התפקדות ספטמבר

LadySilkworm

New member
אני..

שם: שירה תאריך לידה: 3.9.91 גיל: נו באמת.. איזור מגורים: ירושלים בדיוק. דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]: מסנ- [email protected] אימייל- [email protected] מייספייס- http://www.myspace.com/shb2 פייסבוק- http://www.facebook.com/profile.php?id=698837591 אני כ"כ לבד שם, תוסיפו אותי! :p עוד משהו? שיר שעשה את החודש: amaranth chasing the dragon של אפיקה winter's night של DVKE דבר טוב שקרה החודש: הייתי בצפון, הסתפרתי, פגשתי את אשתי. דבר רע שקרה החודש: אמממ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש: לא אומרת. תמונה[שלכם!!!!!!!!]: אין עדכנית.

LadySilkworm

New member
אין מטרה XD

חברה שלי שיכנעה אותי לפתוח, אז פתחתי. בעיקרון שמים שם תמונות, והאתר הזה נהיה ממש פופולרי, כמו מייספייס כזה, רק קטן יותר.

The Cat Woman

New member
אה זה כאילו אלבום ברשת?

ויש לך כמה מקום שאת רוצה או שמגבילים בכמות? *זוממת משהו לגבי חו"ל*

מתפקדת

שם: איילת תאריך לידה: 16.12.89 גיל: 17 וחצי איזור מגורים: רמת גן דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]: בעולם שלי שיר שעשה את החודש: כל הדיסקוגרפיה של אפיקה דבר טוב שקרה החודש: הרבה דברים דבר רע שקרה החודש: דבר רע שקרה עכשיו.. בבקשה תגידו לי שיש עוד כרטיסים להופעה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש: פסיכומטרי ויהיו עוד כרטיסים להופעה תמונה [שלכם!!!!!!!!]:

Maverick Spirit

New member
../images/Emo3.gif

שם: גל תאריך לידה: 25/1/1988 גיל:19 וחצי איזור מגורים: חור לא מוכר במרכז הארץ
דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]: מסרים. שיר שעשה את החודש: אין. דבר טוב שקרה החודש: הכרטיס להופעה של נייטוויש, מיתופיה. דבר רע שקרה החודש: הרבה :/ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש: חופש. תמונה [שלכם!!!!!!!!]: אין.

Shusho

New member
מי רואה את טקס הענקת הצל"שים?

שם: מיכל תאריך לידה: 8.1.89 גיל: 18.5 איזור מגורים: פ"ת דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]: [email protected] שיר שעשה את החודש: וואי לא יודעת. נראה לי משהו מהפסקול של מגרש ביתי (שעוד לא סיימתי לראות, אהמעידןצרובליאתהעונהאהמ!) דבר טוב שקרה החודש: קיבלתי סיווג וקיבלתי סיוווגגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!! יש לי תפקיד!!!!!!!1111111111 דבר רע שקרה החודש: פיתחתי מחלות חדשות
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש: מצפה לפגוש כמה חברות... לבדוק ציוני בגרות... לחגוג שנה וחצי :) תמונה [שלכם!!!!!!!!]: הנה תמונה... (שלי!!!!!!!!)

היויו

New member
רק אל תספרי לנו מה התפקיד ../images/Emo8.gif

כי אז מה הסיווג שלך שווה
?

Shusho

New member
אני מזכירה של מישהו ../images/Emo6.gif

מה זה תפקיד מסווג, מי ישמע
(AKA לענות לטלפונים ולקבוע לו"זים, בעיקר. זה נשמע מחורבן אבל יש הרבה מעבר ודי כיפי) שאני אפילו לא זוכרת מה השם של הדרגה שלו. מה זה 3 פלאפלים?

The Cat Woman

New member
וואי הסיווגים האלה הם מזה בולשיט רציני....

את תראי שיצא לך להתקל בדברים שהם מעבר לסיווג שלך ותתהי לעצמך "אני אמורה לראות את זה?
" ואז - "אהה... על ה*ין שלי, זה מעניין"

shirlapes

New member
ממש ככה...

יותר חשוב להם שעברת סיווג כלשהו מרמת הסיווג. לא יודעת מה ההגיון מאחוריי זה, אם יש בכלל. אבל היי- זה צה"ל.
...רק שבשלב מסויים כבר נמאס/משעמם לקרוא את כל הדברים האלה...לפחות לי זה היה כבר משעמם.

Shusho

New member
חח הבנתי שזה לא בדיוק

מוקפד אבל היי, לי מותר לראות הההההכל. ככה שאני לא דואגת P:

Liquid Dreams

New member
איך הזמן עובר מהר ../images/Emo12.gif

שם: לינטו
תאריך לידה: 17.7 גיל: 13 איזור מגורים: כפר ורדים דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]: יש בכרטיסישי מסנג'ר שיר שעשה את החודש: For Amelie של ליבז אייז דבר טוב שקרה החודש: הכוונה לחודש אוגוסט נכון? ++ אז כשהיו מפגשים, כע, היה נחמד
דבר רע שקרה החודש: חם? >< משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש: שיתקינו מזגנים בבי"ס?
תמונה [שלכם!!!!!!!!]: נופ

TheImpactBoy

New member
עונהה...

שם: אביעד תאריך לידה: 3.9.07 גיל: 21 (מחר!) איזור מגורים: צפון דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]: בפרטים שלי שיר שעשה את החודש: - דבר טוב שקרה החודש: - דבר רע שקרה החודש: - משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש: - תמונה [שלכם!!!!!!!!]:

למעלה