מי שמדבר
T The legendary DuDe New member 21/11/06 #48 ואתה תתמודד עם כל הבנות שיבואו לרצוח אותך על זה שגרמת לי להסתפר? סבבה, אז אני הולך להסתפר!
B box 5 New member 20/11/06 #31 פרוייקט עצום! צרבו לי את הראשון... ודיי כבר הזמנתי את שניהם לפני חודשיים מהתו... הזונות לא מביאים לי אותם
פרוייקט עצום! צרבו לי את הראשון... ודיי כבר הזמנתי את שניהם לפני חודשיים מהתו... הזונות לא מביאים לי אותם
B box 5 New member 20/11/06 #32 Hammerfall-hearts on fire *מרחיבה אופקים* חחח איזה מורה שיכורה.. למחשבת.. מה היא אמרה היום? -חכי, הוא חדש... תכף הוא יהיה נחמד- וזה, היה התירוץ שלה למה הטוש לא עובד על הלוח...
Hammerfall-hearts on fire *מרחיבה אופקים* חחח איזה מורה שיכורה.. למחשבת.. מה היא אמרה היום? -חכי, הוא חדש... תכף הוא יהיה נחמד- וזה, היה התירוץ שלה למה הטוש לא עובד על הלוח...
T The Young Amyrlin New member 22/11/06 #111 O:../images/Emo6.gif יותר טוב מהתירוצים אצלנו זה בטוח P:
פ פונצית גירל האמיתית New member 21/11/06 #51 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
B box 5 New member 21/11/06 #85 אפוקליפטיקה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ושיר בכלל אלוהות..