התפקדות ספטמבר

The Cat Woman

New member
שנה טובה ומתוקה נשמאמים שלי ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

חחח אני יכולה להיות יותר קיטשית מזה? (התשובה היא "לא" דרך אגב. למתקשים...)
שם: ענבר
תאריך לידה: 2.11.86 (כן, בעוד חודשיים בדיוק!!! פאק אני מזדקנת
)
איזור מגורים: מישור החוף הדרומי
טוב נו, אשקלון. תמותו.
דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]: [email protected] והאימייל שפורסם כבר.
דבר טוב שקרה החודש: עבודה וכסף, סגרתי כרטיס טיסה לדרום אמריקה
דבר רע שקרה החודש: אני -עדיין- נטושה לחלוטין. כאילו הלו?? אדון אביר על סוס לבן- אני מזדקנת!!! אתה לא מבצע את עבודתך כהלכה!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש: שיקרה משהו מעניין לשם שינוי...? משהו מפתיע? לא צפוי? (את מי אני משלה?, זה טוב מכדי לקרות...)
תמונה [שלכם!!!!!!!!]:
עכשיו זה נראה כאילו הייתי ערומה. אבל באמאשלי- זה בגד ים
ואני מזה חשה את עצמי בתמונה הזו לרמת הגועל אבל באמת שזה במקרה!!! חברה שלי קראה לי, הסתובבתי וזה מה שיצא

The Fantasy

New member
וואי כוסיתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo3.gif

חחח סתם סתם את ממש יפה
וזה באמת נראה כאילו את ערומה

The Fantasy

New member
מה לעשות../images/Emo11.gif ככה זה כשאנשים יפים מדי../images/Emo69.gif

הם מקבלים המון מחמאות

blacknwhite

New member
יאללה../images/Emo3.gif

שם: ענבר תאריך לידה: 1.12 גיל: 14 איזור מגורים: ת"א באופן תיאורטי, מעשית- כאמור- ירושלים... דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]: יש מסנ, אין אותי במסנ, עזבו
שיר שעשה את החודש: אתם צוחקים?! חודש?! אממ... כנראה שlive to tell the tale, ההערה בסוף, בלה בלה, אני בנאדם דפוק כרגיל, וsee me in shadow של דיליין דבר טוב שקרה החודש: נמנמ... טיסה לארה"ב!
וואי, עבר מלא זמן
דבר רע שקרה החודש: התחיל בצפר ואני נאלצת להתמודד עם עצמי. עסק מסובך. מצד שני, זה יכול להכנס גם לקטגוריה הקודמת כי תכל'ס מגניב פה והכרתי מלא אנשים
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש: שהוא ימשיך. (זאת תשובה לשתי הגרסאות של השאלה) תמונה [שלכם!!!!!!!!]: מאיפה אני אקריץ תמונה, תגידו לי?

lacrimosa girl

New member
את לא דפוקה!!

ותעלי תמונה שהעלית כבר פעם לפורום, זה מה שאני עשיתי [:

lacrimosa girl

New member
מתפקדת!!!

אתם יודעים למה?? עבדו עלינו! פתחו את מחשבים!!!111 ואו, כמה התגעגתי אליכם.
שם:
עלומה / לאקרימוסה תאריך לידה:
28.6 גיל:
16 ^^ איזור מגורים:
חור בפרובינציה- היהי, אני כמעט מרכז!! יודעים למה?? כי אני גרה בקבוצת יבנה!! כבר יומיים!!
דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]:
[email protected] שיר שעשה את החודש:
מלאאא, בעיקר פואט, 7 דייז, נייקווסט, TMD, טרויס משהו של אפיקה [אפעם לא קלטתי איך לבטא את השם
] וכמובן- פאסאד אוף ריאליטי
דבר טוב שקרה החודש:
נמנמ עבודה, כסף, סוף החופש דבר רע שקרה החודש:
לא הייתי באף מפגש ;; משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש:
אלבום של נייט!!$^@&#%^&%^*^#% תמונה [שלכם!!!!!!!!]:
בגלל שיש לי מצב רוח טוב [איזו שטחית אני
] הלכתי וחיפשתי את התמונה הזאת, כי אתם יודעים איפה אני?? אני במחשבים של בצפר!! |סהתלהבות|

The Fantasy

New member
יפה אחת../images/Emo99.gif

התכוונתי לכלבה אל תתלהבי
סת, למרות שהכלב/ה נורא יפה
את הרבה יותר
תעשי אותי

התפקדות ראשונה שאני טורחת להתפקד../images/Emo3.gif

שם: מור תאריך לידה: 29.8 גיל: 18
איזור מגורים: דרום דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]: [email protected] שיר שעשה את החודש:
Therion- Son of the son, Draonian- She dies דבר טוב שקרה החודש: 18 וההופעה של ת'ריון ודרקוניאן
דבר רע שקרה החודש: בצפר
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש: בת דודה שלי באה לבקר עם התינוקת החדשה שלה
(היא גרה באנגליה)

Eragon651

New member
אוף..למרות שאני כבר לא חייל קבלו בהתפקדות -->

שם: צביקה תאריך לידה: 1.5.86 גיל: 21 איזור מגורים: צפון הארץ {לא תל אביב} דרכי תקשורת [מסן/איסי/מייספייס/כל דבר אחר שיש לכם]: מייל:[email protected] אי סי : יש בפרופיל שיר שעשה את החודש: דבר טוב שקרה החודש: מצאתי עבודה {ואכשיו אוכל להרשות לעצמי לקנות כרטיס
} דבר רע שקרה החודש: שום דבר |בלי עין הרע| |טפו.. טפו..| משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה החודש: לעבוד שיבוא שלום על עם ישראל
ולשמוע את אחד השירים החדשים של נייט תמונה [שלכם!!!!!!!!]:

למעלה