התפקדות חודש יולי

or karady

New member
עונה לשם שינוי

שם:אור תאריך לידה:10/08/93 גיל:עוד מעט 14 מיקום בארץ:גבעת שמואל מסנ\אייסי:311257717 [email protected] מסר לאומה:לא לזרוק אשפה על דשא של שכן (עזבו סיפור ארוך...) לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם:ח' איך התעודה:לא קיבלתי עיצומים ואני גם לא רוצה לקבל... מרוצים?:למעלה... מה התוכניות לחופש?:ליסוע למעיינות... בכפר פינס לטוס ללונדון לבקר את חברה שלי... מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:כנראה אם זה יהיה בתיכנון חסר לה שלא... האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?:לא שידוע לי ולסיום סיומת..:עשו לנו פירסומת... אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?ברור תמונה:זוועתית...

MoVe AlOnG

New member
אני כאן!אני כאן!

קצת עליכם: שם: צ'ן תאריך לידה: 12.05 גיל: 16 מיקום בארץ: יישוב לא מוכר ליד ראשל"צ מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: grab you'r frickin balls and make some frickin noise. לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: י' איך התעודה: אם הייתי מקבלת אחת כזאת זה היה נחמד ^^ מרוצים?: - מה התוכניות לחופש?: חודש ראשון-לעבוד חודש שני-לחגוג מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?:למרות שכבר ראיתי אבל לגמרי מתכננת את זה שוב.בשביל זה העבודה. האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: ההמממ....של מיוז שיבואו.. ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? לגמרי כן!!!!!!!! ובתמונה אני והכלב שלי.

DoLi it is Me

New member
אייזהה חחמוווודדד

הייתי בטוחה בהתחלה שזה דוביי XD איזה שמנממןןןןןן יוואו איך קוראים לו ?

../images/Emo195.gif עונה ../images/Emo195.gif

שם: דפנה תאריך לידה: 8.10 גיל: 13.9 מיקום בארץ: ראשון מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: למה לעשות היום את מה שאפשר לדחות למחר P: לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: ח' איך התעודה: ככה ככה מרוצים?: חוץ משני מקצועות.. מה התוכניות לחופש?: מה שיבוא ברוך הבא
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: לא בזמן הקרוב =/ האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: לא.. ולסיום סיומת..: החיים יפים :) אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? יש מצב.. תלוי מתי..

Sivan McFLY

New member
ME ME ME=]

שם: סיון תאריך לידה: 10.10.1992 גיל: 14 וחצי מיקום בארץ: חיפה סיטי =] מסנ\אייסי: [email protected]/215668511 מסר לאומה: הא?!
DJ-SEX XOXO לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: ח' איך התעודה: לא קיבלתי! מרוצים?: מאודד מה התוכניות לחופש?: שינה,שינה,שינה..סגידה לדני, שוויץ אבל אולי לונדון במקום! אמןן מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: מאוד מאוד רוצה אבל הסיכויים ממש קלושים
אוףף האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: לא.. ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? כן למה לא =) תמונה- עדיף שלא תראו אותי אז הנה מה שעשינו ביום האחרון של בצפרר.. מצ'ועממים חיחי

Lex 1

New member
עונה ../images/Emo98.gif

קצת עליכם:
שם: אלכס (לכס, אל, לכסה מה שבא לכם..)
תאריך לידה: 7.8.90
מיקום בארץ: בת ים
מסנ\אייסי: 240225016
מסר לאומה: אין לי..
לכבוד סיום השנה:
איזה כיתה סיימתם: י"א אבל אני לא בדיוק מרגישה שסיימתי ללמוד..
איך התעודה: לא קבלנו
מרוצים?: נראה לי שהיא הייתה יכולה להיות טובה עם ממוצע 90 פחות או יותר
מה התוכניות לחופש?: לסיים את המועדי ב' באנגלית ומתמטיקה ואת העבודת ביוטופ אולי למצוא עבודה ואז אני יוכל לרדת לאילת ודברים דומים.. טחח
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: לא השנה בכל אופן
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: אממ הייתי רוצה MCR אם הם יבואו בכלל אבל אין כסף, אמא לא מרשה ואין לי עם מי ללכת
ולסיום סיומת..: אני אמורה לענות פה משהו..??
אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? אממ.. ייתכן שכן, נראה.
תמונה:
די ישנה, באוטובוס בדרכנו לת"א (אוי, הכיעור.. וכיום כבר יש לי עדשות
)

