למה הפלסטינים מתעקשים על מדינה משלהם?

webguy

New member
ומי עשה את החיזבללה בצפון ..?

תזכיר לי כבר שכחתי .. את השירים של החיילים ..רד אלי אווירון תחזיר אותי הביתה בארון .... או שאתה צעיר מדי לזכור ..? אם חשבנאות ..אז גם הימין וגם השמאל כל אחד והמשגים שלו ....אף אחד לא יוצא פה צדיק ..!!!

webguy

New member
הימין ...בגין .. הליכוד ..שרון ..

תלמד על מלחמת 1982 מלחמת לבנון הראשונה וכמה חיילים נהרגו אז ... ומה קרה בסופה ... בשלטון אז היה הליכוד ..!! נמשל מלחמת 1967 הנצחון ... זה מלחמה שיזמה ממשלת שמאל עבודה ..!! מלחמת 1973 זה כשלון (אם כי נגמר בנצחון אבל המחיר היה נורא ..!) כי הופתענו זה של השמאל העבודה .. אוסלו היה כשלון ... אמת .. פשוט הסכם לקוי ...

מה אתה רוצה להגיד בזה?

אם אני לא טועה, יצאנו ב-1982 למבצע כי נרצח לנו דיפלומט וזה דבר שבל יעבור בשתיקה. ב1967 אם לא היינו יוצאים לתת מכה ראשונית, האבידות היו גדולים יותר. ב-1973 היינו אז באופוריה וכמו מטומטמים התעלמנו מהערבים, מזל שהצלחנו לנצח, והערבים עוד קוראים לזה החזרת הכבוד שלהם...הם לא קיבלו ס"מ של אדמה... אוסלו היה הסכם רצחני, בזוי ושפל, אם רוצים לעשות שלום, לא מביאים ארכי-רוצח וצבא של מחבלים, למה השמאל כזה אידיוט למה?? החיים לפני אוסלו, לשני הצדדים, היו שלווים, והיום....היום רוב תושבי הגדה ועזה רוצים להגר. רבבות פלשתינים הגישו בקשות הגירה- http://www.makor1.co.il/makor/Article.faces?articleId=24521&channel=1&subchannel=6 הנוער הפלשתיני שוקל לעזוב את יש"ע- http://www.makor1.co.il/makor/Article.faces?articleId=24785&channel=1&subchannel=2

webguy

New member
מה אני רוצה לומר ..

שגם הימין וגם השמאל עשו טעויות .... לגבי הגירה ...נכון יש הגירה ...אבל זה לא משמעותי כי האשה הערביה מולידה הרבה ילדים 50000 עוזבים 100000 נולדים ..סך הכל מספרם הולך וגדל ... אבל יש גם הגירה אצלנו .... אז יש כמוך בצד השני ערבי שאומר הנה הם עוזבים ...עוד כמה פגועים והם בכלל יברחו ... הנה יש אצלהם מלא משתמטים ...שלא רוצים לשרת בצבא ...עוד ועוד ובסוף אנחנו ננצח ..הם נשברים היהודים .. אז למה להם לעזוב ...? החיים לפני אוסלו לא היו שקטים ..היו פגועים והיו רציחות ..אתה פשוט צעיר וחסר לך רקע ... אז כל מיני אנשי ימין לוכדים לצעירים כמוך ודוחפים להם את רעיונות הטרנספר בכח ... ועוד מני דברים שהם טובים בדמיון .

המלחמות הללו היו טעויות?

בטח ציפיתי שנשב בשקט ונחטוף על הראש, נכון? מחקרים מראים שמספר היהודים ביודה ושומרון עולה ומספר הערבים יורד. הפערים הצטמצמו משמעותית. החיים לפני אוסלו היו גן עדן לעומת עכשיו. בקושי היו מחסומים, מאות אלפי פלשתינים באו לעבוד בארץ, אבל השמאל פשוט היה חייב לקלקל הכל, רע לו שהיה דו קיום ושקט, הוא רצה דם יהודי שישפך ברחובות. אם אנשי ימין לוכדים אותי ושוטפים לי את המוח, אז מה תליני על בתי הספר והחינוך, ששם ממש שוטפים לי את המוח על רבין, הערבים וכדומה. שטיפת המוח שם אכזרית לחלוטין.

webguy

New member
יש לך מספרים ..?

