3 3has3 New member 3/5/08 #40 ../images/Emo153.gif בין אשדוד לרחובות? D: קוווווול D: אני גרה ליד רחובות D: אבל לא בכיוון של אשדוד X:
../images/Emo153.gif בין אשדוד לרחובות? D: קוווווול D: אני גרה ליד רחובות D: אבל לא בכיוון של אשדוד X:
S See and be Scene New member 3/5/08 #44 ../images/Emo54.gifכן אני זוכרת../images/Emo9.gif עוד מפורום ט"ה, התפלאנו ששתינו היינו בקניון רחובות באותו יום
../images/Emo54.gifכן אני זוכרת../images/Emo9.gif עוד מפורום ט"ה, התפלאנו ששתינו היינו בקניון רחובות באותו יום
ע עדן וונטז New member 3/5/08 #41 מתפקדת ../images/Emo11.gif שם:עדן גיל:12 מקום מגורים: ה-צפון D: התחדשות החודש:מזוזה !! -------> שיר החודש:דת גרין ג'נטלמן מסנג'ר/ אייסיקיו:279368169 תוסיפו בכיף לא נראלי שיש לי מישו מהפורום הזה בכלל מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..:שוקס אבל אינלי כוח XP תמונה (שלכם) מהחודש:לא רוצה אני במחשב של אח שלי ואין פה תמונות שלי *__* חודש נעים לכולם
מתפקדת ../images/Emo11.gif שם:עדן גיל:12 מקום מגורים: ה-צפון D: התחדשות החודש:מזוזה !! -------> שיר החודש:דת גרין ג'נטלמן מסנג'ר/ אייסיקיו:279368169 תוסיפו בכיף לא נראלי שיש לי מישו מהפורום הזה בכלל מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..:שוקס אבל אינלי כוח XP תמונה (שלכם) מהחודש:לא רוצה אני במחשב של אח שלי ואין פה תמונות שלי *__* חודש נעים לכולם
3 3has3 New member 3/5/08 #42 ../images/Emo153.gif כווווווווווסיות D: וזה רק כי אין לי כוח להגיב לכל אחת טמטמטמם.
D DontWakeMeUp New member 3/5/08 #47 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif שיואו עכשיו יתחל עוד שרשור של לא!
M Mori C New member 3/5/08 #49 ../images/Emo41.gifמתפקדת../images/Emo195.gif שם: מור. גיל: 14 וחצי. מקום מגורים: מרכז. התחדשות החודש: בגדים, ודיסקים D: שיר החודש: שני האלבומים האחרונים של פול אאוט בוי ופריטי.אוד. מסנג'ר/ אייסיקיו: מסר ... מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: אין לי תמונה (שלכם) מהחודש: אין לי על המחשב.
../images/Emo41.gifמתפקדת../images/Emo195.gif שם: מור. גיל: 14 וחצי. מקום מגורים: מרכז. התחדשות החודש: בגדים, ודיסקים D: שיר החודש: שני האלבומים האחרונים של פול אאוט בוי ופריטי.אוד. מסנג'ר/ אייסיקיו: מסר ... מייספייס/ ישראבלוג/ שוקס/ פייסבוק וכל זה..: אין לי תמונה (שלכם) מהחודש: אין לי על המחשב.