התפקדות חודש נובמבר

O0NoNi0O

New member
אווצ' פוינט שוז זה סבל מר.

אבל כול כך שווה את זה, זה ממש יפה לדעת את הדברים האלה [נו אני לא רוקדת, אני יודעת מברה ממש טובה כמה זה כואב] בהצלחה

The Psycho Girl

New member
../images/Emo9.gifפוינט שוז

יש לי עדיין את הנעליים הראשונות שלי הם כאלה מכוערות XDD אחחח הזכרונות איך התרגשתי בפעם הראשונה אני מציע לך לשים פלסטרים מסביב לאצבעות לפני שאת שמה אותם או משהו כזה שתרגישי יותר טוב עם זה ואני יכולה לתת לך הצעות לריכוך הנעל השיטות שלי מזה טובות XDD

מאיושSP

New member
חחח כן גמני ממש התרגשתי:]]]

כן תודה.. נראלי אני אשים באמת.. הקטע הוא שלפול בנות מהחוג אמרו לקנות גם את הסיליקון ולי אמרו רק את הבד כי אני לא צריכה את הסיליקון.. ונראלי עכשיו יהיה לי יותר כואב או משו. >< וואו כן תביאי עצותDDD: תודה בובה.
המסן שלי - [email protected]

yaelsee

New member
ל הקבוצה שלי עם סיליקון ואני עם בד

ולפי איך שזה נראה, בד הרבה יותר טוב... אבל, תעשי מה שבא לך =]]

The Psycho Girl

New member
נראה לי סיליקון עדיף

אני העדפתי סיליקון זה יותר נוח והרבה פחות כואב ניסיתי את שתיהם והעדפתי את הסיליקון אבל זה מאוד אישי

M C F L Y 1

New member
ממאאיוושש ../images/Emo201.gif

מספיייק ? אווהבת אותךך בוובב
ולגביי הנעליי פויינט עם הזמן זה יעשה פחות כוואבב בלייב מיי

McSon of Busted

New member
תומר DDDD:

מאיצ' את נעלמת לי...תפסיקי עם הדיכאון ודברי איתי כבר יא מכוערת!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 לאב יו

מאיושSP

New member
בובבבה!!DD: אני מתגעגעת! 3>

יש לך כ"כ הרבה דברים לספר לי!! אוהבת אותך יפיופה.

loli kiss

New member
אני פה ../images/Emo9.gif

וואיי אני בין האחרונות :/ לא הייתי בבית כל היום .. לא נורא חח שם: דנה/ דיינה (כמו ששני - LDN כפרעליה החליטה) או איך שתרצו P: גיל: 15 תאריך לידה: 23.7.92 מיקום בארץ: רמת השרון דרכי תקשורת: מסן ואייסי במסרים .. משהו טוב שקרה בחודש שעבר: דודה שלי באה מארה"ב , טקס ניקולודיאון וכמובן - שביתה D: משהו רע שקרה בחודש שעבר: דודה שלי עזבה (לפני יומיים) ,מקפליי ממשיכים ת'סיבוב הופעות וחותמים על הסינגל ואני לא שם
זהו נראה לי.. תמונה (שלכם/מקפליי/משהו שבא לכם לשתף): דאגישש
מאוהבת בתמונה הזאתי. מסר לאומה: השביתה צריכה להמשך ! P: חודש מעולה לכולנו

loli kiss

New member
אווי שחכתי..

לכתוב משהו טוב ורע שיקרה בחודש הבא: אז משהו טוב- יומולדת לדאגייש
חח משהו רע- אממ.. שהשביתה אולי תיגמר.. XD

The Psycho Girl

New member
מתפקדת !

שם:אורלי גיל: 17 תאריך לידה:20.8 מיקום בארץ: אשדוד - 20 דקות על הכביש המהיר מתל אביב דרכי תקשורת: מסן [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: השביתה למרות שזה גם דבר רע ועוד משהו אבל אין לי מושג מה זה היה משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: גדנע יום שני !! יאיאי תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) : מסר לאומה: אל תאכל את הפרה אולי היא אחותך

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: שיר גיל: 12 מיקום בארץ: חור קטן ותקוע בארץ... דרכי תקשורת: איסי: 435903500 מסן: [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב: שביתה רע: שביתה משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: מאיפה לי לדעת מה אני מגדת עתידות?? תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: אין

Sharon Kez

New member
מתפקדת ../images/Emo3.gif

הכינוי שלי בעבר היה Dana Argamen (אם מישהי פספסה =D) שם: שרון קץ. גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 20.4 מיקום בארץ: חיפה דרכי תקשורת: [email protected] (מסן) משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: היה סתם כייף, לא זכור לי משהו ספציפי חח משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: שביתות, כייף עם חברים, דברים בחינם, יומולדת לאמאבא! =D תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) - תמונה שלי יש במסן, ואני אעלה של מקפליי יותר מאוחר כי אני אצל חברה חח מסר לאומה: יהיה טוב

Charley XD

New member
../images/Emo26.gif אני !! ../images/Emo110.gif

שם: אורטל גיל: 15 תאריך לידה: 9.10.92 מיקום בארץ: חור במרכז דרכי תקשורת: מסן : ,[email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב - הייתה לי יומולדת !!!!!!! היה שווה רע - החלטנו לריב כולם ! מה קרה לנו אני לא יודעת ... משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: טוב - אממ יש הרבה דברים שאני מחכה
רע - מבחן במתמטיקה תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) קטנים תמימים ויפיייים
מסר לאומה: אף פעם אין לי מסרים חכמים תסתפקו ... בי ! XD NOT

N e r d y

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

שם: טל
תאריך לידה: 24.12.90 (יום אחרי הארי~ וכמה שנים טובות..
)
מיקום בארץ: עין שריד
אין עתיד
דרכי תקשורת: מסרים?
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: שביתה\שביתה
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:משהו יצליח שביתה\שביתה
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)
מסר לאומה: Food = life!!! (דאג אני כזאת
) אחלה חודש בננות=]]

למעלה