שרשור הפרק של אתמול

bustedit

New member
איזה פרק!../images/Emo99.gif

אהבתי ביותר. ראיתי אותו 3 פעמים! חחחחח יומשבת ואתמול פעמייםםם הקטע עם הכוויות ושהוא העיר ת'ילד היה אכזרי ביותר.. והמיגרנות היה שולט
הכי אהבתי תקטעים שהוא ייבש ועקץ את ההוא שהלשין עליו
איזה נוטר טינה XD והיוו הרבהה ציטוטיםם חחחחח זה גדול "Dr. Cameron: Could pain medicine cause an orgasm? House: I wish. " ווזההההההההה "Weber: You can’t test anything on an abnormal brain. House: That’s so close-minded, He’s not "abnormal." He’s special. " חחחחחחחחחחחחחחחחח מיוחד
אני מתה לראות תעונה הראשונהה

bustedit

New member
אבל הפרק שודר אתמול../images/Emo12.gif

כבר ראית ת'עונה הזאת?

randomguy

New member
למה כולם מתרגשים מזה שהוא העיר את

הילד עם הכוויות? הוא כבר עשה כמעט אותו דבר בעונה 1 לסנטור השחור כשהוא הוריד לו את החמצן והבן אדם כמעט נחנק אבל האוס לא החזיר לו את החמצן עד שהוא סיפר לו איזה תרופה הוא לקח כשהיה ילד. האוס כמעט הורג אנשים כדי להציל אותם ממוות!

lovely max

New member
הפרק הכי גרוע שראיתי.

"הסחת דעת" ו"דיטוקס" נבנו על עיקרון דומה: האוס מנסה להסיח את דעתו מהכאב באמצעות כאב אחר, חזק יותר, כי הוא לא מסוגל להתמודד. בדיטוקס הצליחו להעביר אימפקט חזק וגם להעמיק את ההבנה של הדמות. אבל בפרק הזה הגיעו להגזמה וחוסר טעם! חוסר טעם אמרתי!! מה זה הסאדו-מאזוכיזם הזה? אפילו אם נתעלם מהמאזוכיזם (ואיזה כמויות ממנו) שהרי יש לנו את האוס מתעלל בעצמו כל הזמן, הקטע שהוא מעיר את הילד עם הכוויות ומתחקר אותו היה יותר מדי. הוא התנהג בחוסר לב ממש. בפרקים אחרים יש הצדקה לכל הדברים המטורפים שהוא עושה - השגת ידע ובסופו של דבר ריפוי המחלה. כאן לא היתה שום הצדקה מבחינה תסריטאית - רק כדי לקבל אבחנה שגויה נוספת? ואחר כך הוא רצה לעשות את זה שוב - באותה מידה אפשר היה לבדוק לו את היד ולראות את כווית הסיגריה. זה היה יותר מסאדיסטי, זה לא אנושי. אני מה זה מקווה שהעונה לא תמשיך במגמה הזאת. אפשר לראות למה הם כיוונו - בואו נחקור את ההידרדרות המוסרית שאדם יכול להגיע אליה, עד כמה נמוך אפשר לרדת. זה לא מעניין אותי לחקור את זה ו- זה הורס לי את האוס!!!

randomguy

New member
כתב הגנה להאוס - הסבר הטיפול הרפואי

בפעם הראשונה שהאוס העיר את הילד הוא קיבל ממנו מידע חשוב על הסימפטומים שהיו לו לפני התאונה וזה עזר להאוס לאבחן את הבעיה. בפעם השנייה שהוא רצה להעיר אותו זה היה כדי לשאול אותו האם הוא לקח נוגדי-דיכאון, וזה היה חשוב מאוד לאבחנה ולטיפול. הוא לא היה יכול לדעת שהילד עישן. רק ברגע האחרון, לפני שהוא נתן לו זריקה להעיר אותו ופורמן עצר אותו הוא ראה שיש לילד כוויה על היד שנראתה כמו כוויה של סיגריה. ואז הוא בדק וגילה שיש לו בין האצבעות סימנים שהוא החזיק סיגריות. מזה הוא יכל להסיק שהוא היה מכור לסיגריות, ומזה הוא ניחש שהוא ניסה להיגמל, ואחת הדרכים להגימל מעישון היא שימוש בנוגדי-דיכאון מסויימים, ולכן הוא כבר לא היה ממש צריך להעיר אותו כדי להניח שהוא השתמש בנוגדי-דיכאון, ויכל לאבחן שהוא הגיב תגובה יוצאת דופן לתרופות האלו שגרמה לו את הסימפטומים הנוירולוגיים, ולתת לו טיפול מתאים, טיפול שהיה מסכן אותו אם האבחנה היתה שגוייה. לכן הוא הציל את החיים שלו כשהוא העיר אותו בפעם הראשונה, והוא היה חייב להעיר אותו שוב. רק במזל הוא הצליח לאבחן בלי להעיר אותו שוב. אני מסכים איתך שיש דימיון בין די-טוקס והפרק הזה מהבחינה שציינת ומבחינות אחרות. אני גם מבין אותך שלא אהבת את הפרק, גם אני נוטה יותר לחבב את הפרקים הרגילים והשפויים יותר, אבל הפרק הזה היה גיוון נחמד, כי אי אפשר שכל הפרקים יהיו אותו דבר.

למעלה