איזה לק נחמד נלבש לשישבת

רוני325

New member
נראה לי שאלבש את הלק של אורלי

prince charming ובקמיצה בכל יד את הלק התבקע הצהוב

lilo4

New member
אני מוכנה לשלם את החשבון

אבל אני רוצה סווטצ'ים בתמורה! הקולקציה החורפית ממש ממש ממש מסקרנת אותי. בעיקר הסגול והטורקיז המוזר [וגם האדום, בעצם. קצת. וגם השחור, למרות שאני לא אלך איתו... בעצם, אולי כן. או שלא. אממ... אולי כן?]

ענבל30

New member
../images/Emo45.gif גם אני איתו ../images/Emo13.gif

מאוד אוהבת... מקווה לצלם סווטצ'ים מחר (אבל לא מבטיחה, אל תעצרו את נשימתכן...)

lilo4

New member
orly- blue suede

אני חושבת שזה הלק הכי מגניב שיש לי
אני מתכננת לכתוב עליו ביקורת קצרה בפורום כשיהיה לי כוח לצלם אותו. בנתיים מצרפת תמונה דיי מייצגת שלו שמצאתי באינטרנט.

iefrat

New member
הוא כחול מאוד יפה

אני אישית מאוד מחוברת לסגולים (ממשפחת הכחולים) אבל הייתי בהחלט שמחה לצרף את הלק הזה לאוסף

lilo4

New member
הבעיה היחידה איתו

שאחרי יומיים-שלושה הוא מאבד את אפקט המט ואת החיספוס, והופך להיות יותר חלק ומבריק- כמו כל לק רגיל, ואז אני לא כ"כ אוהבת את הצבע שלו
[האמת שהיום בשיעור מי שיושב לידי קלט את הלק ואמר שהוא מכוער, ואז עוד כמה ראו אותו מסביב וטענו שהוא "מזעזע". אני עדיין מאוהבת
]

iefrat

New member
היופי הוא בעיניי המסתכל

אני אוהבת זהב וכסף וסגול ועדיף גלייטרים ונצנצים ושימרים וכו'. כך שאם אני אוהבת משהו ואורמים לי מזעזע = בעיני יש!!! לו נוכחות. (יש לי צבעים שקטים אבל הם פחות עושים לי את זה...)

lilo4

New member
בזה אין ספק ../images/Emo13.gif

בתקופה של החטיבה הלכתי המון עם לק בצבע כסף, מאז קצת עבר לי, וזהב אני לא אוהבת בכלל [ולנצנצים אין לי כוח. גיהנום להסיר אותם] פעם היה איכפת לי מה אנשים חושבים על הלק שלי, היום זה לא מזיז לי ואני הולכת עם מה שאני אוהבת

רחלי ג

New member
תמונה מבלוג

נדמה לי שלא העלו לכאן סוואטצ' של הלק הזה שאיננו מבלוג.

Ultra marine

New member
יפיפה!

לדעתי הוא קיצי, אבל שוב, זה לא כזה משנה.. מזג האויר בחוץ קיצי לגמרי (לפחות בשעות אור היום..)

למעלה