התפקדות אוגוסט 07'

FFTL

New member
מתפקדת...

שם: ליעד. גיל: 15... תאריך לידה: 2.11. מקום מגורים: קדימה. שיר אהוב של 30: Attack.
שיר אהוב בכללי:
איסיקיו: יש הכל ב..כרטיס אישי משו. מסנג'ר: כנ"ל. מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש: בלוג נחשב? http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=134060 חודש שעבר שיר החודש של 30: The Kill. שיר החודש כללי: Seether - Driven Under. אלבום החודש:
אדם שעשה לכם את החודש:
משהו טוב שקרה החודש:
משהו רע שקרה החודש:
משהו חדש החודש?:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה:
תמונה שעשתה את החודש: לא, אבל אחלה דבר.
נו נראה לכם שאני באמת זוכרת משו מהחודש? עבדתי וישנתי כל היום.
חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש: אילת, ווליום, בילויים.
משהו שאתם לא מחכים לו החודש: מבחן במת'.
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה:
תהנו מהחיים.

BehindMyEyes

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: קארין גיל: 14 תאריך לידה: 31.5.1993 מקום מגורים: אשדוד
שיר אהוב של 30: כולם, קשה לבחור אחד
שיר אהוב בכללי: פיי מלא
איסיקיו: 260717020 מסנג'ר:
מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש:
חודש שעבר שיר החודש של 30: פרום יסטרדי שיר החודש כללי: מלאא
אלבום החודש:
אדם שעשה לכם את החודש: אף אחד
משהו טוב שקרה החודש: סבא וסבתא קנו לי פלאפון
משהו רע שקרה החודש: הרבה ריבים
משהו חדש החודש?: ^^ :) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה: שהוא היה משעמם ועם הרבה מזגן חח תמונה שעשתה את החודש: קשה לבחור
חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש: שיילך כמו צב חח והשינוי שאני רוצה לעשות יהיה כמו שאני רוצה
משהו שאתם לא מחכים לו החודש: שיהיה סוף החודש חח אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש: מי שבא ברוך הבא
חח מאיפה לי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה:

30STM

New member
מתפקיידת D:

שם: נועה גיל: 16 תאריך לידה: 21.4.1991 מקום מגורים: רעות שיר אהוב של 30: The Story שיר אהוב בכללי: Lithium איסיקיו: - מסנג'ר: - מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש: - חודש שעבר שיר החודש של 30: The Story שיר החודש כללי: Lithium אלבום החודש: ABL אדם שעשה לכם את החודש: יש כ"כ הרבה
משהו טוב שקרה החודש: לוזוכרת
משהו רע שקרה החודש: קיבלתי כוויה מהשעווה של הרגליים
משהו חדש החודש?: חינה בשיער D: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה: יש לי את שני הדיסקים של 30 ושמח לי D: תמונה שעשתה את החודש: זאת אני. ודניאל אומרת שאני ניראית כמו אבו, הקוף של אלאדין. עדיין לא החלטתי אם לבכות ולהיפגע או לצחוק, אבל מילא. חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש: שחיה לילית D: משהו שאתם לא מחכים לו החודש: מחזור. ואני לא מחכה לזה באף חודש. רשמתי את זה עכשיו, כיכי, אני לויודעת מה לרשום. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש: את ששון. סתם. לויודעת. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה: O: שיהיה שבוע מהנה ומדהים וקסום ומושימושי לכולם

PATD

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif

שם:תמר גיל:עוד חודשיים 18 DD: תאריך לידה:24.9 מקום מגורים:מבשרתתת
שיר אהוב של 30:יש הרבה O__O ממ דה פנטזי, דה קיל , דה סטורי
שיר אהוב בכללי:גם יש הרבה חח איסיקיו:בעע לא
מסנג'ר:[email protected] תוסיפו בהמוניכם
מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש:לחצו
חודש שעבר שיר החודש של 30:the story שיר החודש כללי:ממ ברייקינג בנג'מין, פארמור ואבריל אלבום החודש:all of the above
אדם שעשה לכם את החודש:חברות D: משהו טוב שקרה החודש:ת"א!!! משהו רע שקרה החודש:שימום של חופש חח אבל עדיף ככה! משהו חדש החודש?:בגדים
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה:לא שזכור לי תמונה שעשתה את החודש:
חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש:ווואו!! הרבה- לונדון ופסטיבל רדינג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 משהו שאתם לא מחכים לו החודש:אין אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש:מממ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה:

Rose131

New member
D:

