התפקדות אוגוסט 07'

The Fantasy

New member
עוד חודש וחצי התפקדות אמיתית../images/Emo7.gif

שם:דנה גיל:18 [כמעט וחצי
] תאריך לידה:26.3.89 מקום מגורים:קרית אתא שיר אהוב של 30:קשה לי מדי
דה פנטזי, רי-איבולב, סביור, בודהה פור מארי, אטאק...זה ההכי הכי בערך P: שיר אהוב בכללי:The Calling-Wherever You Will Go איסיקיו:345923467 מסנג'ר:[email protected] מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש: www.myspace.com/innocencelost1 חודש שעבר שיר החודש של 30:the fantasy
re-evolve שיר החודש כללי:אין לי כוח לרשום
אלבום החודש:ABL
אדם שעשה לכם את החודש:אופק
!!! ואמ לא יודעת חברות שלי, ומשפוחה ואמ אמ המורה נהיגה והטסטר
משהו טוב שקרה החודש:עברתי טסט
עבדתי :) ושנפתח פורום
משהו רע שקרה החודש:עבודה! חח מזל שסיימתי לעבוד היום
וכל מיני מצבי רוח למיניהם.אה ושאדווה התגייסה
משהו חדש החודש?:כן. רישיון.
ופלאפון
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה:המ. תמונה שעשתה את החודש:תמונה די ישנה שלי [לפני שנה וחצי בערך חחח] אבל תסתדרו איתה בינתיים
חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש:אשדוד
, מפגש, מפגש HIM, כנראה סופרלנד, ולא יודעת להנות
אה ויומולדת לחברה טובה
משהו שאתם לא מחכים לו החודש: לא'דעת
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש:המון
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה:איי דונט נואו

inbal287

New member
מפגש הימ? וואו, את אופטימית../images/Emo3.gif

ואגב. את לא מתגייסת. אני באה לחטוף אותך לילה לפני. אף אחד לא לוקח אותך ממני
.

The Fantasy

New member
יש מפגש HIM לא מעניין אותי כלום../images/Emo11.gifמקסימום רק

אני וחני נסע לירושלים
בובה שלי
בגלל זה חייבים להפגש כבר!

LoveYourHate

New member
אהמאהמ ..מה איתי ../images/Emo11.gif?

מה אני עז.? סתם אני לא יודעת אם אני אגיע לירושליים.זאת בעיה להגיע לשם בשבילי ..אבל תהנו יקירותי

LoveYourHate

New member
סקסית שלי!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

עשיתי לך את החודש
אוחחח אני מתה עליך!!!!
*מליוניכאלה*

עונה

שם: מור גיל: 17 מקום מגורים: דרום שיר אהוב של 30: Capricorn שיר אהוב בכללי: וואי יש המון שירים אהובים אז אני אגיד מנגינה אהובה - המנגינה מהסרט רקוויאם לחלום וואי כול כך מרגיעע איסיקיו: אין מסנג'ר: יש ..מי שרוצה בפרטי מייספייס,לאסטFM,מקושרים וכו' אם יש: יש לי מייספיס ..כתובת לא זוכרת חחחח חודש שעבר שיר החודש של 30: was it a dream שיר החודש כללי: אמרבלה של ריהנה לא בהכרח שיר החודש שלי אבל כול חור שהלכתי שמעתי אותו לא מפסיקים איתו אלבום החודש: אריק ברמן - I אדם שעשה לכם את החודש: מישהו שעובד איתי וואי מצחיקקק משהו טוב שקרה החודש: הייתי באילת והיה כול כך כיףףףףףףףף משהו רע שקרה החודש: חזרתי מאילת חחחח משהו חדש החודש?: חולצה?! חחחח סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש האחרון ואין עליו שאלה: מממ לא ממש תמונה שעשתה את החודש: סתם מצחיקה אותי בטירוף XD חודש הבא משהו שאתם מחכים לו החודש: נוסעת לאחותי משהו שאתם לא מחכים לו החודש: החודש נגמר וחוזרים לביצפר :( אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות החודש: ידיד שלי שמלא זמן לא ראיתי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על החודש הבא ואין עליו שאלה: ממ לא

למעלה