למה הפלסטינים מתעקשים על מדינה משלהם?

רוני13

New member
אהה...עכשיו אנחנו הבעיה!

זה פשוט מרגיז! עכשיו,אין פרטנר לשלום! אני לא רוצה שלום עם אנשים ששנייה אחרי שאני אסובב להם את הגב אני אקבל כדור. הימין בעד שלום אך הוא לא בעד שתי מדינות על אדמת א"י הקדושה! היא שלנו,כבשנו אותה במלחמות שנכפו עלינו...היא הייתה שלנו עוד לפני אך יש כאלה שפשוט מתעלמים מעובדות. ואל דאגה חבר שמאלני(אני מעריך) שיעור הילודה של הערבים הוא גבוה יותר ותוך 20-30 שנה ישראל,מדינת היהודים, תהיה מדינה בעלת רוב ערבי. חלון ההזדמנויות סגור-והוא יישאר ככה כל עוד יש חיות טרף(שכנראה הם הרוב) בצד השני של הקו הירוק!

webguy

New member
כן אני שמאל ..

תשמע ... כן שעור הילודה היא בעיה כי לא מטפלים בזה בגלל החרדים ...יש פתרונות להקטנת הילודה אבל גם החרדים יפגעו ממנה ... !! אם לא שלום ..שזה פשרה ..אז תקבל מלחמה ..!! אתה בוחר מלחמה... אתה צריך חיילים ונשק ...איך בדיוק תעשה את זה עם ההשתמטות ..? אתה מדבר על א"י הקדושה ...אני לא רואה שהחרדים רצים לצבא כדי להגן עליה ... מי שיהיה רוב זה הערבים והחרדים ...לידעתך קצב הרבוי של החרדים הינו כמו בעזה .... הם מכפילים עצמם כל 16 שנה ..!! כבר ב -2020 מחצית התלמידים בארץ יהיו ערבים וחרדים ..!! אתה מבין ..!! א"י הקדושה ..אבל אתה שולח אותי השמאל למות בשביל האמונה של הדתיים החרדיים ...!! כמה נחמד ..אתה רוצה א"י השלמה מצידי תשלח את החרדים והדתיים שהם מאמינים בא"י השלמה למות עלייה ..!! השסנקים גבורים על המתים שלנו השמאל והלא דתיים ..הם מצביעים נגד כל נסיגה אבל שאחרים ימותו ... ככה אתה חושב שתוכל לנהל צבא ...? ככה אתה חושב שנוכל לנהל מלחמה ..? תשכח מזה ההשתמטת החילונית תלך ותגבר ..כבר היום קוראים יותר מלואים ... אז בטח תגיד לי כמו כל הדתיים ..אני סומך על השם ..! הוא יציל אותנו ..!! אז מה אתה מפחד מנסיגה ...השם לא יציל אותך אז ..? אתה מחכה למשיח לא ..? תקבל את יהודה ושומרון בלי וטיפת דם שהמשיח יבוא המשיח יהרוס את מסגד אל אקצה ... !! למה למות על אדמה ארורה ..? אין לך מספיק מקום ב גבולות 1967 ..? חסר לך בעיות .. עוני ..פשע ...זנות ..אלימות בחברה ..תאונות דרכים ... אתה רוצה מלחמה ...זה יחמיר ..תראה את התהליכים שהמדינה עוברת מאז 1967 ..נראה לך שזו המדינה שאנחנו רוצים בה ..?

מוחמד5

New member
ראה הודעה זו

כאן שתי מדינות לשני עמים האחד ליד השני ,וגבי מדינת ישראל , הכרה במיעוט הערבי הפלשתיני כמיעוט לגיטימי.

מה קשור הלינק?

אל תגיד לי שאתה מופתע מהסקר. אתם מיעוט שחותר תחת המדינה, אוכלי חינם, פורעי חוק, מזדהים עם האויב, לא משרתים את המדינה, עוזרים למחבלים. רק לאחרונה כאלף ערבים התקיפו חוגגים יהודים ביום העצמאות וצעקו לעברם ססמאות גזעניות, באו על סוסים וטרקטורונים עם דגלים של אש"ף. היו גם אינתיפאדות להזכירך, שכל מדינה אחרת הייתה מביאה צבא שלם ומתקיפה בלי רחמים, כך לדוגמא את ירדן עם הפלסטינים. ערבים רוצחים ערבים, רק לכם מותר והעולם שותק.