שם: נועה גיל: כמעט 16 תאריך לידה: 10.9.91 מקום מגורים: ירושלים\מבשרת שיר אהוב של 30: אשלון נראה לי שיר אהוב בכללי: בלתי אפשרי
איסיקיו:- מסנג'ר:[email protected] מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש: הלאסטFM שלי זה Rose131 ואמ. כן. חודש שעבר שיר החודש של 30: הממ. דה קיל? שיר החודש כללי: פואטיק טרג'די נראה לי אלבום החודש: המממ. אדם שעשה לכם את החודש: המממ!!! משהו טוב שקרה החודש: הממ
משהו רע שקרה החודש:אח שלי נסע לחול עם המצלמה
משהו חדש החודש?:מכנסיים. רקמה. מדפים. נרות. חולצה. גופייה. שמלה. עוד שמלה. אמ.. זהו? סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה: הממממ תמונה שעשתה את החודש:*תמונה אקראית* חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש: אחשלי חוזר! משהו שאתם לא מחכים לו החודש: אחשלי הולך למכינה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה: עבודהעבודהעבודה.

MoonyAvFreak

New member
here i go

שם:מעיין גיל:16 ו7 חודשים תאריך לידה:29.12 מקום מגורים:רעות שיר אהוב של 30:אמממ לאדעת, אה כן 93 שיר אהוב בכללי:קומפליקייט, מייקדאמן שור איסיקיו:אין מסנג'ר:יש בעולם שלי מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש:וא וא, חודש שעבר שיר החודש של 30:לאדעת שיר החודש כללי:ואו, אמברלה! סתם לאדעת. אלבום החודש: אמממ אדם שעשה לכם את החודש:יש כמה, גילבי אורן ושיר. משהו טוב שקרה החודש:היה לי כלכך כיף
משהו רע שקרה החודש:המחשבה...בעע משהו חדש החודש?:קניתי דברים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה:היה לי ככ כיף אתמול? XD תמונה שעשתה את החודש: חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש:להנות כמה שיותר! משהו שאתם לא מחכים לו החודש:אוחח, ה21 לאוגוסט אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש:המון, כל החברות ואורן כפרעליו סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה:אני...לא רוצה שזה יגיע

English is cool

שם:סאוסן גיל:14 וחצי תאריך לידה:19.3.93 מקום מגורים:באר שבע שיר אהוב של 30:שאלה קשה:p שיר אהוב בכללי:גם שאלה קשה איסיקיו:210332293 מסנג'ר:[email protected] מוזמנים להוסיף...;] מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש: חודש שעבר שיר החודש של 30: בודהה פור מארי שיר החודש כללי: אלבום החודש: אדם שעשה לכם את החודש: משהו טוב שקרה החודש: משהו רע שקרה החודש: משהו חדש החודש?: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את החודש: חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש: מפגש פורום משהו שאתם לא מחכים לו החודש: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה:

o DaNiEl o

New member
^^

שם: דניאל. גיל: 14 וחצי
. תאריך לידה: 28.1 מקום מגורים: ר"ג. שיר אהוב של 30: המ זה חולף כזה
אבל נראה לי ש The Kill שיר אהוב בכללי: זה חולף >< איסיקיו: עדיף מסנג'ר><. מסנג'ר: [email protected] מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש חודש שעבר שיר החודש של 30: The Kill שיר החודש כללי: Asteria- The Taste the Touch אלבום החודש: אין. אדם שעשה לכם את החודש: - משהו טוב שקרה החודש: המ, חופש? משהו רע שקרה החודש: לא זוכרת>< משהו חדש החודש?: בגדיםP: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה: אין^^ תמונה שעשתה את החודש: חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש: אין. משהו שאתם לא מחכים לו החודש: להכין את השיעורי חופש >< :/ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש: אין^^ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה: -

DesertSky

New member
מתפקדת..

שם:אליאנה גיל: 16 תאריך לידה:11/3 מקום מגורים: מרכז שיר אהוב של 30: ממ יש כמה: attack the fantasy from yesterday Capricorn שיר אהוב בכללי: יש יותר מדי..כל דבר של FFTL,MCR,FOB איסיקיו: מסנג'ר: מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש: חודש שעבר שיר החודש של 30: Was It A Dream? שיר החודש כללי: Aiden-One Love The Used-Pain From First To Last - Regrets And Romance MCR-vampires will never hurt you אלבום החודש: החדש של איידן אדם שעשה לכם את החודש: מאט מ-fftl,סוף סוף הוא ענה לי.. משהו טוב שקרה החודש: משהו רע שקרה החודש: משהו חדש החודש?: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את החודש: משהו שאתם לא מחכים לו החודש: חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה:

