היום מירי מופיעה בירושלים

hilali1

New member
מדהים איך שהיא לא מפסיקה לרקוד על הבמה

כמה אנרגיות...

sp400

New member
ואווו

הייתה הופעה מדהימה הקהל היה יבש קצת (הרבה) אבל היה מעולה היא שרה את אל תשלכני שהיה מצרמרר וסימה עם "חדשות טובות" שבלייב נשמע מעולה

veredmp

New member
סוף סוף שרה את "חדשות טובות"? הגיע הזמן ../images/Emo8.gif

sp400

New member
כן כולנו היינו קצת בהלם שהם התחילו לנגן

היא אמרה שהיא הקליטה את השיר הזה היא לא ידעה שהוא יהיה נבואי בשבילה

oranitoosh

New member
אין דברים כאלה ../images/Emo99.gif

הייתה הופעה מדהימה! התאורה כל כך כל כך עשתה את העבודה... מדהים. סדר השירים:(כפי שכתוב בליינאפ- מי שלא יודע, יש לי מסורת בכל הופעה שאני הולכת אליה לקחת את הליינאפ בסוף ההופעה..חח
) -נובמבר- זה היה קצת מוזר שהיא פתחה עם שיר לא מהדיסק הזה, אבל היה ביצוע שמכסה על העניין הזה
-הי אחותי- ממש אהבתי את הביצוע לזה.. -יום ראשון -לרגע נדמה -ברכת המלך- מישהו מוכן להסביר לי למה זה עעדיין בליינאפ?! יש שירים הרבה יותר טובים שלא היו בהופעה ושהיו חסרים.. -ממי -מה עשית- זה ה-שיר שלי מהדיסק הזה, תפס אותי מהרגע הראשון. התבאסתי שכל הקהל היה יבשי והרבה לא הכירו.. רציתי לקום ולרקוד, אבל לא היה עם מי..חחח
-פנינים בנהרות- ביצוע מדהים, עשתה ממנו משהו אחר בהופעות, הרבה יותר גרנדיוזי וגדול מאשר איך שהוא נשמע בדיסק.. -שיר לשירה- היא שרה בלי ילדות קטנות..חחח, זה היה קצת חסר...לא נראה לי שהיה באיזור שלה .. -שתי גדות- מהמם!!! אהבתי כל כך שהיא שרה את זה רק עם גיטרה אחת, נקי, פשוט יפה.. -אל תשליכני- וואו, כל הקהל היה בשוק שהיא בכלל שרה את זה.. הרבה שרו איתה.. זה היה ממש מרגש איך שהיא סיפרה על סבתא שלה ואז שרה את זה. זה היה ממש ממש מרגש. -נוצות\על הכתף של ת"א- טוב, זה כתוב בליינאפ, בפועל- היא לא שרה לא את זה ולא את זה... מבאס. ממש חיכיתי לשמוע את כל הכתף של ת"א בהופעה... למרות שצעקנו לה בסוף ההופעה שתשיר את זה.. זה היה בלתי אפשרי..
אני חייבת ללכת לעוד הופעה רק בשביל לשמוע את זה בלייב... נראה לי שהיא ראתה שהקהל יבשי ולא מכיר את השירים מהדיסק החדש אז היא וויתרה.. -טיפה טיפה- אין מה להגיד, לפי דעתי הביצוע הזה הרבה הרבה יותר יפה מהמקור, כל כך מוסיף לשיר, ומוציא את מירי קצת אחרת. אהבתי ממש!! -חוזר בחזרה... -אם זאת האהבה שלך- פה הייתה הפתעה, חשבתי שהיא לא שרה את זה בסבב הזה, ביצוע מדהים כרגיל.. -באה אליכם- שיר שלפחות כל הקהל מכיר אז כולם שרו איתה..
-נטלי-
אהבתי .. -שלום לאמונות- למה זה בסבבב הזה?@ - אף אחת- מדהים מדהים מדהים
היה מרגש בטירוף. -הוכחה- אחד השירים בדיסק, היה ביצוע חזק ביותר. -לשם -חדשות טובות\פיוט- טוב האי שרה את חדשות טובות, כן, זו הייתה הפתעת ההופעה .והיא שרה גם את אהובי, חלק גדול ממנו.. סה"כ הייתה הופעה מדהימה.. היה את הסיפורים הרגילים על פריז וניו יורק.. בהי אחותי או לרגע נדמה אני לא זוכרת היא קצת התבלבלה, ואמרה שהיא קצת לא מרוכזת.. סלחנו לה..חחח (אפשר אחרת!?).. היה כיף גדול.. ומשו קטן, הופעה הבאה- אני בת"א, ההופעות בירושלים בגלל שאנשים כאלה יבשים זה מוריד את ההנאה.. אי אפשר לרקוד.. אי אפשר להתלהב מהשירים החדשים.. ז"א אפשר, אבל הכל לבד..חחח
בקיצור, הופעה הבאה- חפשו אותי בת"א !!