מוחמד5

New member
מי שחותר תחת המדינה

מי שמעוניין שהמלחמה תמשך, מי שמעוניין שהעימות ימשך, במקום לחפש ולשוב על שלום צודק. נכון אם לא הייתה מדינת ישראל כל העולם היה מחרים אותה ופעיל עליה סנקציות , המדינה האחרונה שכוכבשת עם אחר,הדינה היחידה בה 20% מכלל אזרחיה נחשב לאיום אסטרטיגי (אמירות המזכירות משטרים אפלים שחלפו מהעולם ), חבל חבל שישנם בויכוח אלמנטים המזכירים מנהיגים ומשטרים מהמאה הקודמת, חבל.

אין קשר בין התגובה שלך לבין מה שכתבתי...

אתה מתנהג כאילו אין לערבי ישראל קשר לשנאה שהציבור היהודי מרגיש כלפיהם, ופה אנו תקועים. כל עוד אתם מאשימים את האחרים במקום את עצמכם, אז אל תתפלא שאין שלום צודק. ויש הרבה מדינות שכובשות עם אחר( הפלסטינים לא עם לכן הם לא כבושים). סין על טיבט, רוסיה על צ'צניה, עירק על הכורדים, ההאשמים שקיבלו את ירדן ששייכת ליהודים וגנבו לנו שני שליש מהמדינה המיועדת לעם היהודי, עירק ניסתה לכבוש את כווית, ארה"ב כבשה את אפגניסטן ועירק. עם ישראל לא יכול להיות כובש בארצו. עפ"י כל אמות מידה, עזה יהודה ושומרון שייכות לעם ישראל.

מוחמד5

New member
זכותך לחשוב כך

אבל מדינת ישראל (סביר להניח שהיא מייצגת אותך ) ,מכירה בעזה ובשטחי הרשות כשטחים כבושים,ראשי ממשלות ישראל מאז יצחק רבין מכירים ומודים בזכות העם הפלשתיני למדינה עצמאית. אתה יודע שאין ויכוח בסוגיה הזאת, הויכוח הוא על אופיה ועל ההסכם הסופי.

webguy

New member
שכחת פרט קטן ..

בעוד ישראל הרישמית הכירה בזכות העם הפלשתנאי למולדת וכמו שאמרת הוויכוח על אופיה וגבולותיה ... בצד הפלשתנאי ... לא הכל סגור..יותר נכון יש שתי כוחות מרכזיים שאחד מקבל את ישראל והשני שולל את קיומה של מדינת ישראל בכלל ללא קשר לגבולות ... לא ברור בכלל מי הוא הכח המרכזי והחזק יותר ...יתכן ובעתיד הכח שמתנגד למדינת ישראל החמאס ישתלט גם על הגדה ..מדובר באנשים בעלי צווי דתי חזק אשר אין להם כל רצון להתפשר ...אלא להשליט איסלם קיצוני בכל מחיר ..!!

מוחמד5

New member
אם מזכירים את חמאס

חשוב לזכור מי הקים אותו ומי העלה אותו לשלטון,החמאס הוקם ע"י שיראל זכה לתמיכתה,ישראל הפכה את פת"ח וערפאת ללא רליונטיים,נערכו בחירות בפיקוח האו"ם ,האיחוד האירופי וארה"ב, קרטר פיקח על הבחירות, והנה לך התוצאה. אני מתנגד לכל מהליכו ומעשיו של חמאס. לגבי גבולות המדינה,גם במגילת העצמאות לא מוזכרים גבולותיה של מדינת ישראל,כך שהכל נשאר פתוח למשא ומתן (גם לא בתנ"ך "הארץ הזאת"). אינשאללה השלום ימלא את הארץ ויושביה.

webguy

New member
זה הסטוריה ..

אל תשכח את הבקשיש והשחיתות של הפלשתנאים בהנהגת אש"פ ... החמאס לא עלה רק בגלל ישראל ...גם אל תשכח כי החמאס התחזק בכל מדינות ערב ...זה גל עולמי של התחזקות האיסלם הרידקאלי ..!! הרי ברור לך שבכירי השלטון לקחו אחוזים מכל הסכם שנחתם עם ישראל וזו בידיעת והסכמת הישראלים ... קוראים לזה בשם היפה והחוקי זיכיון ..!! זכיון למלט ..זכיון לדלק ...וכדומה ..!!!

