למה הפלסטינים מתעקשים על מדינה משלהם?

זאווס

New member
../images/Emo198.gifלמה הפלסטינים מתעקשים על מדינה משלהם?

מאמר מאד מעניין חובה לקרוא ולהגיב

מוחמד5

New member
קראתי ../images/Emo45.gif

המאמר מסתמך על לקט של חומרים שנכתבו ע"י אחרים . המאמר מוכיח שוב ,שהארץ לא כפי שמנסים לתאר אותה, הייתה ריקה מאוכלוסיה. בעית ההסברה הפלשתינית קשה מאוד,לא רק היום,מאז ומתמיד ,קשה לשנות שקרים שגדלו עליהם דורות.

../images/Emo186.gifענן שביר הזיותיך אינן מעניינות איש.

טוב, חובה להגיב... ? אז מגיבה. האם משני עוולות יוצא צדק? לא. בשום אופן לא. בכל מקרה בו ישנם נפגעים, ולא משנה באיזו דרך , אין צדק. האם צודק לפתור עוול בעוול אחר? לא. ברור שלא . וגם לא לנסות לכפר על X או Y באמצעות השבת שטח X אן Y לבעליו הראשונים החוקיים. אם מתישהו יהפוך העוול שנגרם לפלסטינים להיות גדול יותר מזה שנגרם ליהודים, האם די יהיה בכך כדי להצדיק פשעי מלחמה? לא. וזו שאלה ממש מטומטמת. הטיהור האתני שמתנהל בעזה , ברמאללה , בנבלוס , ובשאר מקומות שאינם ידועים לציבור ,[כמו אלו שכבר מניתי] , רק מזכיר לנו את הטיהור האתני שהתנהל כנגדנו כיהודים, ומי ששוכח את שואת היהודים, ישכח גם ויתעלם מנכבת הפלסטינים. כן. יש בינם אנשים בדרגות גבוהות שמציקים ומתנכלים להם [כעם] אבל זה לא נותן לנו לגיטימציה כלשהי להתעלל בהם כי "בכל מקרה אפילו מנהיגיהם מנכלים להם".
אין לי כוח לכעסים שמצטברים בתוכי.. הם מתישים אותי. נמאסו לי כולם ונמאס לי חוסר הצדק. כלפיהם ואפילו כלפיי [בעבודה למשל]... יש כל כך הרבה מנוולים בעולם, אז למה , אנחנו, שידענו והכרנו את שיא הנבלות לא ניסינו למנוע אותה ? אלא למדנו מהם וחיקינו אותם בשטח ? ביזיון לעם היהודי. ביזיון הנספים שעונו טרם מותם. ביזיון מבחינתי. ביזיון של עולם שעומד מנגד ושותק.
עולם של חכמי חלם [אבל רעים] אוהבת אתכם S

כדי לקחת עוד ועוד אדמות מהיהודים אולי.....?

לא מספיק לכם שליש מיבשת העולם, אתם גם צריכים את חלקת האלוהים הקטנה של עם ישראל.

אם לא, אז מה זה אומר על הסולידריות הערבית?

אתה יכול לחיות באירופה, אמריקה, אבל מדינות ערביות לא יתנו לך להכנס? וחוץ מזה, אתה צודק, ראינו את מחנות הפליטים, איך ארצות ערב דואגות כל כך לאחיהם הערבים. היה להם רבה זמן לשכן אותם כראוי, אבל ידוע לכולנו שהם נשארים במחנות כדי להנציח את הבעיה.

מוחמד5

New member
הם לא צריכים לשקם ולשכן אותם

הם פליטים ,פליטים שביתם נגזל מהם. אני בעד אי שיכון ושיקום מחנות הפליטים, ביום שהמחנות פליטים ישוקמו זה יתן אישור סופי לסיום בעיית הפליטים,וזה מה שמדינת ישראל רוצה, להשכיח ולהעלים מהעולם את בעית הפליטים הפלשתיניים.

zoomarch

New member
ב 1956 נאסר גירש אותי

מהוילה של הוריי בהליופוליס. אבא שלי היה סגן-נשיא חברת הנפט הבריטית בקהיר, תפקיד שווה ערך לסגן שר כיום. מה שכולם רוצים זה להשכיח את בעיותיהם הכוללות של כל הפליטים. פליטי ישראל הערבים ופליטי ארצות ערב היהודים. אותנו היהודים מדינת ישראל שיקמה על הריסות בתיהם של הפליטים הערבים. מן הדין ומן הצדק שמדינות ערב החמסניות (חמסן, גנב, לא מחבל) ישיבו לפליטים שלהן את בתינו. דעתך מר צוקרמן?

מוחמד5

New member
אחלה

שכל אחד יודה בעוול שעשה לאחר . אמן אמן ושכל אחד יקבל את מה שמגיע לו.
אהבתי את הרקע ההיסטורי של משפחתך,אני אוהב היסטוריה מהסוג הזה,היסטוריה בגוף ראשון.

webguy

New member
מדובר בפצוי גם ליהודים ממדינות ערב ..

