שרשור הפרק של אתמול

hello amigo

אם תוכלו בבקרה לכתוב לי מתי יש שידורים חוזרים (אם יש בכלל) של הפרק של היום, כי לא הספקתי לראותו אותו. תודה

../images/Emo199.gif שרשור הפרק של אתמול ../images/Emo176.gif

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: הסחת דעת
תקציר: בזמן שנער בעל כוויות ב40% מגופו מובא לאשפוז, בדיקות הדם שלו מגלות תוצאות מוזרות, והצוות נאלץ להתמודד עם המשימה הקשה לטפל בו מבלי להיות מסוגל לערוך בדיקות רגילות. האוס הופך עצמו לשפן נסיונות ומנסה באופן בלתי רשמי תרופה חדשה לטיפול במיגרנות, רק כדי להוכיח ששותפו לשעבר בבית ספר לרפואה טועה לגביה. פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Distractions
תקציר: While a severely burned teenager is admitted and his blood tests come back with strange results, House makes himself the guinea pig in his own unofficial tests of a new drug designed to treat migraines to prove a former medical school colleague is wrong about the drug.
תקציר נוסף: After a quadbike crash the team is faced with the difficult task of treating a burn victim without being able to run standard tests. House gets back at a college rival by testing his drug by self inducing a migraine headache. House treats himself with LSD and antidepressants, to counteract the cause of the headache. פרטים נוספים
כתב: Lawrence Kaplow
ביים: Daniel Attias
שודר לראשונה: 14 ל2 2006
מס' הפרק: 34 בסדרה כולה, 12 בעונה השניה שירים בפרק
Get Miles - Gomez

1TheOne11

New member
OMG

אוי אלוהים.. תגידו לי שאני ממש מטומטמת והוא לא הזמין זונה בסוף הפרק תגידו לי!! אוףף זה גרם לי להעריך אותו הרבה פחות..:( לא האוסי לא..:(

randomguy

New member
לא ראית את העונה הראשונה?

כמעט כל פרק הזכירו את זה שהוא שוכב עם זונות. וגם בעונה הנוכחית בפרק "צייד" הוא אומר לקמרון שהוא תמיד משתמש בקונדום כי זה חובה עם זונות. האוס הוא בהחלט לא דמות חינוכית

1TheOne11

New member
ראיתי אבל זה שונה ככה

לראות את זה במציאות ושהוא פותח לה תדלת וככה זה נראה יותר אנושי והופך אותי לאחר מאשר כשהוא זורק את זה בהערות ציניות לקמרון... התכוונתי שהוא שונה לא מהבחינה החינוכית (הוא תמיד היה לא חינוכי) אלא שהוא נראה יותר אנושי, יותר פגיע.. ובדרך כלל רואים אותו שופט אנשים ופה הוא עושה משהו שמתאים לו לשפוט אחרים בגללו.. חח נראה לי שניתחתי את זה יותר מידי ככה זה מגמת סוציו-פסיכו

randomguy

New member
ההסבר לסצינה של הזונה הוא לדעתי:

אני אסביר את לך את דעתי, ובהזדמנות גם לנעמה שכעסה על הסצינה הזאת. לפרק קוראים "הסחת דעת" בעברית, ובמהלך הפרק ווילסון פירש את ההתנהגות של האוס כ"הסחת דעת". למשל שהוא גרם לעצמו כאב (מיגרנה), זאת היתה הסחת דעת מלחשוב על זה שסטייסי עזבה אותו. בסצנה הזאת האוס מבקש מהזונה במפורש "הסחת דעת", לכן זאת היתה סצינה לחלוטין אינטגרלית לפרק, והיתה פיניש מצויין לפרק. מבחינת ניתוח הדמות של האוס, אפשר להגיד שאולי רק בסוף הפרק האוס הפנים את מה שווילסון הסביר לו במהלך הפרק, אבל זה רק חיזק את ההתנהגות שלו, ולא שינה אותה. הסבר נוסף זה שבפרק הזה רואים הרבה מהצד הרע של האוס, או כמו שווילסון אומר בפרק שהאוס מתנהג כמו "ד"ר ג'קל". אז יש להאוס צד טוב ("מר הייד"?, "מר האוס"?) אבל יש לו צד רע, והפרק הדגיש את הצד הרע. כמו שהוא נקם ב"ואן ליברמן", התעלל בחולה שנמצא בקומה וכו', הוא גם שכב עם זונה, זה משתלב עם ההתנהגות שלו בפרק בצורה מושלמת.

Hieros Gamos

New member
distractions../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

hey!! I do the metaphors!! LOL זה הניק שלי באימייל
הוא כל כך חמווווודדדדד כשהוא לא מרגיש טוב

randomguy

New member
קודם הוא לא הרשה לקמרון לגעת

במרקרים (העטים של הלוח) ועכשיו הוא גם לא מרשה לה (ולאחרים) לתאר את המקרה במטאפורות? זה כבר מוגזם!

Hieros Gamos

New member
הוא לא מרשה לאף אחד לגעת במרקרים

יש ציטוט ממש מצחיק בקשר לזה אבל אני חושבת שזה לא שודר

randomguy

New member
כשהוא היה מצונן הוא דווקא הרשה

לקמרון לגעת במרקרים כי הוא אמר שאם הוא לא במצב שהוא יכול לתפקד אז קמרון היא הממלאת מקום שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואם גם קמרון לא יכולה אז פורמן הבא בתור וצ'ייס אחרון
מוזר שכשהוא מצונן קמרון יכולה למלא את מקומו ולכתוב על הלוח אבל כשהוא מסומם וסובל ממיגרנה אז היא לא יכולה אפילו להשתמש במטאפורות???

randomguy

New member
אפשר גם להסתדר בלי לכתוב על הלוח

למרות שזה יותר שימושי ממטאפורות

randomguy

New member
בדיוק נזכרתי שקמרון כתבה על הלוח

בפרק 2 של העונה הראשונה, והאוס אומר לה "I recognize that loopy G!"

למעלה