MadinaLake

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: קתרין גיל: 16 תאריך לידה:11.3 מקום מגורים: מרכז שיר אהוב של 30: זה די משתנה.. Capricorn R-Evolve The Story Attack שיר אהוב בכללי:יש מלאא איסיקיו: מסנג'ר: מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש:/ חודש שעבר שיר החודש של 30:The Fantasy שיר החודש כללי: TBS-You know how i do My Chemical romance-Honey this mirror FOB-כל האלבום הקודם.. ויש עוד... אלבום החודש: FOB-FUTCT TBS-TAYF אדם שעשה לכם את החודש:ג'ארד חח
משהו טוב שקרה החודש: משהו רע שקרה החודש: משהו חדש החודש?: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את החודש:אני לא מהמחשב שלי

הגיע תורי לענות.../images/Emo205.gif

שם: מיטל
תאריך לידה: 17-7-92
מקום מגורים: ת"א
שיר אהוב של 30: אמ, אובליווין וסיביור.
שיר אהוב בכללי: one love, belive, hurt me מהחדש של איידן.
איסיקיו: ><
מסנג'ר: [email protected]
מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש: לאסט שלא עובד: http://www.last.fm/user/LongLostWords/
חודש שעבר
שיר החודש של 30: בודהה
שיר החודש כללי: אמ, to be loved של פאפא רוץ'
אלבום החודש: infest- פאפא רוץ' ו-conviction של איידן.
אדם שעשה לכם את החודש: ><
משהו טוב שקרה החודש: ><
משהו רע שקרה החודש: הרבה.
משהו חדש החודש?: אמ, לא זוכרת כרגע.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה: ><
תמונה שעשתה את החודש: ס'יפיםםם
חודש הבא
משהו שאתם מחכים לו החודש: אוסטריה
משהו שאתם לא מחכים לו החודש: לעשות ת79 תרגילים שנתנו לנו באלגברה וגיאומטריה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש: חברות שלי שסופסוף יחזרו מהטיולים שלהן;;
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה: ><

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אייייייייייייייייייייייידן D: ../images/Emo99.gif

גם אני התלבטתי אם לשים את החדש שלהם בדיסק החודש חחח למרות ששמעתי אותו רק אתמול וזה לא כל החודש ><" אבל הוא בהחלט עשה את החודש XDDD

חיכיתי לו ממש-../images/Emo205.gif

והייתי בטוחה שהוא יוצא באמצע אוגוסט אבל הוא דלפ וזה, אז זה באמת עשה לי את החודשXD

its only ma

New member
כמו כולם..מתפקדת../images/Emo66.gif

שם:עדי כהן ת.לידה: 15.11.93 מקום מגורים:ק.אונו שיר אהוב של 30: וואו...קשה ביותר! אולי a beautiful lie נמ...לוידעת...הכל!!! שיר אהוב בכללי: אין...ז"א...יש..מלא!!! אייסי:218500781 מסן[יותר כדאי...]: [email protected] מייספייס וכו:אין... שיר החודש של 30: a beautiful lie אלבום החודש: נמ...אין... אדם שעשה לכם תחודש:אין... משו טוב שקרה החודש:חתונה...[לא לי...] משו רע שקרה החודש: המחשבה שבחודש הבא חוזרים ללימודים... משו חדש החודש: החדשות בחדשות סתם משו שבא לכם לספר עליו החודש ואין עליו שאלה: הייתי באיטליה[למרות שיש על זה שאלה] תמונה שעשתה תחודש: אין... חודש הבא: משו שאתם מחכים לו החודש:אין משו שאתם לא מחכים לו החודש: שיגמר החודש כי אז הלימודים יהיו יותר קרובים...=\ אדם שאתם רוצים/מקווים/חושקים לראות החודש: עפרי ו...עומר?! סתם עוד משו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה: אוכל!!!
XD סתם...כלום...

Chemical Venom

New member
מתפקד=]

שם: אור גיל: 17 והרבה חודשים! תאריך לידה: 15.2.90 מקום מגורים: מושב לייד פ"ת שיר אהוב של 30: בודהה פור מארי אשלון דה פנטזי שיר אהוב בכללי: יש המון ...חח איסיקיו: לא בשימוש מסנג'ר: [email protected] מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש: אין חודש שעבר שיר החודש של 30: אשלון שיר החודש כללי: כל שיר של מיוז לינקין פארק אינקבוס פיונרל פור א פרינד סמייל אמפטי סאול מאטליקה שמעי המון החודש! אלבום החודש: כל מה שלמעלה אדם שעשה לכם את החודש: יעל עשתה לי את החודש רע! ואת החיים רעים עוד יותר..אבל אדם שעה לי את החודש טוב זה חברים שלי! משהו טוב שקרה החודש: שום דבר טוב! משהו רע שקרה החודש: הכל! משהו חדש החודש?: רק רע! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה: אממ נופ תמונה שעשתה את החודש: עונה שלישית סוף החודש! חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש: לישון כמו שצריך וזהו משהו שאתם לא מחכים לו החודש: לא יודע.. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש: לא ידוע כל כך מה אני רוצה חח סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה: נופ

למעלה