מי שעוזב את השטחים הם המבוססים והמלומדים ...ומי שיש לו יכולת ... אם אתה חושב שכולם יעזבו אז זה אשליות ואל תשכח שבתוך ישראל גם קורים תהליכים שליליים ... גם פה עוזבים אם לא איכפת לך ..!!! עניים לא עוזבים כי אף אחד לא רוצה אותם ..שערי המערב אט אט נסגרים בפני המהגרים ....גם הם מתחילים להכנס ללחץ מפני המהגרים המוסלמים .. תגיד לי מי מביא ילדים יותר היהודים או המוסלמים ..? אתה רוצה להתחרות ..? הייחידם שמתחרים בהם הם החרדים ..אבל מה יוצא למדינה מהחרדים ..מתגייסים ..לא .. עובדים לא ... לומדים כל היום תורה כן ... !!! ככה אתה רוצה לפתור בעיה ..? על עובדות לא מבוססות ..יש לך תחשיב תוך כמה שנים לא ישארו פלשתנאים בשטחים ..?

פלמIני777

New member
השאר נא את חלקת אלהים הקטנטונת לעם ישראל !

אם כבר כבודו מדבר על חלוקת הארץ מאת האלהים, אל לך לשכוח שחלוקה זו ניתנה לשנים עשר שבטים ! "וְלֹא תִסֹּב נַחֲלָה מִמַּטֶּה לְמַטֵּה אַחֵר כִּי אִישׁ בְּנַחֲלָתוֹ יִדְבְּקוּ מַטּוֹת בְּנֵי יִשְׂרָאֵל:" (במדבר לו) ואל תשכח שמימות סנחריב הספיקו זה מכבר להתבולל 10 השבטים הפזורים בגויים. אי לזאת, אף אם תצליח להוכיח את יהדותך, או אז הייתי מציעך "חֹזֶה לֵךְ בְּרַח לְךָ אֶל אֶרֶץ יְהוּדָה וֶאֱכָל שָׁם לֶחֶם וְשָׁם תִּנָּבֵא:" (עמוס ז) כי מה לך ולאדמת 10 השבטים המתבוללים באפגניסטן ?

webguy

New member
ואתה מבין למה היהודים צריכים מדינה משלהם ..?

בטח שהפלשתנאים צריכים מדינה ומגיע להם מדינה .. הרי בסופו של דבר בכל מקום כולל במדינות ערביות לא רוצים אותם ... או הם כלי בידי ערבים לנגח את ישראל ..!! באמת זו טרגדיה ... טרגדיה שהחלה כאשר הערבים לא קיבלו את חלוקת האום ב- 1947 וסירבו להכיר במדינה יהודית בכלל ללא קשר לגבולות ....השאר היסטוריה ..

