מקדימה טיפה..איזה לק נלבש לשישבת?

iefrat

New member
מילניום של צ'יינה גלייז, לפי הפוסט של ליאן

צריך לק סמיך. ליאן הפיצה פוסט הדרכה לענין החותמות תיכף אוסיף כאן את הקישור

noash5

New member
שיק277 וחותמת של ביוטיקייר

מיום חמישי, אז הלק השתפשף קצת בקדימה. זאת תמונה רק של הזרת כי היא היחידה שהחותמת בה יצאה מושלמת (פעם ראשונה שאני משתמשת בחותמות על כל היד
) ורק בה שווה באמת להשוויץ

Lip Glossit

New member
איזה יופי ../images/Emo99.gif

קניתי בביוטיקייר ערכה כזאת עם גלגל חותמות, ו2 החלקים הנוספים שצריך בשביל העניין. אבל לא הצלחתי עם שום לק להעביר משהו מהחותמות! ממש התאכזבתי. וניסיתי גם עם לק ישן שהיה סמיך כזה...

noash5

New member
זאת הייתה גם הבעיה שלי!

הלק שהשתמשתי לחותמת (באמת שכחתי לרשום..) הוא הלבן של וואו וגם הוא היה בהיר מידי=\

Lip Glossit

New member
מה הכוונה בהיר מידי?

לא מדובר על סמיך/לא סמיך? אני מבולבלת

noash5

New member
התכוונתי שהציור היה בהיר והייתי שמחה אם הוא

היה לבן יותר כמו בתמונה שאפרת טיפונת למעלה פירסמה. שממש רואים את הדוגמא. שהלק לא סמיך הדוגמא לא נתפסת בכלל על החותמת. במקרה של הלק של וואו היא תפסה אבל לא יצאה ממש ממש לבנה כמו הלק. מקווה שהבנת, אני ממש גרועה בלהסביר..

Lip Glossit

New member
את מתכוונת ש...

השתמשת בלק לבן של וואו? לא יודעת איך הצלחתן, אני לא הצלחתי עם אף לק יחד עם הערכה של ביוטיקייר

noash5

New member
ניסיתי המון לקים עד שהצלחתי

בתמונה המצורפת החותמת זה עם לק של וואו. הלק עבר לחותמת אבל הצבע יצא בהיר, הלק כנראה עדיין לא סמיך מספיק. זאת לא התוצאה שציפיתי לה ואולי לא תהייה ברירה ואני אצטרך להזמין לק של חותמות.

poynter

New member
אני לא זוכרת מי כתבה בזמנו../images/Emo122.gif

וניסיתי את זה וזה עובד! לקנות 2-3 לקים ש'לא חבל עליהם', להשאיר אותם פתוחים איזה 20-30 דק' באוויר והם מסמיכים לבד והופכים לממש טובים לחותמות.

noash5

New member
ניסיתי..

לצערי לא עבד. אולי במקרה הזה הייתי צריכה לחכות עוד

poynter

New member
עשיתי את זה על שחור ולבן של ביוטיקר

אם זה עוזר לך :)

Lip Glossit

New member
אולי גם אני אנסה

את זה. טוב שהערכה של ביוטיקייר עולה רק 4 ש"ח אז אם לא יעבוד לא קרה כלום...

עינב ג ל

New member
הוחלף

אתמול היו אצלי המון אורחים ובישלתי כל היום, אז ההוא מלמעלה התקלף... עכשיו אני עם essie - watermelon וחושבת שאולטרא מרין קצת משוגעת שהיא מכרה לי את הלק המהמם הזה....

danra

New member
לא נותר לי אלא להסכים...

איך מעבירים את הדבר המופלא הזה איך?...

למעלה