מוחמד5

New member
זה נבלה והאחר טריפה

שניהם מושחתים וכל אחד בדרך שלו. צריך לעודד ולתמוך הזרם המתון והשפוי.

webguy

New member
זה לא יקרה בקרוב ..

לדעתי התחזקות החמאס מחזקת את הימין בישראל ... בבחירות הבאות סביר שביבי יהיה ראש הממשלה ..השאלה מי יהיו השותפים שלו ... מפלגת העבודה או הדתיים והימין הקיצוני ..!! לא רואה זרם מתון לא אצל ישראל ולא אצל הפלשתנאים ..!! גל המתינות היחסית עבר ולא נוצל להסכם ולכן סביר שיהיה עוד עימות ושוב כניסה למשא ומתן ...

מוחמד5

New member
שוב פעם אתה צודק

עלית החמאס מחזקת את הימין כאן, והתחזקות הימין כאן מחזקת את החמאס. מה הפתרון !! איך יוצאים מהמערבולת הזאת.​

webguy

New member
הזמן יעשה את שלו ..

מה שהשכל לא עושה הזמן יעשה .... ראשית לא ברור מה קורה בתוך הפלשתנאים עצמם ...מאחר ויש לחץ כבד על החמאס מהעולם ומהרשות עצמה ... !! תהיה הקזת דם ...אבל הרבה יותר משמעותית בצד הפלשתנאי ...בעיקר ברצועת עזה ... ברגע שהנשק של חמאס יהיה יותר הפקטיבי וזה עניין של זמן ..כלומר ירי לא לתוך מרחבים פתוחים בישראל ... אלא ירי שיגרום לאובדן חיים משמעותי בזמן קצר ...ישראל תפעל ... השאלה הגדולה שלא ברורה איך בדיוק יפעלו בעזה שלא יחזור הסיפור עם חיזבאללה בלבנון ..? לא יודע ..? לא חושב שיש אופטימיות רבה בישראל שמדובר בחמאס ...

מוחמד5

New member
תמונת המצב לא טובה

הדבר הראשון שצריך לעשות הוא בלימת החמאס, בלימת החמאס תעשה אך ורק ע"י חיזוק הצד השני השותף במשוואה. צריך לחזק את אבו מאזן ,צריך להתחיל המהלכים מעשיים שישפרו את חיי האזרח הפשוט .ויפה שעה אחת קודם.

אתה ממש טועה ומטעה

האשמה היחידה שאפשר להטיל על ישראל בהקמת החמסהיא בעצימת העין בעת שהוקם, לישראל לא הייתה יש בהקמת החמס !!! הממשל הצבאי הישראלי ראה את החמס כארגון דתי בלבד ואיפשר לו לפעול בלי שום עידוד או תמיכה מצידו. ראה ספרו של רוני שקד "חמס", יש שם את כל ההשתלשלות החל מפציעתו של הילד אחמד יאסין בתרגיל ספורט בחוף הים של עזה שריסק את מוד השידרה שלו ועד להקמת הזרוע הצבאית. זה מאד פופולרי לטעון שישראל אשמה בכל אבל זה לא תמיד כך.

יש לנו שמאלנים משוגעים כמו רבין

ביילין ויוסי שריד והשאר שעשו את הסכם אוסלו שהביא לגל פיגועים שזעזע את המדינה. הכל היה טוב ויפה לפני אוסלו, לפני זה הערבים עשו אינתיפאדות עם מקלות ואבנים, היום שולחים טילים לעבר עיר בישראל. אם רבין לא היה נרצח הוא לא היה כזה ענק, קרא את הספר מיתוס רבין ושברו ותבין מי יותר מי הבן אדם הזה.

מוחמד5

New member
אם רבין היה משוגע

מעניין מי השפוי במדינה הזאת גמני לא אהבתי את כל מה שעשה במהלך חייו, כולל לשבור לעם את העצמות. אבל הוא הבין שדרך הקזת הדם לא תוביל ולא מובילה לכלום.

למעלה