veredmp

New member
תעשי לנו משחק מחבואים ../images/Emo3.gif

מוזר נורא שהיא לא שרה את "הכתף של תל אביב". חבל שהיא לא שרה אותו. מצד שני, זו סיבה ללכת לעוד הופעה

hilali1

New member
../images/Emo79.gif"..עוד נאהב עד שננוח ונהיה ההוכחה..."../images/Emo79.gif

אז קודם כל ורד שתדעי שממש נעלבתי שבחרת לשים לנו אייקונים של דוסים
לא יפה
אבל זה נושא לשיחה אחרת.. אני פה כדי לדבר על ההופעה
היתה הופעה מדהימה
הפתיחה היתה מאוד מאוד מרשימה. לא זיהיתי את הטקסט אבל זה היה יפהפה החיבור לנובמבר היה קליל ומיוחד. יש משהו יפה בלהתחיל את ההופעה עם הלהיט הראשון שכבש את הרדיו. |רדיו| את המשך הליינאפ אתם בטח מכירים. בין שיר לשיר מירי שילבה קטעי קישור אבל בגלל שהיא היתה קצת לא בפוקוס (ההורמונים
) זה יצא טיפה מבולגן אך עדיין מצחיק ומהנה. מאוד מאוד אהבתי את העיבוד של "טיפה טיפה". אין ספק שצריך היה בשביל זה הרבה אומץ ויצירתיות אבל אני אוהבת את התוצאה. התיפוף המפציץ ב"מה עשית" הורס. בכלל זה שיר שבהופעה נשמע הרבה הרבה יותר טוב מאשר האלבום
"אם זאת האהבה שלך" והחיבור ל"באה אליכם" ו"נטלי" מעולה. 3 שירים שכיף לשמוע ברצף. 2 שירים היו מרגשים במיוחד "שיר לשירה" שהיא שרה ללא ילדות אבל כל כך כל כך מהבטן ו"אל תשליכני" כשכל הקהל מצטרף ברקע
אני חושבת שהקהל הירושלמי לא כזה יבש כמו שכתבו כאן. לידי ישבו אנשים (ילדים ומבוגרים) שידעו את כל המילים של השירים החדשים ושרו יחד עם מירי וקפצו בכיסא ופירגנו בענק בכפיים. לא פלא שזכינו לשמוע גם את "אהובי", "חדשות טובות" ואינתא עומרי. וכמובן שלא אשכח את "הוכחה" אחד השירים שאני הכי אוהבת באלבום. גם הביצוע הזה יותר טוב בהופעה ויש בו קסם אחר
מאוד מאוד אהבתי ולדעתי זה צריך להיות הסינגל הבא. משהו בו מאוד מזכיר לי בעוצמות שלו את "כולנו זקוקים לחסד". כפי שכתבתי מאוד נהניתי. אני חושבת שההופעה הזו יותר מהוקצעת ומוקפדת. כל עיבוד מחושב, התאורה מדוקדקת והכל מתקתק. אין ספק שהתוצאה מרשימה ומהנה, גם למי שלא מכיר את כל השירים. השמיעה הראשונה של האלבום החדש היתה לי אולי שונה ומורכבת, אבל משמיעה לשמיעה, ובטח אחרי ההופעה, אני מאוד אוהבת אותו...
ועכשיו תמונות.

veredmp

New member
אני אשים אייקון אחר בהופעה הבאה

מבטיחה. רק אל תעלבי ממני

hilali1

New member
../images/Emo88.gif

אני אעקוב אחרי העניין. עכשיו אני מחכה להופעה הבאה בירושלים רק בשביל לראות איזה אייקונים תשימי לנו ;-P

למעלה