למה 31? חח הוא נולד ב-76 אז הוא רק בדצמבר יהיה בן 30
L LadySilkworm New member 21/11/06 #70 עוד לא הרבה זמן יש לו יומולדת בן 30... O:: ומרקו אחריו, בינואר מתישהו. 14 אני חושבת.
L LadySilkworm New member 21/11/06 #77 היי, היית קרובה! O: אבל אם תזכרי כמוני שהוא גדול מתומאס בשנה, לא תהיה לך בעיה. אני חושבת שאמפו ויוקה הם ילידי 1977 או 1978 X:
היי, היית קרובה! O: אבל אם תזכרי כמוני שהוא גדול מתומאס בשנה, לא תהיה לך בעיה. אני חושבת שאמפו ויוקה הם ילידי 1977 או 1978 X:
פ פונצית גירל האמיתית New member 21/11/06 #81 ../images/Emo45.gif לא יודעת עד כמה אפשר להגדיר אותו כדתי... אבל כנראה שהוא באמת מרגיש איזשהו קשר לישו/אלוהות "faild in becoming a god", השיר שניתחתן וכו'. (מזכיר לי קצת בקטע הזה את סונטה "do you really know me? I might be a god"(
../images/Emo45.gif לא יודעת עד כמה אפשר להגדיר אותו כדתי... אבל כנראה שהוא באמת מרגיש איזשהו קשר לישו/אלוהות "faild in becoming a god", השיר שניתחתן וכו'. (מזכיר לי קצת בקטע הזה את סונטה "do you really know me? I might be a god"(
L lacrimosa girl New member 21/11/06 #87 ווא, בדיוק השורה הזאת הזדמזמה לי בראש כשקראתי את ההודעה שלך :X הוא לא נראה לי דתי, כי אחרת היינו רואים את זה בשירים [ ]\ אבל הוא אוהב את הדת. XDDD
ווא, בדיוק השורה הזאת הזדמזמה לי בראש כשקראתי את ההודעה שלך :X הוא לא נראה לי דתי, כי אחרת היינו רואים את זה בשירים [ ]\ אבל הוא אוהב את הדת. XDDD
L lacrimosa girl New member 21/11/06 #88 אתם בטח לא מכירים. ../images/Emo11.gif dead boys poem כמובן.