איזה לק נחמד נלבש לשישבת

danra

New member
../images/Emo192.gif Color Club - Ms. Hautie

מקולקציית הסתיו של קולור קלאב. זה לק עם פער גדול בין איך שהוא בבקבוק - אפור כסוף מטאלי עם שימר ורדרד משהו הורס! לבין איך שהוא על היד - אפור סגלגל מטאלי מעושן עם גימור לא חלק, בליטות של השימר. מאוד מאוד מאכזב. גם העמידות לוקה בחסר. אפשר לראות את ההבדלים האלו מעט בתמונה.

edenable

New member
באמת רואים הבדל..

בין הצבע בבקבוק לבין הצבע על הציפורן. יש לי כמה לקים כאלה, שנראים שונה מהבקבוק, לגמרי מבאס. לא יודעת למה, אבל COLOR CLUB לא עושים לי חשק לנסות אותם ואין לי אף לק שלהם. (יוצא מן הכלל הוא MS. ROBINSON שעושה לי עיניים :)

danra

New member
לגמרי...

הוא שונה בגוון, במרקם, בגימור ומה לא. מבאס. אני דווקא אוהבת את הלקים שלהם, רובינסון סופני, אבל יש עוד שווים. אני קופצת מדי פעם לנייל סטודיו בת"א ותמיד מוצאת עוד שניים שלשה לאוסף. לפעמים כמו במקרה הזה, זה נפילה. זה לא שהוא מכוער, הוא נחמד ולכן גם לא הורדתי אותו, אבל הוא לא מה שציפיתי ולכן האכזבה.

Ultra marine

New member
הוא מוזר..

לא מצליחה לראות בו משהו ממש חינני. באסה שיש גם כאלה..

danra

New member
באמת?

דווקא המילה חינני מתאימה לו, אולי זה הדבר היחיד שמתאים לו...

Ultra marine

New member
לא הרגשתי כלום בבטן. לא יודעת

המילה חינני זה מהלקסיקון שלי, וכידוע הוא לא ממש חופף לשלך חחח

iefrat

New member
או שהוא לא רע או שפשוט עלייך הכל יפה

על היד שלך הוא נראה יפה ואלגנטי, לא הבחנתי במרקם, האמת שאחרי שקניתי 4 קרקלים, לא נסעתי לנייל סטודיו. השארתי לפעם הבאה וחבל. היה עדיף קרקל אחד וכן לקנות קולור קלאבים.

danra

New member
../images/Emo250.gif תודה אפרת

הוא לא מכוער, פשוט לא מה שציפיתי. אגב, בנייל סטודיו יש את הקרקלים ב- 25 ש"ח כל הצבעים.

danra

New member
בסניף ת"א

רק שם אני קונה. אבל הבנתי שזה אמור להיות בכל הרשת.

למעלה