Fashion Police - GRAMMY

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif Fashion Police - GRAMMY ../images/Emo196.gif../images/Emo106.gif

משטרת האופנה בטקס הגראמי ה-53 לשנת 2011
אז נכון הגראמי הוא לא טקס שלנו, אבל הייתה לנו נציגות די נכבדת של נקבות מהז'אנר לכן בחרתי את מיטב נשותינו בתוספת של כמה אחרות (כדי שיהיה מענין) והרכבתי לנו מיני מצעד, לזכר ימים טובים
אתם יכולים כבר לנחש מי תהיה במקום הראשון? (זה לא קשה
) אתם גם כמובן יכולים לספר לנו מי הם המתלבשים הטובים והגרועים ביותר בעיניכם. מה חשבתם על ההופעות, השמלות, האקססוריז, הפריזורות או על הגברים שלי אין כוח להגיב אליהם? היה מישהו שממש אהבתם/שנאתם ולא הופיע במצעד? כל החפירות, הפאייטים ונציגות הגרוזיה-לנד בדרך אליכם
תהנו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif מקום 10 ../images/Emo106.gif

ליה מישל - לובשת אמיליו פוצ'י. רייצ'ל מ-Glee אותה אני לא יכולה לסבול ואם הייתה לי אפשרות הייתי זורקת עליה סלאשיז בשמחה, הצליחה להיראות מספיק נורמלי על השטיח האדום בשביל שאני לא אכניס אותה לרשימה השחורה ועל זה מגיע לה כל הכבוד. הפרצוף שלה עדין מעצבן אותי אז אני אתייחס לכל מה שקורה מהכתפיים ומטה; העקבים שלה נהדרים (אם היא מנסה לצוד ג'וקים בפינות, דאט איז), השמלה שלה בחלקה העליון לא נראית הכי מרשימה, במיוחד לאור העובדה שלבחורה אין שום בובז וואטס סו אבר. אבל למזלה השסע העמוק עושה את רוב העבודה ומשדרג לה את השמלה מדרגת פיהוק ל"וואו היא נראית נהדר". השיער שלה גם נראה נפלא אבל שפתון נערות הליווי שלה חייב ללכת.

היא באמת נראתה נהדר

לא אהבתי את הילפסטיק שלה ואת הנעלים אבל בגדול זה היה מראה טוב.

Guncrazy

New member
אבל הליפסטיק עשה את כל העבודה../images/Emo2.gif

היא נראית כמו סלאטי סנואו וואייט

LeAnnDylan

Well-known member
סלאט כן שלגיה? נוט סו מאץ'

היא כהה מידי בשביל להיות שלגיה. וגם נראית כמ דראג קווין. שלגיה הייתה נשית!

Guncrazy

New member
אני אוהבת את האודם שלה

וגם את העקבים. בעיני היא נראת מעולה!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif מקום 9 ../images/Emo106.gif

ג'ול - לובשת פמלה רולנד. ג'ול הגיעה לשטיח האדום עם שמלה רחבה בניסיון לא מובן להסתיר את הריונה המתקדם. זה הרי ידוע שנשים בהריון זה דבר סקסי ולמרות שהיא טוענת שהיה לה קשה למצוא שמלה להידחס אליה, אני בטוחה שעם הכסף שיש לה (שלא הולך לטיפולי שיניים, אובייסלי) היא יכולה להרשות לעצמה שמלה בהזמנה אישית ולא סתם לבחור מקטלוג. שתלמד מסלמה בלייר. בכל אופן גם עם הבחירה התמוהה, ג'ול עדין נראית נהדר, הוואן שולדר יושב עליה יופי, אני אוהבת את הגוון הצהוב. את הקלאץ' שלה אולי הייתי מחליפה וגם מוסיפה קצת יותר אקססוריז כי זה מרגיש לי ערום מידי אבל אול אין אול, יחד עם הפריזורה, העגילים והמייקאפ המושלם היא נראית נפלא.

פה בתמונה לא רואין שהיא בהריון

אבל כשהיא עלתה לבמה להגיש איזה פרס ממש ראו שהיא בהריון והשמלה נראתה הרבה יותר טוב עליה אז. אני גם לא מבינה למה נשים בהריון מסתירות את הבטן שלהן.יש להם יתרון מובנה בגוף והן בוחרות להסתיר. רק בגלל זה הייתי שמה אותה בוורסט
טיפולי שיניים
אנשים שלא מכירים את ג'ול לא יבינו על מה לעזאזל את מדברת

Guncrazy

New member
לא רואין.. אין ספק../images/Emo3.gif

אין לא חושבת שיש מישהו שלא מודע לעובדה שהשיניים שלה נראות כאילו עברו התעללות. זה קומן נולאג', לא?

LeAnnDylan

Well-known member
גם לאנשים שמכירים את הפורום לפעמים אין מושג

על מה אני מדברת. אני רגילה לזה שאנשים לא מבינים חצי ממה שאני אומרת

Guncrazy

New member
אני לא חושבת שהיא ניסתה להסתיר

וגם אם כן, זו לא משימה כל כך קלה. אלא אם כן התכוונת בלהסתיר שהיא לא לובשת משהו צמוד שיבליט את הבטן ואם ככה אז אני לא רואה סיבה לזה. אם היא נראת ככה ולא סתם הר אדם אין כל רע בשמלות כאלה. הצבע החמיא לה, היא נראתה קורנת והגזרה החמיאה לה.

LeAnnDylan

Well-known member
ממ לאו דווקא משהו צמוד

אבל תמיד כשלובשים משהו רחב זה נותן הרגשה של הסתרה

אמאלה, איך גדל לה לה החזה

האיפור לא מחמיא. בכל זאת כשהיא לא נראית רזה כמו דחליל היא נראית ממש טוב!

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא האיפור שלה היה מושלם

צריך לראות מקרוב. אישה בהריון היא אישה קורנת שלא צריכה שום מייקאפ
ותמיד היו לה מחלבות שטראוס

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif מקום 8 ../images/Emo106.gif

קייטי פרי קייטי שבחרה להגיע לשטיח האדום עם סבתה והגדילה ודאגה למצוא להן תלבושות ארמאני תואמות (ish) בחרה להיראות כמו מלאך, דבר שנוגד לגמריי את כל התדמית שלה. מה שכן, תלבושת של מלאכית יכולה ליפול בקלות לאין-ספור קלישאות ותלבושות מגוחכות עד דמעות אבל הפעם משהו בערימת הקיטש הזו עבד לה. היא לא נראתה מטופשת או מגוחכת בכלל היה בזה משהו שיקי ומגניב שלא כמו ליידי גאגא שמנסה בכוח להיראות שונה ולרוב סתם נראית כמו מוטנט. קייטי נראתה נשית, עדינה וסקסית כאחת. היה בזה משהו כובש ותמים ואולי זה מראה דבילי לשטיח האדום אבל עליי זה עבד.

למעלה