מקדימה טיפה..איזה לק נלבש לשישבת?

sHiR TaDmOr

New member
אני הסתפקתי בשתיים, אבל אפשר לשים 3

כי הוא לא שיא האטימות אפשר להגיד. מריחה מעולה, דליל למדי ולכן השקיפות.

קניתי אותו אתמול, צריך לפחות 3 שכבות

כדי שיהיה אטום...הוא יותר מדי דליל כזה..אני אישית לא אהבתי אותו... כנראה יעבור למישהו או ייזרק...

real muslim

New member
אני העברתי אותו עכשיו אני ממש מצטערת על זה

למרות שהוא באמת דליל מידי והביא לי עצבים!

iefrat

New member
../images/Emo46.gifהוחלף 258 CHIC - מעצבן!!! וחותמת ביוטיקייר

גוון יפה ואלגנטי. פורמלה דלילה מעט, שכבה ראשונה לא אחידה ושניה לא מתקנת את המצב. אמנ ם הצילום לא מוצלח אך שימו לב לחוסר האחידות של המריחה. עשיתי נסיון - חותמת ביוטי קייר - לא רע! צולם ומייד ירד. כעת בהתלבטות מה למרוח.

mayane21

New member
מתוק !! אהבתי

דווקא זהו הגוון הכי אהוב עליי עד היום ולא היתה לי בעיה עם המריחה.... לגבי החותמת- יצא לך ממש יפה רכשתי מ- wow חותמת וממש התאכזבתי מהאיכות! כך שאולי שווה לנסות את של ביוטיקייר.

noash5

New member
חותמת של וואו וביוטיקר

יש לי את שניהם ולפי דעתי יש ביניהן הבדל גדול... קניתי את וואו ב8 שקל במקום 16, החותמת עצמה הייתה גרועה ולא חלקה את ה"גורף" שלה אהבתי יותר כי הוא מפלסטיק ולא שורט את הפלטה. של ביוטיקר חלקה ועושה את העבודה אז אני משלבת את שניהם.

mayane21

New member
שכנעתם אותי

בביקור הבא שלי בביוטיקייר ארכוש את החותמת. תודה!

noash5

New member
בהחלט שווה 5 שקל...

יש גם תמונה שהעלתי עכשיו טיפונת למטה, להתרשמות =]

mayane21

New member
ראיתי. מהמם... פשוט מהמם !

ויש מגוון רחב של פלטות יפות? מאז שהתנסתי בזו של wow ההתלהבות מהחותמות ירדה ועכשיו היא לגמריי חזרה

noash5

New member
הייתי לפני שלושה שבועות +-

בביוטיקייר בפ"ת והיה חסר להם פלטות, אני מקווה שהם הביאו כי בא לי עוד =] אני רק צריכה למצוא לק טוב לחותמות. יש להם הרבה סוגים של פלטות קניתי 2 (חוץ ממה שבה בערכה..) וקניתי עוד אחת ב-WOW עם דוגמאות מניקור. בביוטיקייר היה הרבה יותר מבחר, והם עלו 1.90

mayane21

New member
אם מדובר בסניף פ"ת אני לא דואגת

הם מחדשים לעיתים קרובות.... הפלטה שיש לי מ- wow דווקא מאד יפה ואבדוק גם את המבחר של ביוטיקייר. תודה !

למעלה