גל, יש לך בעיה עם אנשים פגועים \פצועים\חבולים\חולים..אבל אני מסכימה..
פ פגית New member 26/6/06 #65 ../images/Emo3.gifגל, יש לך בעיה עם אנשים פגועים \פצועים\חבולים\חולים..אבל אני מסכימה..
H Hieros Gamos New member 27/6/06 #88 באמת? וואו...הממ הגיוני. הייתי בט' כשעונה 9 שודרה בארה"ב. וואו זה ממש המון זמן
H Hieros Gamos New member 27/6/06 #75 יווווובבבללל../images/Emo24.gif ואת יודעת שזה לא חדש...אבל אני בכל זאת צודקת (*האוס מסתכל על הצילום של מירנדה-היא לנצח תהיה מירנדה אצלי- אחרי שצ'ייס אמר שהוא נותן לה חודשיים לחיות* "On the bright side, it still means i'm right" או משהו בסגנון )
יווווובבבללל../images/Emo24.gif ואת יודעת שזה לא חדש...אבל אני בכל זאת צודקת (*האוס מסתכל על הצילום של מירנדה-היא לנצח תהיה מירנדה אצלי- אחרי שצ'ייס אמר שהוא נותן לה חודשיים לחיות* "On the bright side, it still means i'm right" או משהו בסגנון )
S space dementia 79 New member 25/6/06 #11 בקטע שבמלתחות אחרי שהוא כבר הזריק לעצמו, ואחרי שטיפת המים הגיעה לריצפה... בלה בלה בלה... קלואוז אפ ענקי על העייניים שלו...
בקטע שבמלתחות אחרי שהוא כבר הזריק לעצמו, ואחרי שטיפת המים הגיעה לריצפה... בלה בלה בלה... קלואוז אפ ענקי על העייניים שלו...
S sweet shir New member 25/6/06 #13 נכון?! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה היה חלומי.........[מישומה זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית ]
נכון?! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה היה חלומי.........[מישומה זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית ]
S space dementia 79 New member 25/6/06 #14 הם עשו משו כדי שהעייניים שלו יראו הרבה יותר כחולות ו.. לא יודעת... אולי מיימיות כאלה (מלשון מים לא מיימיה..). בכל מקרה... שימשיכו ככה... אוך!! יו לאורי והעייניים המושלמות שלו...
הם עשו משו כדי שהעייניים שלו יראו הרבה יותר כחולות ו.. לא יודעת... אולי מיימיות כאלה (מלשון מים לא מיימיה..). בכל מקרה... שימשיכו ככה... אוך!! יו לאורי והעייניים המושלמות שלו...