אני לא ראיתי מה היה אבל, לפי מה שאמרה לו

בשיחה שלא התאים לה שהוא זרק עלייה מגבת רטובה ליד חבריו והם צחקו וגם נתן לה כאפות בצחוק והיא אמרה לו שכך לא מתנהגים וזה מרחיק אותה ממנו ומאוד פוגע בה. אורטל צודקת, היא גם אמרה לו :"אנחנו לא ידידים שאתה מתנהג אליי כך".

meytula

New member
זה לא קשור לכבוד עצמי בכלל

עם איתן הדברים האלה לא הפריעו לה ועם אורן כן אז עם איתן איפה היה הכבוד העצמי שלה??? היא עושה מכל דבר דרמה,היא יכלה להעיר לו על מה שעשה בדרך נעימה יותר ולא כמו איזה אימא שבאה לחנך אותו

meytula

New member
גם איתן היא לקחה והיא אפילו אמרה לו

שתעדיף קשר עם איתן על פני מליון שקלים

שאפולי

New member
זה לא נכון שזה לא הפריע לה

1. אם את זוכרת היא החזירה לאיתן (עם הקמח) 2. היא עזבה את הטריו בגלל כל הסרטים של כבוד וכו ועוד הסתייגות אחת: מאז איתן היא יודעת שהיא מאוד מושמצת בקרב החברה היא יודעת מאורן שהזהירו אותו ממנה וכו' ולכן מאוד מאוד טיבעי שהיא תפתח שם אקסטרא רגישות. חייבת להודות שלא יודעת מה הי כרגע- אבל אם הוא זרק עליה מגבת וננתן לה כאפות מול קהל צוחק והיא היתה בסדר עם זה - היא היתה קרן. אני בעד לתת לו בראש.

meytula

New member
היא לא החזירה לו,זה היה לפני

אה לזרוק קמח זה בסדר אבל מגבת אוי אוי אוי?

סחתיין על הזיכרון..... אורטל לא מעוניינת בו

אין לה אליו חיבור רגשי. סתם נעים לה שהוא מקרקר סביבה , תשומת הלב וכו'. תיבת נוח שם. גם היא רוצה

שאפולי

New member
היא כן החזירה לו

אני לא זוכרת על מה בדיוק אבל הוא כל הזמן היה עושה לה "משיכות בצמות" לממינהן והיא אפילו אמרה בזמנו כשהוא התעצבן "מה רק לו מותר??" וחוץ מזה, תתייחסי למכלול של מה שכתבתי אלו מצבים שונים ואין מה להשוות.

למה שיתנהג אליה כמו אחד החברים שלו?

הוא צריך לכבד אותה כאישה זה מזכיר לי מישהי מהצבא, חברים של החבר שלה היו מפליצים לידה והחבר שלה לא אמר מילה וגם לא היא,משם זה רק התדרדר ומקומות מאוד לא נעימים

למעלה