Fashion Police - GRAMMY

Guncrazy

New member
גם לדעתי היא נראתה טוב

אבל לא התלהבתי כל כך מהחזיה המנצנצת. החצאית והכנפיים היו ממש שווים אבל לדעתי היא יכלה להשקיע קצת יותר מחשבה בגופיפית הזו.

לא מתאים לה להיות אוונגרד

זה נראה כמו חיקוי לא מוצלח של ליידי גאגא. זה מוגזם נורא אבל סבבה לה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif מקום 7 ../images/Emo106.gif

ג'ניפר לופז - לובשת אמיליו פוצ'י. תמיד היה ניתן לסמוך על ג'יי לו שתפציץ במראה מרשים על השטיח האדום. איי מין, מי יכול לשכוח את שמלת הגראמי הירוקה שלה עם המחשוף שהגיע לה לשחלות? אז הפעם ג'ניפר בחרה ללכת עם משהו מעט יותר סולידי, עדין נראית נהדר, עדין מצליחה למשוך אליה תשומת לב (ובין לבין גם לעוור אנשים) לא המראה הכי טוב שהיא לבשה אבל בטח שלא גרוע כמו חלק מהמראות שנראה בהמשך. אול אין אול השמלה שלה חמודה, אני אוהבת שהשרוולים ארוכים, העקבים שלה מעלפים והשיער שלה נראה נהדר.

אני דווקא לא התלהבתי מזה

הגזרה של השמלה סבירה (ארגיובל) אבל לא הבנתי את הצבע שלה בכלל גם לא את כל מוטיב המראות הזה העקבים שלה בעיניי היו זולים ונראים כמו משהו שקונים בתחנה מרכזית והשיער שלה היה כל כך לא משקע שבא לבכות.

Guncrazy

New member
אוי שמלה הירוקה../images/Emo23.gif

אהבתי מאוד את השמלה הזו, היא החמיאה לה בטירוף.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif מקום 6 ../images/Emo106.gif

מירנדה למברט - לובשת ג'ורג' צ'קרה. אני קצת קרועה כאן. מצד אחד זו מירנדה למברט, אישתי מזה 5 שנים. לרוב אני אוהבת את הסטייל שלה ואם לומר את האמת הגזרה של השמלה הזו לא נראתה עליה כ-זה רע. היא החמיאה לה מאוד וכיוון שמירנדה לא בדיוק חובקת גזרת 90-60-90 כל דבר שלא גורם לה להיראות אובר-צ'אבי זה אחלה. הבעיה שלי מתחילה בחברות של מירנדה וקרי ונמשכת בחיבה הפתאומית של מירנדה לאול דאט גליטר. מבטיחה לך האני שהשמלה הזו הייתה נראית נהדר גם בלי להחזיר אור או להיראות כמו משהו שקרי הקיאה לארוחת בוקר. מה שכן לזכותה יאמר שהאיפור + הפריזורה מעולם לא נראו טוב יותר. גם לא בהופעה עצמה שהיא החליטה לפזר את השיער כדי ליצור מראה יותר "דאון טו ארת'" שהיה מיותר לגמריי. אך בסופו של יום כשצריך להעמיד את היתרונות אל מול החסרונות, היתרונות מתעלים ולכן רן מוצאת עצמה בחלק החיובי של המצעד עם סמיילי ומדבקת עלי והצליחי.

מיקס אימושנז

השיער שלה באמת נראה טוב וגם המייקאם. החלק האחורי של השמלה ישב עליה יופי, אהבתי את הגב החשוף. וגם מקדימה החלק העליון של השמלה יפה אבל לא הכי התלהבתי מהחלק התחתון של השמלה. לא מלהיב וגם לא הכי מחמיא.

Guncrazy

New member
איך יכול להיות שאנחנו לא מסכימות על כלום?!

התקלקלת!

LeAnnDylan

Well-known member
זו את הפכת למיס גרוזיה-לנד!

רווית לא מתקלקלת. היא רק קצת שיכורה לפעמים.

Guncrazy

New member
אהבתי מאוד

גם את השמלה הזו וגם את מה שהיא לבשה להופעה עצמה. חוץ מזה שזה לא משהו שקרי תלבש. זה צנוע מידי. ממתי קרי לובשת משהו שמסתיר את הרגליים?! את רוצה שחן תתגרש ממנה...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif מקום 5 ../images/Emo106.gif

קים קרדישאן - לובשת קופמן-פרנקו. כוכבת הריאלטי של ערוץ !E והבחורה הסייקואית העונתית הגיעה לבושה לשטיח האדום בכל מה שאני מתעבת ובכל זאת הצליחה להיראות מיליון דולר. אולי זה הגוף הסופר סקסי שלה שלא מאפשר לשום פיסת בד להיראות עליה רע ואולי אני מפתחת בסתר רגשות חיבה לגרוזיה-לנד אבל איך שלא תסתכלו על זה, קים נראתה מעולה, השמלה ישבה עליה בצורה מושלמת ומחמיאה לכל איבר בגופה, העקבים שלה נחמדים והפריזורה שלה מעלפת. תוסיפו לכל זה מינימום אקסס בטוב טעם וקיבלתם פצצת שטיח אדום. שנאמר: יאמי

היא נראתה פשוט מעולה!

עזבי אותך זהב או לא זהב השמלה הזאת הייתה פשוט נהדרת! אחת השמלות היפות בטקס IMO

למעלה