תכנון שבועי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo121.gifתכנון שבועי../images/Emo202.gif

יום ראשון: בגרות בע"פ בתקשורת על סרטי הגמר.. סיימתי תקשורת סופית ורשמית!!!! יום שני: מגן בהיסטוריה וללמוד למגן באזרחות יום שלישי: ללמוד לאזרחות כנראה ת"א עם סבתא ואולי מסיבה בערב יום רביעי: לחרוש על האמאמאמא של האזרחות יום חמישי: מגן באזרחות ויום שלם של ערב המגמה שלנו! ובערב.. ערב אוסקררר!! [זה ערב מגמה, רק הרבהרבהרבה יותר גדול. כי אנחנו מסיימים י'ב] יום שישי: לישון וכנראה ערב עם החברות יום שבת:ועוד לישון ולישון ולישון ולישון ולישון
שבוע טוב וקולנועי לכולן!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוווווו ערב הקרנות!!!../images/Emo202.gif

וואי ולי"בניקים זה בכלל כיף,מקרינים את הסרטים שלהם וכולם רוצים לבוא ולראות ויש פרסים וזה ממש מגניב! שלנו היה לפני שבועיים כבר.והסרטים של הי"ב שלנו יצאו אדירים!רובם בכל אופן
זה ממש כיף ומרגש לראות את כל הקהל באולפן ולראות אותו נהנה מהסרט שאת עשית בעצמך. תהני רייבנוש ובהצלחה!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo121.gifאני יודעת! אני כלכך מתרגשת לזה 8D

כל שנה שראיתי את הי'בניקים בערב אני חשבתי לעצמי שעוד כמה שנים אני שם. ועכשיו אני שם! כולם יבואו יפה כזה, עם שמלות וחליפות.. אני כבר לא יכולה לחכות. גם לאפטר פארטי

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מתכננת:)

יום ראשון - להתכונן למבחן בהיסטוריה, לכתוב פעולה. יום שני - אולי לא ללכת לבית ספר, להתכונן למבחן בהיסטוריה. יום שלישי - מבחן בהיסטוריה, בת מצווה לבת דודה. יום רביעי - פעילות בבית ספר, רופא שיניים, ללכת לראות הנסיך הפרסי
עהעאה!@$
. יום חמישי - צופים. יום שישי - צופים. יום שבת - יםיםיםיםיםים:) בהצלחה רותם!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תודה../images/Emo70.gif

וכל הכבוד על ה100 שהגישו אותך!!! הלוואי שיגישו אותי על 100 במתמטיקה*_*

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה!D:

האמת שבמתמטיקה אם אתה בקבוצה שהרמה מתאימה לך אפשר להוציא 100 בציון הגשה ובציון סופי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתכננת

יום ראשון -שעתיים מתמטיקה בבצפר, לחזור הביתה ולחרוששש לבגרות, לטפל באייפוד, להתחיל עבודה בספרות מורחב יום שני - חופשת בגרות במתמטיקה - לחרוש את חיי יום שלישי -בגרות במתמטיקה ]; יום רביעי -פגישת מועצה לטיול הכנה לשנה הבאה, יומולדת לחברה טובה אז לוקחים אותה למסעדה במרינה, בערב מסיבת יומולדת לאותה חברה יום חמישי-בצפר, תיאטרון, שיעור נהיגה D: יום שישי -תיאטרון, בערב בית ריק של ידיד בת"א יום שבת -לישון לישון לישון לישון ולא לחשוב יותר על מת'!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעל יותר מדי חחח

סיפורים קצרים - תפוחים מן המדבר, הטריבונל של החופש הגדול, תיקון אמנותי על האודיסאה ונובלה - איוואן איליץ'

Simple Girl 175

New member
../images/Emo121.gifואוו, איך הגעת לזה? דווקא לנושא הזה?

אני עושה בסה"כ על 2 סרטים וסיפור קצר

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה לא לבגרות או משהו..

זה סתם עבודה מסכמת כזאת של כל השנה..

../images/Emo204.gifמתכננת. ../images/Emo9.gif

מי סיימה עם הבגרות במתמטיקה לפני חמש שנים, ועם מתמטיקה בכלל לפני שלוש? *גיחוך זדוני*
יום ראשון: שמרתי על האחיין הפשוש שלי ונסעתי למכללה, ואז שישנתי באוטובוס ושיפרתי את העבודת בי.אד. עכשיו צריך רק להדפיס.
יום שני: טיול מחלקה!!!!!!! יום שלישי: עבודה מעשית בדיסלקציה, להעביר את ה-Unit Plan. איו. יום רביעי: לומדים רגיל. בערב נוסעים הביתה. יום חמישי: עובדים במשרד. צריך כסף!
יום שישי: חל"ב בבוקר ואז עוזרים לאימא. שבת: לישווווווווווווווווווווווווון.
בהצלחה לכולן! ^^

McMonkeys

New member
../images/Emo87.gifתכנון

יום ראשון:הכנתי חקר
יום שני:חיסון(אני מתה מפחד!!!!!)אם אני אחיה אחר כך אז חקר
יום שלישי:חקר
יום רביעי:עוד לא ידוע
יום חמישי:אני לא לומדתD:
יום שישי:אני לא לומדתD:
יום שבת:עוד לא ידוע התמכרתי לשבק ס'*~*

McMonkeys

New member
אה שכחתי!

מסתבר שמחר גם מבחן בתנ"ך וביום רביעי מיצ"ב במתמטיקה|:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכי שבק ס' מושלמים!

הם מבין האמנים הישראלים היכ טובים שנראו! הם עושים ראפ איכותי ויודעים לכתוב אותו,יש להם גרוב ענק והם עושים את מה שהם עושים הכי טוב-וזה לעשות שמח! גם השילוב הזה בין ראפ לכלים של רוק פשוט אדיר. הם אשכרה הביאו סצנה מיוחדת לפה,שתופסת!

למעלה