התפקדות

fat lip

New member
סתמו תפה. ../images/Emo11.gif

כפרעליכן
. אתן אלילות המין שלי, נשבעת.

Tmz

New member
וואחחחחחחחחקככככ (שיעול)

שם: תכלת :) גיל: 14 (עכשיו אני יכולה כבר להגיד 14 ולא לשקר. היה לי יומולדת לפני שבועיים D:) מקום מגורים: ירושלים (בערך) התחדשות החודש: חולצה של פאניק *-* שיר החודש: תבחרו איזה שיר שבא לכם מפריטי אוד. מסנג'ר/ אייסיקיו: 197174204 מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=442887 תמונה (שלכם) מהחודש: אין לי. בדרך כלל אני מצלמת את עצמי כל הזמן.. אבל אני מניחה שעוד מעט תהיה לי אחת שלי עם החולצה סו וואץ' פור איט.

MichRanger

New member
אני :)../images/Emo185.gif

שם: מיכל
מקום מגורים: זכרון
התחדשות החודש: בגדים
שיר החודש: מלאמלאמלא!! ביניהם פייק איט
מסנג'ר/ אייסיקיו: michalsh101@walla,com
מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: אין
תמונה (שלכם) מהחודש: |מחפסת| לא מצאתי

DontWakeMeUp

New member
ווהוווו D:

שם: סיון גיל: 15 [עוד חודשיים כן כן D:] מקום מגורים: צפון התחדשות החודש: אוכל XD לטיול שנתי נו שיר החודש: פריטי אוד כל האלבום לייק דה
מסנג'ר/ אייסיקיו: מסנג'ר. מסר. מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: תמונה (שלכם) מהחודש: טיול שנתי D:

Be My Escape

New member
שב"ש../images/Emo13.gif

שם: ירדן. גיל: 15וחצי. מקום מגורים: מרכז. התחדשות החודש: כאפיה,3 חולצות בT-מרקט,המוןהמוןהמון בגדים אחרים,משקפי שמש.[נו,יש הרבה><' ] שיר החודש: ואו,אמ.לא יודעת.המון. מסנג'ר/ אייסיקיו: מסר. מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה.: יש גם פייסבוק.מסר. תמונה (שלכם) מהחודש: המ,אוקי.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifכן המפקדת../images/Emo195.gif

שם: אביב
מקום מגורים: ראשל"צ
התחדשות החודש: מלאמלאמלא בגדים, DC, ועגיל באף
שיר החודש: american idiot, wake me up when september ends, boulevard of broken dreams, good riddance, basket case
התאהבתי בגרין דיי
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected]
מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: מקושרים- מי שרוצה שתיצור קשר
תמונה (שלכם) מהחודש:
חודש מאי מהנה ותאכלו הרבה אבטיחים

מתפקדת בפעם הראשונה ../images/Emo192.gif

שם: מאורה. גיל: 23. מקום מגורים: איפשהו במרכז/שפלה. התחדשות החודש: בגד-ים ושרשרת. שיר החודש: יש המון אבל אין לי כוח לכתוב. מסנג'ר/ אייסיקיו: את המסנג'ר תקבלו במסר. מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: מייספייס/פייסבוק = מסר תמונה (שלכם) מהחודש: אין.

NoAmItA ChAn

New member
DDD:

שם: נעם D: גיל: 15 ^^ מקום מגורים: ת"א D: התחדשות החודש: המממממממממממ, מנגה! שיר החודש: הרבה XD; מסנג'ר/ אייסיקיו: [email protected] מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: פייסבוק נוראי XD; תמונה (שלכם) מהחודש: X

יאללה גמאני אתפקד- למרות שאני לא קשורה!

שם: אנסטסיה/אייזי
מקום מגורים: חור קטן בערבה בשם ספיר
התחדשות של החודש עשיתי פסים בצבע אדום, סוג של ורוד,כתום ובלונדיני. קניתי את האלבום פריטי. אוד. קיבלתי עיתון מבריטניה, קיבלתי ארכת איפור, קניתי ג'ינס ממש יפה![היה לי יומולדתXD]
שיר החודש פאניק- תשע אח"צ מקפליי-אין בעיות
מבנג'ר/אייסיקיו איל לי כח לשים אייסי [email protected]
תמונה שלי אין לי מהוחדש.....

../images/Emo54.gifמתפקדת - למרות שאני כאן מהיום../images/Emo9.gif

שם: סטסי, אנסטסיה גיל: עוד חודש וחצי 16 מקום מגורים: משהו בין אשדוד לרחובות התחדשות החודש: הרבה בגדים, אולסטאר
שיר החודש: Skillet - Whispers In The Dark
מסנג'ר/ אייסיקיו: אייסי - 201717890, מסן - [email protected] מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: בלוג - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=480448 תמונה (שלכם) מהחודש: אל תיבהלו, ותעשו טובה - אל תגדילו.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifמהממת../images/Emo99.gif

וידעתי שהניק שלך מוכר לי! [כי גם כתבת בפו"ב
]

למעלה