התפקדות חודש נובמבר

כראלה

New member
מתפקדת :p

שם: נעם גיל: 12 וחצי תאריך לידה: 13.4.95 מיקום בארץ: תל אביב. דרכי תקשורת: -- משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: ממממ . טוב: * שביתה ? [נימאס לי אני רוצה לחזור ללמוד XD ] * הייה חוודש עמווס ומלא ימי הולדת :) רע: ממ. החוודש הזה היה משום מה ארוךךךך מידיי ומייגע =\ בכיבכיבכי=\ משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: טוב: יומולדת לאחותי. יומולדת לחברה שלי. אבא נוסע למרוקו [גם אני לא יודעת מה הוא מחפש שם] והוא יחזור עם מתנות :p רע: לא ניראה את אבא שבועיים =[ אחותי תיגדל בשנה ותחשוב שיש לה זכות להיתחצף עליי XD תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף): אניאניאני [= מסר לאומה:

בדיליי ^^

שם: דפנה :) גיל: 14 וחודש! (עוד 6 ימים אם לדייק..) תאריך לידה: 8.10 מיקום בארץ: מרכז. דרכי תקשורת: מסרים ^^ משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב - פגשתי מלא אנשים והכרתי כמה, יומולדת, מחשב, MITO + DVD. רע - מחשב חדש ותוך 3 ימים הלך הספק! אבל לא נורא. עכשיו הכל טוב :) משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: טוב - אין לי מושג ><. מה שיבוא יבוא :) רע - אין לי מושג
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: לפעמים לדבר שטויות זה לא הדבר הכי נכון לעשות. ועוד אחד; אם אתה רוצה להוציא מידע ממישהו אל תגיד שאתה מישהו אחר כי אחרת סתם תצא אידיוט.

>>עאא!!<<

שם: טל גיל: 18 תאריך לידה: 11.7.1989 מיקום בארץ: חיה על קו הרצליה-חיפה כרגע
דרכי תקשורת: מסר/מסנ/אייסי- אול יו גוטה דו איז קול משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: התחלתי אוניברסיטה
וראיתי עוד מיני קופר
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: עוד אין לי מעונות
וכולי חיה על קו הרצליה-חיפה XC
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)
לא זוכרת מי שמה את זה לפני.. אבל כל פעם שאני רואה את זה, אני נשפכת מצחוק מחדש XD מסר לאומה: Be cool- stay in school! וגם- רוצה האריייייייייייייייייי

../images/Emo195.gifמתפקדתD:

שם: דרור. גיל: עוד 9 ימים 16
תאריך לידה: 11.11.1991 [ תודו שתאריך מגניב P: ] מיקום בארץ: נמ, מושב מעפן ליד הוד השרון. דרכי תקשורת: מסנג'ר- [email protected]
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: הביאו לי את הדיוידי של וונדרלנד!@#$%@
וסתם היה חודש חביבD: / בלאגן מעצבן ומיותר, העיקר שנגמר.
וגם המסן עושה לי בעיות >< משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: יומולדת 16 DDDDD; / מבחן באנגלית. איזה קקה.
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)הוא כזה מתוווק
מסר לאומה: המ, אף פעם אין לי מה להגיד. גם לא עכשיו.
חודש נעים לכולן!

Shir Girl XD

New member
נוחכת ../images/Emo70.gif

שם:שיר אפשר גם שוגה, בובי, סאמר וכל שם בא לכם
תאריך לידה: 12.7.1992
מיקום בארץ: מכרז וטיפה ימינה ואם אתן מתעקשות אז חור ליד הוד השרון וכ"ס
דרכי תקשורת:[email protected]
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:
טוב: ימי הולדת לאנשים שאני אוהבת, חודש עם מלא צחוקים
רע:שני ריבים קטנים,אנשים שאני אוהבת היו בבית חולים
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:
טוב:ימי הולדת לאנשים שאני אוהבת וחוץ מזה אני לא יודעת מה צופה לי העתיד
רע: אתמול היה אחד הימים המיותרים בחיי ושוב אני לא יודעת מה הולך להיות לי
תמונה:
אין פה מישהו שיצא לא טוב
מסר לאומה:כשאתן הולכות לחתונה שהיא די "משעממת" תנסו לחפש מלצר חמוד ותתמקדו בו **זה עוזר**

T h a t G i r l

New member
ווא ווא איזה חודש.התגעגעתי!../images/Emo23.gif

שם: ליטל,ליטלי,ליטלו,ליטילי,ליטילזי או בשם החדש ששלום [מה קשור?] קורא לי,חיילתתת
.חחח גיל:18 וחצי.. תאריך לידה:24.1 מיקום בארץ:ראש העין.. דרכי תקשורת: מסין- [email protected] או אייסי 274165071 משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:רע-צבא.
טוב-מה קשור,מה קשור ושוב,מה קשור! אוי ושגיליתי שמישהי מהטירונות+קורס שלי היא בריטית ואני טסה איתה לאנגליה כי סבתא שלה גרה שם ליד מנצסט'ר
יאי! משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:מה קשור!
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)-->
אני מתה עליהם! מסר לאומה: החיים כלבה.

T h a t G i r l

New member
חחחחחח XDD

הוא צבע לבלונד. וגידל זקן
הבלונד יפה,הזקן לא.
אבל הוא עדיין ציון,המדהים
איי לאב הים
.

נמחקה לי ההודעה../images/Emo46.gif

ואין לי כח לכתוב מחדש
אז קוראים לי שני, אני בת 15 ואני פה

../images/Emo54.gifמואה. בדיליי, כרגיל, כי אין אינטרנט.

שם: נוגה. גיל: עוד חודש עשרים! אעעאעעאעאעאעאעעעאעאעאעאע!!! >< תאריך לידה: 4.12.87. מתנות יתקבלו בברכה.
מיקום בארץ: עה"ק ב"ב. דרכי תקשורת: [email protected] - מסנ ואימייל. 318837304 - איסי. משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: אוממ. לא זוכרת.
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: לוידעת. Oם תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) סורי. נוט אוויילבל. מסר לאומה: בי קול - גו טו סקול. XD

ShellyJones

New member
(=

חזרתי! ואני ממש ממש מצטערת על היותי בלתי פעילה בפורום, המחשב שלי החליט לפתוח במחאה נגד תפוז=\... שם: שלי גיל: 13 ושלושה חודשים? תאריך לידה: 8.8.1994 מיקום בארץ: נ"צ... דרכי תקשורת: מסן- [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב-מק זכו בטקס ניק (=, קיבלתי כרית של TH... משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: טוב- הרבה ימי הולדת(= רע- פתיחת ראש לפני יומיים... תמונה :תמונה שצולמה על ידי מההופעה של TH, בתקווה שהיא תעלה(= מסר לאומה: don't worry, be stuipd!

למעלה