מוחמד5

New member
מדינות ערב יזמו

כבר ב 2002 בבירות מהלך לסיום הסכסוך הערבי יהודי ,הצעה שנדחתה ע"י ישראל. ההצעה שוב עלתה לדיון בשנת 2007 אך שוב נדחתה ע"י ממשלת ישראל. היוזמה הסעודית היא תוכנית מדינית לסיומו של הסכסוך הישראלי-ערבי שהועלתה בפסגת הליגה הערבית בביירות ב-28 במרץ 2002 על ידי יורש העצר והשליט דה פקטו של ערב הסעודית, הנסיך עבדאללה בן עבד אל עזיז אל סעוד. לפי התוכנית, ינרמלו כל מדינות ערב את יחסיהן עם ישראל בתמורה לנסיגה ישראלית מלאה משטחי רמת הגולן, רצועת עזה ויהודה ושומרון (לרבות מזרח ירושלים). כמו כן, נדרשה ישראל לאפשר את הקמתה של מדינה פלסטינית עצמאית ו"למצוא פתרון צודק" לבעיית הפליטים בהתאם להחלטה 194 של העצרת הכללית של האו"ם - כלומר "זכות שיבה" לכל פליט שירצה בכך. בתמורה לויתורים הללו יראו מדינות ערב את הסכסוך הישראלי-ערבי כבא אל קיצו וינרמלו את היחסים עם ישראל "בהקשר של שלום". חברות הליגה הערבית אימצו את ההצעה וכך היא הפכה ליוזמה כלל-ערבית, אך ישראל לא קיבלה אותה עד היום. היוזמה אושרה-מחדש בכינוס הליגה הערבית ב-28 במרץ עיקרונות היוזמה הסעודית :

webguy

New member
אתה צוחק ..?

זכות שיבה ....פרוש חיסולה של מדינה יהודית ..!! זה לא יעבור גם אצל ביילין או יוסי שריד ... אני חושב שהפלשתנאים צריכים להבין שעברו הרבה שניים ולהסתפק בפיצוי כספי ..!! בשביל מה לתת מדינה לאנשים שרוצים להכנס למדינה אחרת ..? שני הצדדים צריכים לבקש דברים ריאליים ומעשיים ..!! אחרת הקזת הדם תמשך שפרושו התחזקות הקיצונים בשני הצדדים ..!!

מוחמד5

New member
במסמך ביילין אבו עלאא

הגיעו להסכמות והבנות לגבי סוגיית זכות השבות,ההסכמות היו מקובלות על שני הצדדים. כשיושבים ומדברים סביב שולחן משא ומתן ניתן להגיע להסכמות. יש תקווה,יש פתרון צריך עכשיו רק אומץ.

webguy

New member
ביילין מכחיש ..

וחוץ מזה ביילין בכלל לא מייצג את מדינת ישראל ..הוא עומד בראש מפלגה קקיונית ..!! למה לא תעשה הסכם עם אורי אבנרי ...ותביא לי אותו ..? דרך אגב גם אורי אבנרי מדבר על החזרת 200000 אלף פלשתנאים בלבד לישראל ..

מוחמד5

New member
טוב שיש קולות כאלה

אני לא פוסל אף אדם ואף רעיון היכול לגרום לשינוי לטובה. אפילו אם זה רעיון של מיעוט ושל אנשים הזויים. כשמדברים על בעיה,זה אומר שהיא קיימת,שהיא חיה . בפתרון הסופי לא סוכם שכל הפליטים יחזרו,לא סוכם שהם יחזרו לכל מקום,גם סוגיית הפיצויים נדונה שם.

zoomarch

New member
חשבת על משחק המילים, צוקרמן? ינרמלו.....

"לפי התוכנית, ינרמלו כל מדינות ערב את יחסיהן עם ישראל " בעברית, נירמול משמעו תרדמת (קומא) של הגפיים, כשאתה מרגיש עיקצוצי "נמלים" אחרי שישבת על השכל שלך יותר מידיי זמן, הוא התייבש וכשאתה מתעורר למציאות הישראלית, אתה מרגיש הפסקת הנירמול, התעוררות הנמלים. אז אתה צודק: מדינות ערב "ירדימו" את הישראלים בהסכם עבדאללה, הישראלים ייסוגו מכל ארצם, כל הפליטים ישובו לישראל, אט אט יידחקו הישראלים הישנוניים קודם למישור החוף, אח"כ לחוף עצמו ולבסוף, לתוך המים. אין מצב כזה: "הקשר של שלום". או שלום או מלחמה. אם מצרי הורג יהודי בקהיר, על המצרים להעמידו למשפט ולגזור דינו מוות. ממש כפי שהם עושים. אז כלל האומה הערבית מוכנה לזה במסגרת ה"נירמול" הזה?

