מה נלבש לכבוד שבת?

ענבל30

New member
מזכיר מאוד את WOW מס' 318

מהלקים החדשים שלהם. קניתי היום ואני
כחול בינוני, נוטה טיפה לטורקיז, מלא מיקרו גליטרים, שיוצרים את הפיניש המוכר בשם foil, מנצנץ עד כאב ויפה-יפה-יפה... אין לי מצלמה, חוץ מה"מצלמה" בנייד שלי, אני אנסה מחר לצלם ולהעלות תמונה או שתיים שיעבירו את הגוון... (קניתי גם את מס' 304 שהוא שימר טורקיז מבטיח, אבל עוד לפני שמרחתי ראיתי שהלק ג-ר-ו-ע... סמיך, דביק וגושי. וזה היה ככה בשני הבקבוקים שקניתי! אז למרות שהצבע מופלא בעיני, לא יכולה להמליץ
)

danra

New member
../images/Emo6.gif זה היה צפוי שתאהבי אותו מאוד

הוא באמת מהמם לדעתי. חוץ מזה צריך לגוון מדי פעם לא?...

iefrat

New member
עם צבע כזה, לא צריך תכשיט

מאוד הולם אותך, את מורחת מושלם והציפרניים
מאוד יפות !!!

רחלי ג

New member
02 CHIC

ורוד עמוק, כמו בזוקה בלי האבקה הזאת מעל. הבפנים של הבזוקה. משמח ואוורירי. אטום לחלוטין

iefrat

New member
זה גוון שעושה שמח בלב

תמיד כשאני צריכה שיפור למצב הרוח הבחירה נופלת על 02 של שיק. יפה לך!

LullaBelle

New member
קרליין 351 [ותמונה מצחיקה]

ורוד עתיק מאוד חמוד, נרכש השבוע, והאמות היא שמבחינת צבע, אין הרבה הבדל בינו לבין ג'ייד 280 שהעליתי תמונה שלו בשרשור שבת לפני שבוע. הם ממש ממש דומים. מה שכן, הלק של קרליין נמרח הרבה יותר טוב - הוא יותר נוזלי, לא עושה פסים בכלל, ולמרות שהוא לא אטום לגמרי עם שכבה אחת, הוא נראה טוב גם ככה - כלומר, בהחלט אחד הלקים האלה שניתנים לשימוש כשהזמן קצוב ואין אפשרות לשכבות. כך שבהחלט ממליצה עליו, גם מבחינת הצבע, וגם מבחינת המרקם. לגבי התמונה - מה שאני מחזיקה הוא הזנב של אחת החתולות שלי, סופי. סופי הייתה בתהליך כניסה לארון הבגדים, ששם היא אוהבת לשהות בפינה מרוחקת מאחורי המכנסים שלי בעלי. יש לה את השלב הזה בכניסה לארון שהיא נכנסת כולה, אבל הזנב תלוי בחוץ והיא משתהה ככה כחצי דקה ולפעמים אף דקה. לא ממש ברור למה ככה, אבל זה מה שקורה. לפעמים אני נוגעת לה בזנב ומזכירה לה להכניס גם אותו. הפעם משחקי הזנב לוו במצלמה ולהפתעתי, מכל הפעמים שניסיתי לצלם סווטש של הלק, דווקא התמונה הזאת יצאה הכי טוב. אז קבלו את קרליין 351 והזנב של סופי [שהבחירות שלה נורא פשוטות - להכניס או לא להכניס את הזנב לארון =)].

LullaBelle

New member
על שם ספר זה נקראה החתולה =)

כשהבאנו את הגורה הביתה, התיישבתי על הרצפה ליד אחת מכונניות הספרים שלנו והתחלתי לעבור על ספרים ולחפש שם. שיחקנו עם כל מיני דברים כמה ימים, כל השמות השקספיריים נפסלו כי בעלי לא קרא ולא מבין למה זה מגניב שלקטנה [יש לנו עוד חתולה, בוגרת יותר] יקראו קורדליה, ובסופו של דבר קראנה לה Tabitha כי הצבע שלה הוא grey tabby וזה מתאים. אבל זה לא תפס. חזרנו לאופציות אחרות שלנו, שהיו סופי ואוליביה, ובסופו של דבר עצרנו על סופי. וזה כל הבחירות שהיא עושה, כי הוא מעוקרת =)

למעלה