תכנון שבועי

McMonkeys

New member
אתן יכולות לשלוח לי שירים שלהן במסן?

ודרך אגב אין לי את רובכן כי בטעות מחקתי את כל הקטגוריה של מקפליי..אז תביאו לי את המסן שלכן או תוסיפו [email protected]

m o r 1 0 2

New member
נפול וקם-שיר טוב!../images/Emo168.gif

אני התחלתי לאוהב אותם מנונסטפו:p אני חולה על מוקי,מתה עליו! באמת שהוא כזה חמוד-במיוחד עם יוסלס:p

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיש להם עוד הרבה שירים טובים

כמו כל בעטיפה של ממתק בערך
מוקי מדהים,מדהימדהימדהים! יש לו ליריקה מדהימה ונוקבת,ולחנים מעולים,הוא פשוט תותח על ואני כ"כ חוהל עליו!
אני מעדיפה אותו לבד,אבל לא שמעתי אותו הרבה עם יוסלס אז זו לא כזו חוכמה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gifמסכימה לגבי מוקי

באמת יש לו מילים מדהימות לשירים, הוא אמן אדיר

../images/Emo73.gif מתכננת D:

זה הולך להיות שבוע כל כךךך עמווווווווווס >< יום ראשון: מבחן באנגלית , ללמוד לערבית. יום שני : בוחן בערבית, ללמוד למדעים. יום שלישי : מבחן במדעים. יום רביעי : פיתוח קול. יום חמישי: ללמוד ללשון. יום שישי : מבחן בלשון >< אווווח שיגמר כבר השבוע הזה !! בהצלחה לכולן בכל הבחינות :)

../images/Emo34.gifמתכננת D:

יומראשון - מפמ"ר באזרחות . לקנות לחברה מתנה וקניון D: יומשני - יומולדת לאחותי :),לחרוש לאזרחות , בערב מסיבת הפתעה לחברה . יומשלישי - לחרוווווווווווווווווווווווש לאזרחות1!! יומרביעי - מפמר באזרחות
יומחמישי - עבודה. >: יומשישי - לצאת בערב לקראת היומולדת . :) יום שבת - יומולדתתתתתתתתתת!@$^@#$^!@$

../images/Emo146.gif דבר ראשון שניני ! בהצלחה בכל המבחנים

דבר 2 תזכרי מה היה במפמר ותגידי לי חחחחח !! גם לנו יש אבל ביום שני הבא ואני כ"כ גרועה בזה >< בהצלחה לך בהכל D: לאב

../images/Emo146.gifשבוע כזה עמוס !

יום ראשון : ללמוד למבחן בספרות , חזורת לטקס השבעה של המדצים. יום שני : עבודה, ללמוד למבחן במדעים שביום שלישי:S, לעבוד על פעולה למדצים. יום שלישי : מבחן במדעים (ויש מי לאק!), לעבוד על פעולה במצדים. יום רביעי : אימון מדריך במדצים (בהצלחה לי ולליכושק'ס), ללמוד למבחן בלשון . יום חמישי : מבחן בלשון, ללמוד למבחן במתמטיקה ,לישווווווןןןןןן יום שישי : לישון אצל רצוני הסקסי בכפס. יום שבת : ללמוד למבחן במתמטיקה, לישון ביי . שבוע עמוס תאחלו לי בהצלחה :S

sweet shir

New member
חח בקצרה-

ללמוד למתמטיקה עד מחר, וממחר ללמוד להיסטוריה. that's about it.

למעלה