מוחמד5

New member
טוב

אם זו המשמעות בעברית (וחלק מהיהודים), אז אני משתמש במילה המקורית בערבית تطبيع العلاقات .. לשמחתי אני אדם המאמין באחר ,לשמחתי אני לא פרנואיד . כשכל העולם הערבי תמך ביוזמה סביר להניח שגם כל העולם תומך בה. לגבי רצח של יהודי ע"י מצרי !! אני מקווה שהוא יקבל עונש הרבה יותר חמור מאשר קיבל שקולניק או פופר.

webguy

New member
זו אפשרות ..

אבל .. בשביל זה יש צבא ...ויש פרוז ..... ויש פיקוח בין-לאומי ...ויש כיבוד הסכמים ... אף אחד לא מבטיח לך שלום ב100% יש סיכונים .. האם לא יכולה להיות מהפכה של מוסלמים קיצוניים במצרים ..? יכול להיות ..!! ואז... אבל יש גם סיכויים ... ולכן שעושים הסכם שתי הצדדים מתפשרים .. למי שלא יודע ... סיני מפורזת ברובה ..!!! כדי להכניס חיילים מצריים לגבול מצרים עזה נדרש שנוי בחוזה השלום ..והדבר אכן נעשה ..!!! המצרים הסכימו לפרוז עמוק בשטחם ... וישראל לפרוז מינמלי ..שהרי ישראל מדינה קטנה .. הכל שאלה אם באמת רוצים שלום ..? השלום חייב להיות אינטרס משותף ... סאדאת הבין שמצריים הגיעה לפשיטת רגל בגלל המלחמה .... ואין מוצא אחר אלא שלום ... והוא לא טעה ...הסיוע האמרקאי והפסקת הלחימה בהחלט עזר למצריים ...

מוחמד5

New member
אני מאמין שרצון טוב

של כל הצדדים ,כולל העולם כולו יכולים לשנות את המצב הקיים,אפשר למצוא פתרונות לכל בעיה וסוגיה. כמובן שאני בעד שהעליונות הצבאית ובטחונה של מדינת ישראל ישמרו .

תגיד, אתה באמת חושב שעשו אותנו מאצבע ?

מהי התוכנית של מדינות ערב? חיסול מדינת ישראל בדרך הכי דמוקרטית שיש.מימוש זכות השיבה פירושה הכנסת 4.5 מליון פליטים וצאצאיהם לכאן והפיכת היהודים למיעוט. אולי באיסלאם יש ציווי להתאבד ופרסים ןלמתאבדים, אצלנו זה אסור ומה לעשות, לא כל כך בא לנו להתאבד !!!

Pommi

New member
פלסטינים בוכים, אבל בעיה שלהם!

סלחו לי מאוד, אבל החבורת מטומטמים האלה בוכים עד היום על דבר שהיו יכולים לקבל כבר לפני 60-70 שנה. פעם טרחתם להקשיב בשיעורי היסטוריה? אם כן, הייתן יודעים של"פלשתינאים" (עשו טובה, הם לא באמת עם, הם עוד ערבים), היו שתי הזדמנויות לקבל ארץ. אחת הייתה בוועדות שאו-סימפסון ובמסקנות הספר הלבן השני, שקרא לתת לערבים מדינה משלהם, אך מה? הם סירבו! 17 שנה אחרי הם קיבלו עוד הזדמנות, כ'ט בנובמבר מישהו? אך גם הפעם, הם בכו והתרעמו כמו חבורת קופים, למרות שבשתי ההזדמנויות, ההצעה לערבים הייתה הרבה יותר טובה משל היהודים. אז שלא ישבו ויבכו, יש להם חצי עולם ללכת אליו, במילא עזה היא לא גן עדן לתושביה, יאללה, לארוז.

למעלה