שירי השבוע

קרניjack

New member
../images/Emo2.gif שירי השבוע../images/Emo2.gif

שיר השבוע של MCR
שיר השבוע לא של MCR
אלבום השבוע
הפתעת השבוע
מאכל השבוע
תמונת השבוע
ולכבוד....
מאייקי התארס, מה תאחלו לו
וסתם תמונה מגניה
הילדה מנשקת פוסטר וזה דיי נראה אמיתי, לא?

crazy cottage

New member
זה נראה מוזר../images/Emo163.gif

שיר השבוע של MCR
אין. שיר השבוע לא של MCR
יותר מידי. אלבום השבוע
Rock Against Bush הפתעת השבוע
אתמול היה יום מדהים
מאכל השבוע
מאייקי התארס, מה תאחלו לו
מזל טוב!!!!

l u d

New member
עונה ^^

שיר השבוע של MCR- helena שיר השבוע לא של MCR- guns n' roses- civil war guns n' roses- attitude guns n' roses- yesterdays אלבום השבוע- guns n' roses- appetite for destruction הפתעת השבוע- הממ.. אין מאכל השבוע- תה עם עוגיות
תמונת השבוע- ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו? הממ.. הרבה אושר ופחות תמונות! דמט היא הפכה אותו לזונת תמונות בפוטנציה!

קרניjack

New member
אני../images/Emo42.gif

שיר השבוע של MCR bury myslef alive the used שיר השבוע לא של MCR HONEY אלבום השבוע אין
הפתעת השבוע
הרישום שלי היה הרישום ה"מנצח" של השבוע בפורום אומנות
אני ממש הופתעתי מאכל השבוע
קציצות
תמונת השבוע
הז'קט היפיפה
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו
בהצלחה
*

Sweet Revenge

New member
../images/Emo9.gifME..

שיר השבוע של Under Pressure שיר השבוע לא של From First To Last- The Levy החדש והמעולה שלהם!!
אלבום השבוע
הממ.. אוסף של כל מיני
הפתעת השבוע
אממ.. לא 'דעתת..
מאכל השבוע
שניצלללל... יואו כמה שניצליםםםם תמונת השבוע
חעחע.. תראו איזה נעלי בית מאאגניבות מצאתי באיזה אתר נידח
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו
אח שלו..

PunKurt

New member
נמנמ

שיר השבוע של מכר? הלנה 0.0 שיר השבוע לא של מכר? מהשקרה- אפרת גוש אלבום השבוע? שיט אמ...בלאק מארקט מיוזיק- פלסיבו הפתעת השבוע? הו אורית שחף מזל טלה! ותום פטרובר מזל דלי! (היהודים) 0.0 מאכל השבוע? אני לא אוכלת... תמונת השבוע? ---------> תראו מה מצאתי בישרא ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו? הרבה ילדים :]

לולולו

שיר השבוע של MCR:סמטרי דרייב שיר השבוע לא של MCR: face of god ו-play daed של HIM שוגר ווי'ר גואינג דאון-fall out boysa light with a sharpened adge אלבום השבוע:לא יודעת.. הפתעת השבוע:החגורה שמצאתי בחנות יד שניה.. מאכל השבוע :נראה לי כיפכף..אכלתי המון כאלה... תמונת השבוע: מאייקי התארס, מה תאחלו לו: שיהיו לו חיים מאושרים ושאליסיה לא תצלם אותו יותר מידי..כי זה כבר מוגזם..

EnchantedS

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

שיר השבוע של MCR: To the End שיר השבוע לא של MCR Evanescence- Imaginary אלבום השבוע: אין הפתעת השבוע: EPICA באים לארץ ביוני. בחיים לא שמעתי את הלהקה הזו אבל יש לי חברה שאוהבת אותם. ולא חשבתי שלהקות כאלו באות לארץ. הצעד הבא... נייטוויש! וMCR:). מאכל השבוע:ריבת פטל... תמונת השבוע ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו

EnchantedS

New member
אה שכחתי שאלה

מאייקי התארס, מה תאחלו לו: שלא ימות או משו...

אנייייייי

שיר השבוע של MCR i'm not okשיר השבוע לא של MCRnote to self אלבום השבוע ברור לכם של מי הפתעת השבוע חבר שלי ערפדדדד מאכל השבוע דםתמונת השבועולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו שיהיה מאושר שיהיו לו הרבה ילדים חמודים שיתחתןגם עם פראנקי תישכחו שאמרתי את זה

kati666

New member
Mine ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

שיר השבוע של MCR:
song 2.כי כולם דיברו עליו הרבה ><".
שיר השבוע לא של MCR:
Garbage - I Think I'm Paranoid וstupid girls-pink.
אלבום השבוע:
Three Cheers For Sweet Revenge
הפתעת השבוע:שלג על הבוקר. שלג כשאני עוצרת מונית. שלג.
.
מאכל השבוע:תה עם לימון.XD
.
ולכבוד....
מאייקי התארס
, מה תאחלו לו
: נאמ,עושר אושר בלהבלבהלבהלהב. ושאנשים לא ידחפו לו יותר מידי כאילו,שזה לא יפגע לו בפרטויות יותר מידי.לא יודעת להסביר,הבנתי את עצמי ^.^

אני........./images/Emo206.gif

שיר השבוע של מיי כימקל רומנס?thank you for the venom שיר השבוע לא של מיי כימקל רומנס?killing loneliness אלבום השבוע?אין... הפתעת השבוע?אני צובעת שיער לשחור סגול.... מאכל השבוע?תותים עם שמנת...
תמונת השבוע?
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו? שיהיה במזל טוב, שיפסיק קצת עם הצילומים,שיהיה מאושר.וזהו.

ווואאאהההההה../images/Emo7.gif

גם אני רוצה שחור סגול!!! אבל אולי אני עושה שחור אדום סגול כחול.... חח נשמע מוזר אבל יפה...
וילה!

כן אבל אני רוצה שיראו את הסגול..

וכשצבעתי לשחור כחול בקושי ראו את הכחול אז למה שיראו את הסגול??? אני לא רוצה שזה יהיה רק שחור........ כבר עשיתי שחור...... בא לי סגול!!!

למעלה