התפקדות חודש ספטמבר

talosh1234

New member
:(- שליי + הכל :|

שם:טל תאריך לידה:14.7.94 גיל:13 מיקום בארץ:שוהם מסנ\אייסי:267062084 [email protected] -------תוסיפו בכיףף
מסר לאומה: שנה טובה האם נהנת מהחופש?:בערך למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..):לראות איך השנה תהיה לי... מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?:נמ.. להנות יותר .. שנה שעברה הייתה אוי וי בוי מהלך תמונה אהובה- טוב ... אני

talosh1234

New member
נוווווווו מה יש לזה ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

אם זה לא עובד עכשיו אולי אני מוותרת XD

YuvalJones

New member
את גם ממש יפה! :)

תגידי ישמצב שאת מכירה את איתי לוין? ^^" גם הוא משוהם ועולה לח'. =]

YuvalJones

New member
../images/Emo196.gifמתפקדת../images/Emo196.gif

שם: יוובל.
תאריך לידה: 19.11
מיקום בארץ:רמת גן..
מסנ\אייסי: [email protected] , 336089742
מסר לאומה: תאכלו הרבה! סתם נו, אף פעם אין לי מה לכתוב במסרלאומה. =\
האם נהנת מהחופש?: כן. מאוד. היה סבבה.
למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): לשיעור הראשון שלי בדו-ג'אז חטיבה.שהוא מחר P:
מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: כנסו לבלוג שלי. אין לי כוח לכתוב אתזה מחדש [מס' 285501]
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אנלא אוהבת אותה, סתם צילמתי אותה היום ^^"
שתהיה לכם שנה טובה ומוצלחת

talosh1234

New member
גאדד את כל כך יפה !!

תמיד רציתי להגיד לך אבל לא הספקתי אז הינה :p את מהממת :]]]

מאיושSP

New member
דאמ, אשכרה מתחילים ללמוד. ../images/Emo69.gif

עבר מהר מדי.. >< שם: מאי תאריך לידה: 16.5.93 גיל: 14 מיקום בארץ: רעות (מודיעין) מסנ\אייסי: [email protected] 281940018 מסר לאומה: אין כזה דבר חברות. >< האם נהנת מהחופש?: האמת שלא כ"כ. למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): כי עוד שלושה ימים אני טסה לחודש לארה"בDDD: מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: להצליח במתמטיקה ואנגלית. תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) סתם תמונה שאיכשהו תמיד מעודדת אותי
שנה טובה לכוווולן! =] אני אתגעגע אליכן..

M C F L Y 1

New member
מאייצצ'וו שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

בוובי למה לא שמת תמווננה !? אני רוצצה שייראוו כמהה יפפפיופפה אאת
אתגעגעע כ"כ :// בהצלחחה מחחר

McSon of Busted

New member
יאללה מה את מתלוננת?! DD:

עלק דאמ מתחילים ללמוד!! אולי אנחנו לומדים! את פאקינ נוסעת לחודש לארה"ב ;;;;< אופ למי אני אחפור על זה שהם לא מתייחסים אליי?!?!?!

מאיושSP

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל בכל זזאת, אז אני חוזרת ויש מלא לימודים בלי חופש בכלל! XD את תחפרי באימיילים ארוכים ארוכים עליהם ואז אני אחזיר תשובהD: אבל אני מקווה שיסתדר כבר עד אז..
מתגעגעת.

למעלה