קרקל טורקיז כהה על זהב מטלי המצלמה של הנייד מטשטשת
U Ultra marine New member 27/11/10 #38 Color Club Almost Famous כן, אני יודעת, צהוב שכזה הוא הכי קיץ שיש.. אבל יום שישי בצהרים הוא הרגיש לי ממש זה!
Color Club Almost Famous כן, אני יודעת, צהוב שכזה הוא הכי קיץ שיש.. אבל יום שישי בצהרים הוא הרגיש לי ממש זה!
D danra New member 27/11/10 #44 ../images/Emo7.gif למה להתגרות בי למה??? כבר כתבתי שאני כמעט ולא יכולה לשים אותו... ואל תתחילי איתי אפילו את הדיון על מה סולידי ומה לא... לק מהמם!
../images/Emo7.gif למה להתגרות בי למה??? כבר כתבתי שאני כמעט ולא יכולה לשים אותו... ואל תתחילי איתי אפילו את הדיון על מה סולידי ומה לא... לק מהמם!
U Ultra marine New member 27/11/10 #45 למה להתגרות? שמתי אותו בשישי! חשבתי שסגרנו שזה ללק לסופשבוע חכי חכי לפוסט שלו את נקרעת ממני! לדעתי יעלה ביום שני. יש לי עוד "חוב" ביום ראשון - שזיפים מסוכרים..
למה להתגרות? שמתי אותו בשישי! חשבתי שסגרנו שזה ללק לסופשבוע חכי חכי לפוסט שלו את נקרעת ממני! לדעתי יעלה ביום שני. יש לי עוד "חוב" ביום ראשון - שזיפים מסוכרים..
D danra New member 27/11/10 #47 נכון, אבל רק עכשיו הפצת את הבשורה הזו....../images/Emo3.gif מחכה לסוכר!
M mayane21 New member 27/11/10 #43 435 מהקולקציה החדשה של chic סגול שימרי משגע. אחרי שבוע ללא לקים, כיף להסתכל עליו