עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

mui mui

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתקלטו עכשיו את החלום של יוסי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שהוא חלם ששחר מכה את אינה והוא אמר לו תשמע לי אל תפגע בה.. מוזר ה??
מרחמת על שפרה..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתקלטו את החלום של שיפרה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היא חלמה שמסרגה רודפת אחרי יוסי והוא אומר לה אל תיהי מסרגה אם את ברווז.. מוזר אה??
מרחם על יוסי

mui mui

New member
אינטלגנט אתה לא.. אבל

אני חושבת שלרוב יוסי קורא די טוב אנשים.. לרוב (ברור שהדמות המועדפת עלי זאת שפרה) אני חושבת שהוא בכלל לא אוהב את שחר.. הרבה פעמים ששחר מרים את הקול אני הבחנתי שהוא מחזיק את הראש עם היד.. נראה אם זה בגלל המצב החדש.. אבל לדעתי זה בגלל שהנוכחות של שחר מלחיצה אותו.. והחלום שהוא חלם היום מדבר בעד עצמו.. אני אמשיך לראות איך יוסי מגיב כששחר עולה בטונים.. עם יש קשר.. יש לנו נטייה כבנ י אדם להוציא את מה שאנחנו עוברים במהלך היום אל לתוך החלומות.. . וכן אני מרחמת על שפרה והאמת על כל שאד דיירי הבית כי לדעתי מתי שהוא כולם יעברו את זה שם בגלל שבעבור זה הוא הגיע לשם.. לעשות קצת בלאגן.. . אני חושבת שכולם שתקו שם כי היו בהלם מרמת התגובה שלו.. . חבל.. חזרתי לתקופה של נעמה שהיה ממש מבאס לצפות.. . וזה הרבה יותר גרוע משי.. כי שי עם כל החסרונות שלו.. כשהוא נלחם בתקציב הוא חשב על הקבוצה בעיקר (שהבינה את זה כשהיא הייתה בחוסר) וכשהיה צריך להחזיק אנשים במשימות.. הוא עשה את זה ועזר להתמודד מול זה.. ותאמין לי שאני לא אהבתי את הדמות של שי.. באמת.. וגם היה מספיק חכם כדי לסובב דברים.. מה יש לשחר לייצג? לדעתי הוא לא מסוגל להחזיק קבוצה במשימה.. הבנאדם ספורטיבי ולא קלע אפילו גול אחד.. אבל בתקציב נלחם כמו אריה.. סתם .. פשוט מיותר.. ליהוק עם תחושת מה של מחזור .. לדעתי..

שחר המודח בשבוע הבא

אף אחד לא סובל אותו, אפילו לא יוסי שקורא לו הלווייתן, בגלל שהוא מחסל להם את כל האוכל.

beep beep

New member
הם מאבדים כ - 30% מהתקציב על קנסות!!!

ומעבירים את זה כאילו מדובר בגזירת גורל. מה זה אומר על יכולת השליטה העצמית והמשמעת שלהם? מה זה אומר על המחוייבות השיתופית שלהם? היום ראיתי את האח הגדול כורז שלוש פעמים לליאון לשים את המקרופון. ליאון שם עליו זין והמשיך להתלחשש עם שפרה ללא מיקרופון. זה נראה כאילו הוא מעוניין שהקבוצה תיקנס. שפרה כבר התבטאה פעם שהיא מעדיפה שלא ישאר כסף לסיגריות כדי שיוסי ישכב כל היום במיטה.

זה רק מראה כמה היא רעה האישה הזאת

ממש גועל של אישה.. אם היא לא היתביישה למחוק ליוסי את הלחם שלו כי הוא חחייב...אז א ני לא מתפלא על כלום שחר כל הכבוד כנס בסבתא יכנה המגעילה הזאת.

morann7

New member
בינתיים שחר היחיד שבאמת עונה לסבתא סורגת

יאללה אני בעד שחר
יקבל ממני אס אמ אסים

העם עם שחרררררררררררר

כל הכבוד שחר מלך סבתא יכנה הבייתהההההההההההההההההההה

זברה17

New member
צריך להגיד לדיירים בגלל מי הקנס.

למה הדיירים לא יודעים מי גורם לקנסות? הרי אם שפרה ולאון רוצים לנקום בדיירים הם יכולים לדבר בלי מקרופון או ללחוש ואז יקטן התקציב וזה מבחינתם "תמות נפשי עם פלישתים" כלומר לא אכפת לי להדפק , העיקר לדפוק את שחר והשאר. לדעתי כל הדיירים צריכים לדעת בגלל מי הקנסות. נראה ששפרה וליאון עשו בכוונה ולא שמו על האח הגדול.

שפרה שפרה שפרה... רואים שאתה אובססיבי

מעניין מה תעשה אם היא תודח... תצטרך מישהו אחר להתעלק עליו...

לא מפליאה אותי כלל רמת הבית שימוש שלך

זו בדרך כלל הרמה של אנשים פנאטים ואובססיבים. כך שאני בכלל לא מתפלא...

אתה מדבר על רמה?כאשר אתה אוהד מישהי כמו שיפרה

אחרי כל הרוע שפזרה בבית זה רמה? למחוק לבן אדם בן 56 אוכל שהוא זקוק לבריאות שלו זה רמה? להגיד בן זו** על בן אדם דתי מאחורי גבו זה רמה? לרכל על חצי עולם ואחרי זה לצחוק איתו זה רמה? לאכול לבן אדם דתי את האוכל שאמא שלו בשלה בחג כדי שלא יאכל זה רמה? להשתתף בחרם על נעמה וגרימת פרישתה מהאח הגדול זה רמה? אני יכול בכיף להמשיך לתת לך דוגמאות רק תגיד.

אני לא אוהד את שיפרה

ואין לי מושג על פי מה קבעת את מה שקבעת... אבל לדבר סתם על בנאדם רק בגלל שאתה אובסיסיבי לגביו, תסלח לי מאוד אבל זו טיפשות לשמה.

למעלה