למי שלא יודע ....ישראל כבר מזמן אספה מידע ומסמכים על הרכוש שיהודים נטשו במדינות ערב השונות ... וזה יעלה לדיון ברגע שזה יהיה רלוונטי ..

zoomarch

New member
תיקון טעות../images/Emo140.gif

ערביי ישראל גורשו מכפריהם ב 48'. לא נטשו ולא אמה ולא דונייה. כנ"ל יהודי ארצות ערב, גורשו מבתיהם ב 56'. לא נטשו ולא אמה ולא דונייה. נא לדייק.

webguy

New member
לא נכון עובדתי ..

כמה כפרים אכן גורשו וגם חלק נורו למוות ..השמועה התפשטה ונוצרה בהלה ובריחה ...בכלל כולם היו בטוחים שצבאות ערב ימחצו את ישראל והם ישובו לבתייהם .. עובדה שהיו ערבים שנשארו ולא ברחו ומספרם לא היה קטן ... אם היו מגרשים היו מגרשים את כולם ..!! היהודים לא גורשו מבתיהם בהמוניהם ..אבל היחס אליהם היה משפיל ומבזה .. היו גם רציחות .. והם הבינו שהם לא רצויים ולכן עזבו מחשש לחייהם בעתיד ..!! גם היום יהודי צרפת לא מגורשים ע"י המוסלמים אבל מתחילה נטישה בטיפטופים קטנים כי הם מבינים שעם המוסלמים שמה אין להם עתיד בצרפת .

webguy

New member
השאלה לשם מה ..?

היו גם פנויים של יהודים לצורך בניה וכדומה ..!! וגם בגלל צרכי בטחון וכבישים ... השאלה למה ההפקעה ..או הגירוש ? אתה יכול להגדיר את הפנוי מעזה ..גם מגירוש .. לפעמים המציאות מחייבת פתרון כזה במידה וזה אינטרס עליון של המדינה ... אם עקירת מעטים יחסית לציבור הכללי תביא להצלת רבים .. לא מכיר את הסיפור .. היום זה כבר יותר מסובך במלחמה נעשים מעשים נוראים ..ראה צצנייה ..עירק ..סודאן ... המלחמה פה יחסית זה גן-עדן . הפלשתנאים טובים ביחסי-ציבור ... הצצניים לעומתם משלמים בגדול מהרוסים ..את מי זה מעניין בכלל שנהרגים כל שנה 20000-40000 איש .בצצנייה הם גם מוסלמים .? אצלנו נהרגו 3000 פלשתנאים בשנה וכבר זה מוכרז ע"י הערבים כרצח עם ....!!!

תלמד קצת עובדות הסטוריות לפני שאתה כותב

חלק נכבד מהפליטים עזבו עוד לפני מלחמת השחרור שלנו בעצת מנהיגיהם כדי לא להפריע בדרכם של הלוחמים הערבין האמיצים הבאים לגרש את היהודים. מנהיגיהם עזבו ראשונים והם עזבו מייד אחריהם. חלק אחר ברח מאית המלחמה כפי שקרה, קורה ועוד יקרה בכל מלחמה בעולם וחלק שלישי גורש און בשל פעילות אקטיבית נגד היהודים או משום שהאיזור היה בשטח אסטרטגי. זה שהערבים לא מוכנים לקבל שום אחריות על מעשיהם זה תמיד היה וישאר לעתיד. הם ימשיכו לבכות "אכלו לי... שתו לי...". חייהם היהודים בארצות ערב, בכל אופן בעיראק, הפכו לבלתי נסבלים !!! עוד בחג השבועות 1941 נהרגו ונשחטו 180 יהודים ועוד 2000 נפצעו בבגדד בעידודו של המופתי הירושלמי חג' אמין אל חוסייני והמלך ע'אזי ראש הממשלה נורי סעיד שניהם פרו נאציים, כל רכושם של היהודים הוחרם ע"י השלטונות כדי לתת אותו לפליטים הפלשתינים שעזבו רכוש בפלשתינה (על פי עתונות התקופה בעיראק !), בפועל, השלטונות לקחו לעצמם את כל הרכוש.

מוחמד5

New member
גם על חלקת אדמה קטנה

יכולים לחיות שני עמים בשלווה ושלום. לפי דעתי !! צריך להגלות משני הצדדים את אלה המסרבים לחיות בשלום זה ליד זה

לא יעזור לך

אצלכם המיעוט הוא זה שרוצה בשלום, ואילו הרוב המוחץ בוחר בטרור מספיק לראות את הסקרים האוכלוסיה הערבית המעידים על הזדהות מלאה עם אחיהם המחבלים. מספיק לראות את הסוכריות שמחלקים כל אימת שמתרחש פיגוע נגד נשים וילדים מערבים או יהודים באשר הם ואת הריקוד על הגגות בכל פעם שנשלחים לכאן טילים. ואילו אצלנו המיעוט נותר תמהוני, והרוב היה רוצה בדו-קיום. לא יודע למה תפוז פתחו את הפורום הזה, ולמה נתנו במה למטרות חיסול היהודים שלכם, שבמקרה הזה עטופים היטב בצלופן של "מוחמד5" נחמד כזה או אחר.

webguy

New member
לא מדויק ..

בפרסקטיבה של זמן הימין בישראל מתחזק ... בגלל שעור הילודה הגבוהה של החרדים שמכפילים את מספרם כל 16 שנים ובגלל הדתיים בכלל ... משמע שבעוד 20-30 שנה המצב בטח לא יהיה כמו היום .... חלון הזמן להגיע להסדר הולך ונסגר ..!!!

למעלה