סופסוף הגעתי לדגום את הזהב שקניתי בחנות בדיזינגוף (ניילס סטודיו?) גוון מטלי גלייטרי זהב מהמם של LORINS. אני לא מפסיקה להסתכל על הידיים שלי ואפילו בבית התקבל אישור. עדיין מצלמת בנייד...לכן התמונה מטושטשת הגוון דומה למשתקף בתמונה זוהר ומרשים. אין ספק שאחזור לשם ואחפש עוד גוונים. המריחה נוחה וחלקה, כבר אחרי שכבה אחת מראה מלא אך צריך 2. הוספתי כTOP את 22 שקוף של שיק כי טרם רכשתי משהו אחר. ומתוך הרגל. לא בטוחה שצריך. הללויה!
הוא לא חיוור, הוא אלגנטי ועשיר. הגוון הוא ממש זהב, כמו צבע של תכשיט זהב, עם ניצנוצים עדינים. מאוד יפה. אפילו יותר מאשר ציפיתי. כשאנחנו אומרות גלייטר - לא הכוונה לבוהק מנצנץ? מין כאילו "חיספוס" לא במרקם אלא בניצנוץ? אני אנסה לצלם טוב יותר...
גליטר זה כמו נצנצים. כך שבתמונה רואים שהוא מטאלי אבל לא את הנצנצים. בגדול אני לא אוהבת גליטרים לא בלק לא באיפור ולא בכלום. אבל אני מודה שיש מקרים נדירים שלק גליטרי מעיף אותי ואני מתעלפת עליו. אין לזה הסבר....
בלקים (ובמידה מסויימת גם תיקים...וקצת גם נעליים)) אני מעיזה מה שבשאר אני לא מרגישה צורך. גליטרים נצנצים צבעים עזים אם זה מתלבש יפה על היד מתאים. ברגעים אלה אני גולשת ב transdesign לבחור גווני לקים של צ'יינה גלייז (הגיע הזמן שיהיו לי...). ואז אחפש פוסטים וסווצ'ים ששכתבתן עליהם כדי שאחליט מה להזמין. לא בשביל ורוד שקוף, אלא מיוחד ואקסטרווגנטי. (גליטר של טוקיז מנוצנץ למשל) נשלח לכתובת בארה"ב וחברה של אחותי תביא לי באוגוסט. זו מלאכה קשה!!!