תמונה קצת מצחיקה
H hilali1 New member 7/3/10 #42 היה קטע מצחיק בהדרן אנשים צעקו כל מיני שמות של שירים ואז מישהי צעקה: "ערב טוב לך - את מושלמת "
H hilali1 New member 7/3/10 #43 שותה ת'צבעים בקשית... אחרי הביצוע ל"אל תשליכני" ואם ננעלו" אני חושבת שאני אשמח לשמוע את מירי שרה קצת פיוטים או משהו כזה. הסגנון של מה שקרן כתבה ליוסי אזולאי. זה היה יכול מאוד להתאים למירי.
שותה ת'צבעים בקשית... אחרי הביצוע ל"אל תשליכני" ואם ננעלו" אני חושבת שאני אשמח לשמוע את מירי שרה קצת פיוטים או משהו כזה. הסגנון של מה שקרן כתבה ליוסי אזולאי. זה היה יכול מאוד להתאים למירי.
א אושRתי New member 7/3/10 #45 היתה הופעה מהממת../images/Emo23.gif אהבתי מאוד את הביצוע החדש לשיר טיפה טיפה והביצוע לשיר אל תשליכני לעת זיקנה היה מרגש ומעולה
היתה הופעה מהממת../images/Emo23.gif אהבתי מאוד את הביצוע החדש לשיר טיפה טיפה והביצוע לשיר אל תשליכני לעת זיקנה היה מרגש ומעולה
ה ה 22 New member 7/3/10 #54 איי מירי מירי... ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif
S Shai C New member 7/3/10 #55 הייתה הופעה מדהימה! מירי הייתה תותחית, וגם בסוף ההופעה היא הייתה אחלה. היא כל כך תחזור בגדול. אגב, מישהו מכאן חיכה לה בסוף ההופעה? איזה יחס מדהים היא נתנה לכולם!!!
הייתה הופעה מדהימה! מירי הייתה תותחית, וגם בסוף ההופעה היא הייתה אחלה. היא כל כך תחזור בגדול. אגב, מישהו מכאן חיכה לה בסוף ההופעה? איזה יחס מדהים היא נתנה לכולם!!!
פ פירחיונת New member 8/3/10 #59 כן היא באמת הייתה תותחית, רק חבל שמהרה כל-כך ושענבל בקושי נתנה לה להצתלם ולחתום.. אבל לא נורא..