מה נלבש לכבוד שבת?

אביeג7

New member
../images/Emo197.gifמה נלבש לכבוד שבת?../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

סליחה למי שגנבתי לה את השירשור הקבוע
אני עם ה262 המדהים של לה צ'אט

סקרמנטה

New member
ב"נ צהוב בננה/ חמניה של טופביוטי

מס' 36, אם מישהי כאן כבר מכירה. אמנם נראה קרמי אבל על הציפורן עושה רושם של טיפקס. רציתי צהוב קצת יותר בהיר אבל כבר לא היה. אגב, גם לדעתי שרשור לכבוד שבת עדיף לפתוח מוקדם... :) שבת שלום ומבורך

אביeג7

New member
ממש לא התכוונתי "לגנוב" לך אותו..

פשוט ראיתי שכבר צהריים,וטרם נפתח שירשור כזה..ואין לי שום כוונה לאמץ אותו.. ולא ידעתי שהוא "שלך" באופן רשמי. אם זה כ"כ משמעותי לך, אני אבקש שימחקו ותפתחי חדש.

sHiR TaDmOr

New member
התכוונתי לזה, אם את רוצה את יכולה לקחת אותו

באופן קבוע. ובטח שידעת, את בעצמך כתבת "סליחה למי שגנבתי לה את השרשור הקבוע"...

אביeג7

New member
נכון,אבל לא חשבתי שהוא

"שלך" באופן רשמי. בכל אופן,אין לי שום כוונה להמשיך איתך את הדיון הזה. מה שהיה לי להגיד,אמרתי. שבת שלום

b o t t e n

New member
דווקא יותר דובדבן=פטל יפני.

אגב, הגבתי לך בפוסט. ובקשר לקורלים- אני עוד אמצא את זה שבשבילי. יש לי לק אחד כתמתם קורלי במכולה ולא זוכרת אותו כבר.

danra

New member
מאמינה לך. את עם הלק.

גברת בוטן הסינגפורית, כבר עניתי לך
בטוח תמצאי את הקורל שלך, יש כל כך הרבה!

JAP Noa

New member
כחול מושלם..../images/Emo99.gif

הוא ממש מזכיר לי לק של נובאר שהיה בבלוג של הארלוט, שהאמת שמממממש התלהבתי ממנו וממש חיפשתי איך משיגים כזה. ואז שכחתי ממנו, וקניתי לק כחול של טופ ביוטי (ב-5 שקלים!) ובבקבוק הוא נראה ממש שונה. בקיצור, מושלם. טופ ביוטי 96, למי שמעוניינת. (ואני בהחלט הולכת לדגום עוד צבעים ביום ראשון לכן אם יש הצעות..
)

Angel Of Moon

New member
WOW !!!

מה עשית לי...אני כל כך רצה לקנות את זה, אפילו שהתמונה לא משקפת יש לי הרגשה שהוא מהמם.. סחתיין על הבחירה!

iefrat

New member
יפיפה! יש להם גוונים ממש מדליקים

הוא ממש הולם אותך, תעדכני איך המריחה וכל הבלה בלה בלה (יחסית ללק פשוט וזול...) אני כבר קניתי 5 גוונים...

sHiR TaDmOr

New member
ואווווווווווווווווווווו איזה מזעזע הוא!

אל תדאגי, במובן ה(מאוד מאוד מאוד) חיובי של המילה
אני כ"כ קונה אותו, אמאלה.

Leather

New member
מזכיר קצת את אבסלוטלי אליס של OPI

קולקציה יפייפיה זו הייתה

למעלה