yael0000

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

קצת עליכם: שם: יעל תאריך לידה: 17.12 גיל: 17.6 מיקום בארץ: מרכז מסנ\אייסי:[email protected] מסר לאומה: לא יודעת לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: י"ב איך התעודה: לא קיבלתי מרוצים?:אבל לא היה מה התוכניות לחופש?: לא יודעת, סביר להניח שלעבוד ולהרחוויח כסף מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: כן האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: בחודש הקרוב לא אבל כשמכר יבואו, ברור! ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו?לא יודעת חופש שמח ומהנה! תשמרו על עצמכם! תודה

קרן20000

New member
יעלללללללל

חחחחחחחחח מבדר לקרוא שאת רוצה ללכת להופעה של מקפליייי! חחחחח XD

shiraz cohen

New member
מתפקדת!

קצת עליכם: שם: שירז. תאריך לידה: 5.5.93 גיל: 14. מיקום בארץ: ראשון. מסנ\אייסי: במסר. מסר לאומה: פארמור שליטה! וגם lifehouse. לכבוד סיום השנה: איזה כיתה סיימתם: ח'. איך התעודה: לא קיבלתי. מרוצים?: --- מה התוכניות לחופש?: גיטרה. [= מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: כן,ברור. האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: אולי. ולסיום סיומת..: אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? אממ... אולי.

קרן20000

New member
../images/Emo192.gifמתפקדת!

שם: קרן :) ... תאריך לידה: 19.4 גיל:16.. מיקום בארץ: מזכרת בתיה. ליד בילו.D: מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: DONT DO DRUGZ ? לכבוד סיום השנה:נשרוף את כל הביו-כימיה ופיזיקה וערבית ולשון ואת כל מה שאני עוזבת מאחור................יאי. איזה כיתה סיימתם: י'. עולה ל-י'א ... איך התעודה: אין תעודה! יש עיצומים! חח מזל... מרוצים?: בטח מרוצים. לא נתנו לי את הנכשל שהייתי אמורה לקבל.. מה התוכניות לחופש?: אילת. עבודה. (והרבה) מסיבות. ים. חברים וכל מה שיבוא. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: יש מצב בנובמבר (יומולדת לדאג) חוצמזה כבר הייתי...מתה לנסוע שוב! האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: אולי... ולסיום סיומת..: נעשה לכם פרסומת...נו איך זה הולך? מממ חופש נעים ושיהיה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? ברור ..למרות שאני לא *הכי* פעילה בגלל המחשב הדפקט שלי שנתקע לעיתים קרובות.. כיף להכיר אנשים חדשים.

L D N

New member
אני פהפהפה

שם: שני, שיינא. תאריך לידה: 8.12.92 גיל: 9 וחצי [פחחחחחח סתם. 14 וחצי] מיקום בארץ: רמה"ש מסנ\אייסי:[email protected] תוסיפו אם בא לכם.. מסר לאומה: לילי אלן מלכה! איזה כיתה סיימתם: ט' D: איך התעודה: סבבה. מרוצים?:בערך. מה התוכניות לחופש?: ארה"ב! מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב?: הלוואי
האם אתם הולכים להופעה בינלאומית בארץ בחודש הקרוב?: נופ. אם יהיה (כשנצליח להחליט על תאריך) מפגש פורום,תבואו? ישמצב ותמונה -אל תזדעזעו ><

למעלה