שירי השבוע

חחחחחחחח לא הוא לא

זה שהוא פראנואיד לא אומר שהוא לא צודק בסופו של דבר הוא צדק בגדו בו והעיפו אותו

Shusha Chan

New member
באיחור די ענקי ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של MCR? בפעם השלישית ברצף (נראה לי) hang em high שיר השבוע לא של MCR? יש כל כך הרבה! אבל אני אלך על POD-Goodbye for now אלבום השבוע? באמת שאין
הפתעת השבוע? אממ... אבא הסכים להתקין לי את המחשב בחדר!
מאכל השבוע? פיצה אומשו. לא יודעת, בעצם. תמונת השבוע? ~~> ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו? מזל טוב, גבר! ובהצלחה ~.^

yaelrs

New member
עונה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של MCR? Burry Me In Black
שיר השבוע לא של MCR? Muse- Micro Cuts
אלבום השבוע? 30Seconds To Mars- A Beautiful Lie
הפתעת השבוע? בת דודה שלי שומעת דה יוזד
זה היה ממש מוזר..
מאכל השבוע? אמממ פיצה?
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו וסתם תמונה מגניה הילדה מנשקת פוסטר וזה דיי נראה אמיתי, לא?

yaelrs

New member
אוי אופס..../images/Emo192.gif

שכחתי לענות
מאייקי התארס, מה תאחלו לו? מזל טוב?

J u s t M a y a

New member
*טוב שנזכרת לענות, טוויסט*

שיר השבוע של MCR? יא, שנים לא שמעתי מכ"ר. שיר השבוע לא של MCR? Franz Ferdinand-Walk Away
כן, נו, אני שומעת פרנץ *אבן* אלבום השבוע? החדש של פרנץ
הפתעת השבוע? טוויסט מוצאת 30 אגורות מתחת לספה?
מאכל השבוע? לזניה
תמונת השבוע? לא, אני לא אפסיק. כן, אתם תמשיכו לסבול את זה מדי שבוע בשבוע. ^!@$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*)&$&%^ !@$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*)&$&%^! @$!#%%^&|+^%)*^%$#@
@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*)&$&% ^!@$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*)&$&% ^!@$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*)&$&%^! @$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%
@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*)&$&%^! @$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*)&$&% ^!@$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*)& $&%^!@$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*) &$&%^!@$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_* )&$&%^!@$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*) &$&%^!@$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&%*))(&_*) &$&%^!@$!#%%^&|+^%)*^%$#@@#$!#%@$*&^*%&)(_&$^#$!#@$@$%#%^&
%*))
*הפתעה הפתעה..* ברוקבק מאונטן, כמה מפתיע.
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו? מהמהמהמהמהמהמיאיךאיפהמתי?
*דיליי* מייקי התארס?
*חובטת בעצמי עם אגוז קוקוס* *אמ, אופס
* אמ, מזל טוב...?
שבוע טוב לכם, זונות. מחמח.

Sweet Revenge

New member
די, תמשיכי.. ../images/Emo3.gif

כל עוד יש שם את ג'ייק ג'ילנהול [
] את מוזמנת להציף..!!

למעלה