התפקדות חודש ספטמבר

1AnastaciA1

New member
איימ היר!

שם: נסטיה. תאריך לידה: 23.04.92 גיל: 15. מיקום בארץ: רעננה. מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: בום! האם נהנת מהחופש? כן. למה את מחכה בספטמבר? אמממ, כלום..? מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה? שתיהיה מוצלחת. תמונה אהובה

yael0000

New member
../images/Emo211.gif כן המפקד../images/Emo195.gif

שם: יעל תאריך לידה:17.12 גיל:17.8 מיקום בארץ: מרכז מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה:אל תעשו פסיכומטרי לפני צבא! האם נהנת מהחופש?:מרובו , לא למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): 25, לסיים עם הפסיכומטרי , ושייגמר החודש, אוקטובר-בריטניה מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: אין לי שנת לימודים חדשה חהחהחהחה תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) שתהיה לכן שנת לימודים פורייה ומהנה תודה , גם לך

rox love BSM

New member
עוד 18 ימים יש לי יומולדת!!!

שם:
רוקסן,רוקס,רוקסי
תאריך לידה:
19.9.91
מיקום בארץ:
עין-הים
מסנ\אייסי:
אין לי=/
מסר לאומה:
__
האם נהנת מהחופש?:
מאד
למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..)
:אממ לא יודעת..אין לי משהו מיוחד,אבח אני מצפה לאוקטובר כי אני נוסעת לאנגליה שוב...
מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?:
שלא תהיה מלחיצה מדי למרות שזה י"א
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

Dana Argamen

New member
שיהיה בהצלחה לכולן. ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שם: שרון. (עזבו תכינוי, אין לי כוח להסביר XD) תאריך לידה: 20.4 גיל: 15 מיקום בארץ: חיפה מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: שנה חדשה, התחלה חדשה =] (מסר עם המון המון מחשבה XD.) האם נהנת מהחופש?: כל כךךךך!! החופש הכי טוב שהיה. בקושי כמה ימים של לשבת בבית. למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): שביתות
מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: להמשיך ולהכיר עוד חברים (מה שהלך מצויין במהלך החופש) לשמור על ציונים טובים באלגברה וגאומטריה..(המקצועות השנואים עליי) תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) - תמונות שלי אני שולחת במסן. אז אני אעלה תמונה של אהובי

m i c k e y 15

New member
כ"כ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כ"כ אהבתי אותו בתקופת "מלאך שחור"

Dana Argamen

New member
אהאהעהה!! מלאך שחוררררררר../images/Emo99.gif

אני היחידה שהיו (ויש
) לה פנטזיות עליו ועל ג'סיקה אלבה? מה היא עושה עם הלוגן הזה?! אממ אבל אם לא מדברים על הסדרה אז יש לי פנטזיות עליו ועליי XD

Charley XD

New member
לוגן ../images/Emo3.gif הוא הרבה יותר חמוד !!!!!!!!

וברור שהוא שג'סיקה זה הרבה יותר טוב !!!!!!!! והתקופה הזאת שלו אויייי

mcfly danna

New member
מתפקדת...

שם: דנה... (גם דנדה..) תאריך לידה: 23.8.93 גיל:14 מיקום בארץ:דרום מסנ\אייסי:p[email protected] \ 428468705 מסר לאומה: תהנו מהלימודים , (למרות שזה בלתי אפשרי... אבל תנסו) האם נהנת מהחופש?:בהחלט... למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): ליומולדת של אחותי הקטנה .... מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: שאני אמשיך להיות חננה... כמו תמיד!!! תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..): אני פשוט חולה על התמונה הזאת...

sweet shir

New member
פפפ ~מדוכאת~ לא רוצהלארוצה];

שם: שיר. >: תאריך לידה: 6.11 >>>>>>>>: גיל: 15 בנובמבר >>>>: מיקום בארץ: רעננה ]; מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: לא רוצה ביצפרררררררררררררררררררררררררר ]]]]]]]]]]]]; האם נהנת מהחופש? כןןןןןןןןן >>>>>>>>>>>>>>: למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): למות!!!!!! חחחחחחחחח סתם, לודעת. שאני אלך בתל אביב לסוכותD: ולהכיר אנשים חדשים. ^__^ מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: שכבה מאגניבה ולא מעפנית XD תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אין לי של זאק אפרון XD אז "נסתפק" בBJ. ^_________^

mcfly danna

New member
כנ"ל... עונה!!!

תודו ששכחתן שהיום ה1.9 שם: תאריך לידה: 23.8.93 גיל:14... לפני שבוע!! מיקום בארץ:דרום, ערבה... מסנ\אייסי:p[email protected] / 428468705 תרגישו חופשי להוסיף... מסר לאומה:you go to school you get tischool!!!! האם נהנת מהחופש?:בהחלט... למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): ליומולדת של אחותי :) מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: להתחיל ברגל ימין ולהשאר חננה תמידית.. תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) : חולה על התמונה הזאת... שנת לימודים טובה ופוריה ומעשירת עיסוקים רבים....

sweet shir

New member
תלמדי לשרשר. >>>:

שמישהו יביא תמונה של אומנות השרשור אני ב"תגובה מהירה".

Lex 1

New member
ואני מוכנה לעשות זאת ../images/Emo27.gif

טיימ טו לירן.
. בלי קטע של ביצ'יזם, פשוט רוצות לעזור.

sweet shir

New member
אוי חחחחחחחחחחחח אופסXDDD

יאייייD: גידלתי אותך לתפארת!!!! XD (ואכן. XD) 333>

למעלה