Fashion Police - GRAMMY

Guncrazy

New member
יפהפיה!

אגב שתי האחיות שלה ואמא שלה יותר פסיכיות ממנה וגם סנוקי היא די פסיכוטית

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif מקום 4 ../images/Emo106.gif

ג'וליאן האף - לובשת קת'רין מלנדרינו. יקירת המדור- זו שתמיד מגיעה לכל הטקסים השווים ואנשים תוהים מי זו הכוסית הזו. איזה מזל שאנחנו פורום קאנטרי ולמרות שאנחנו עדין מתחבטים בשאלה האם היא הוג' או האף, לפחות אנחנו יודעים מי היא
ג'וליאן כנראה השאילה את שמלת גזרי העיתונים של קרי אנדרווד מטקס הגראמי 2008 וערכה בה כמה שינויים קלים כדי להתאים לאופי התקופה. ועושה רושם שדווקא השינויים הקלים עובדים לה כיוון שכשקרי לבשה את השמלה שלה היא נכנסה למצעד ה-WORST... לג'וליאן יש גזרה עגלגלה יותר מלקרי לכן השמלה יושבת בצורה מושלמת על קימורי גופה והמחשוף העמוק פשוט תענוג לעיניים
הפריזורה שלא כהרגלה, לא הכי מלהיטה אבל בהחלט מספקת לג'וליאן מראה רשמי יותר. מי שמסתכל מהצד לעולם לא ינחש שמדובר בבחורה שאוהבת להתפשט תוך כדי הליכה...

מושלמת!!

לא אהבתי את ההדפסים על השמלה אבל זו ג'וליאן, למי באמת אכפת מה היא לובשת

Guncrazy

New member
מי לא מכיר אותה ../images/Emo12.gif

היא ממש מוכרת. אלא אם כן התכוונת בארץ ואז- למי אכפת
אגב רק את וחן עדין מתחבטות בשאלה האם זה הוג' או האף
השמלה אגב לא לטעמי. מי מיליון יותר יפה מזו של קרי אבל עדין לא כזו מדהימה בעיני.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif מקום 3 ../images/Emo106.gif

איווה לונגוריה - לובשת אשי סטודיו. אווה שבין כל השמלות הרשמיות והמשעממות שסבבו אותה הצליחה להראות כמו משב רוח רענן על השטיח האדום מקבלת ממני את מלוא הקרדיט. אומנם הלבן והשחור נראים מידי רשמיים אבל לא הייתי מסוגלת לדמיין את השמלה הזו בצבעים אחרים. אוהבת את הגזרה, אוהבת את הגימור, אוהבת את הבד ואוהבת את אווה לובשת את זה. העקבים שלה מהממים, הפריזורה שלה מושלמת ועם הופעה שכזו היא לא צריכה שום טוני פרקר או אקססוריז אחרים כדי לגרום לה להיראות זוהרת. פשוט יפיפייה עקרת בית נואשת? מיי אס!

Guncrazy

New member
מה זה השחור הזה מתחת לשמלה?

זה נראה כאילו היא לובשת טייץ' מתחת כדי לשמור על צניעות. בעיני זה מזעזע ומוריד את כל הערך של שמלה...

LeAnnDylan

Well-known member
זה המכנסי בריכה של שנות ה-90../images/Emo6.gif

אולי היא רוצה לקפוץ אחרי זה לספורטן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif מקום 2 ../images/Emo106.gif

סלינה גומז מודה שאין לי באמת מושג מי זו הזאטוטה הזו. ידוע לי שהיא סוג של מיילי סיירוס אבל מעבר לזה אין לי שמץ של מושג מה היא עשתה בחיים כדי להגיע למצעד שלי. (הל, עד לפני חמש דקות הייתי בטוחה שזו אריה מ"שקרניות קטנות ויפות") בכל אופן הספקתי להפנים ששמה של הילדה הינו סלינה ושהיא נראית מספיק טוב כדי להיות כאן. ושמלת השמפניה של ג'יי מנדל זה רק הדובדבן שבקצפת שעוזר לה להתברג בקלות לטופ 3. הגזרה מושלמת וזורמת, הצבע מדהים ומחמיא לגוון העור שלה, אוהבת את הצמיד שלה מאוד והפריזורה שלה אלוהית. היא נראית כמו כוכבת הוליוודית מן השורה. לייק לייק לייק.

היא באמת דומה לה../images/Emo6.gif

והיא נראתה נהדר. יופי של מראה. הצבע של השמלה מדהים והגזרה מושלמת. שמיילי סיירוס תלמד ממנה דבר או שניים.

Guncrazy

New member
איך את לא מכירה אותה

היא משחקת בהמכשפים מווברלי פלייס

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif מקום 1 ../images/Emo106.gif

הילרי סקוט - מליידי אנטבלום. נכון אז המצעד הזה מכור, אני מניחה שלכל הנפשות הפועלות בפורום היה ברור שהילרי תכבוש את המקום הראשון. השנה זו השנה שלה (ושל ליידי אנטבלום) ולכן גם המקום הראשון שלה, בלי הרבה מאמץ. שמלת סטרפלס שחורה פשוטה של רוברטו קאבלי שחגורת הוינטאג' בזהב וכסף הופכת אותה למרשימה יותר ול"גראמי מטיריאל" בלעדיה הילרי הייתה נראית נחמד ותו לו. מדהים כמה אקססוריז יכולים לשנות הופעה שלמה... וכמובן למקרה שמישהו פספס, לכבוד המאורע החגיגי הילרי החליטה לעבור במספרה הקרובה לביתה ולשדרג את הפריזורה הדי מזעזעת שהיא הסתובבה עמה לאחרונה ובאמת שאין מאושרת ממני. הפוני שלה מעלף והצבע הכהה מחמיא לה מאוד ואין שום סיבה בעולם שהיא תחליט להבהיר אותו שוב. אבר אגיין. שמעת אותי הילרי?? נבר! ולסיכום – הילרי תעשי לי גראמי

היא נראית בהריון בתמונה הזו../images/Emo6.gif

דילן... הייתן שובבות? ;; לא אמרתי לך שצריך להשתמש באמצעי מניעה?!
טוב אני אפילו לא אטרח להגיב על התמונה הזו. זה ממש לא משנה מה אני אגיד בשלב הזה

Guncrazy

New member
זה אומר ששנאת את זה../images/Emo6.gif

אבל זה לא היה כזה נוראי

למעלה