התפקדות

MichRanger

New member
../images/Emo195.gifהתפקדות../images/Emo35.gif../images/Emo195.gif../images/Emo185.gif

שם:
התחדשות החודש:
שיר החודש:
מסנג'ר/ אייסיקיו:
מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..
:
תמונה (שלכם
) מהחודש:
יאא יש אייקונים חדשים

3has3

New member
../images/Emo153.gifראשונההה D:

שם: חנה
מקום מגורים: מזכרת בתיה D:
התחדשות החודש: דיסקים D: ובגדים וכאלה ^^
שיר החודש: וואטאיף ונו לאב של סימפל פלאן
מסנג'ר/ אייסיקיו: [email protected]
תמונה (שלכם) מהחודש: אומ. אני מנחשת שלא בא לי ^^
הודגש באמצעות מדגישומטיק

panci thet i

New member
=] מתפקדת..

שם:אניטה ^^ גיל:13 מקום מגורים:באר שבע >.> התחדשות החודש:=] אין.. שיר החודש:XD יש הרבה... מסנג'ר/ אייסיקיו:איסי-404567348 מסן:[email protected] מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: ישראבלוג: israblog.co.il/540684 תמונה (שלכם) מהחודש: ^-^" חע...הצחיקו אותי

מתפקדת ../images/Emo3.gif

שם: יערה גיל: 16 מקום מגורים: באר שבע התחדשות החודש: חולצה של אוונסנס וצמיד שיר החודש: Megadeth - Good Mourning Black Friday מסנג'ר/ אייסיקיו: [email protected] מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: מייספייס - http://www.myspace.com/yaara_xoxo תמונה (שלכם) מהחודש: נוותר

chen010189

New member
לכל הבנים: שיער בלונדיני, עיניים ירוקות/כחולו

(לא זוכרת אבל זה אחד מהם בדוק) שפתיים עבות ורודות, אף קטן פרופרציונלי ונשי 2 פומלות (אם אתם מבינים את כוונתי...
) עור של שלגיה נשמע כמו חלום? נשמע כמו דמות מתוך קומדית נערים קיטשית? לא ולא! מדובר ביערה שלא רוצה לשים את התמונה שלה! למה? כי היא מרחמת עליכם שלא יירד לכם ריר!!!!!!!!!!!! ועכשיו אם הבנת את הרמז אעמ אעממ!!!!!!!!!!!!!!

PUMPKIN juice

New member
מתפקדת <: ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שם: נוי ~ גיל: 13 וחצי. מקום מגורים: צפון. התחדשות החודש: שרשרת של קשת בענן ועגילי קאפקייק מפרפל פאפי, עגילי הלו-קיטי שאחותי הביאה לי, כאפיה <: שיר החודש: דה שואו מסט גו און-קווין
מסנג'ר/ אייסיקיו: מסנ- [email protected] מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה: אין. תמונה (שלכם) מהחודש: ~

chen010189

New member
ס'יפים "4 דקות" ו"מרסי":]

שם: חן גיל: 19.4 (בא לי לדייק זה מתקרב לחצי נו!) מקום מגורים: חיפה התחדשות החודש: כלמיני דברים שאני לא זוכרת עכשיו שיר החודש: כל מיני אבל הכי חרשתי על ניין אין דה אפטרנון וסופומור.. (אין לי כח לכתוב את כל השם נו אצלם כל כותרת לשיר זה סיפור
) של פוב מסנג'ר/ אייסיקיו: במסרים מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: הוסיפו בהמוניכם =] תמונה (שלכם) מהחודש: שיער סגוללללל ..ולא מסודר אממ או יותר נכון נסיון להקפיץ אותו עם קרם, לא הלך

fat lip

New member
../images/Emo11.gif

שם: שיר גיל: 14 וחצי מקום מגורים: ראשל"צ התחדשות החודש: שני דיסקים33> שיר החודש: ווי...אני מה זה לא יכולה להחליט. אצלי או שיש כמה שירים חדשים ביחד או אין כלום. אז נלך על משהו של רד ג'מפסוט אפארטוס\דה יוזד. מסנג'ר/ אייסיקיו: [email protected] מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: מייספאזזז- www.myspace.com/riotgirlxx תמונה (שלכם) מהחודש: whatevs.

chen010189

New member
O______________O

ועל זה מאיה "הקשב המפק-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ד!" בוסקילה הייתה אומרת: אי-מאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ס'ש!!ה כאילו Wa! |שותקת| *ה!! זה בכוונה

למעלה