שירי השבוע

זה מה שעשיתי.... כבר צבעתי... אתמול

כולם חושבים שזה אדום..... אבל זה יצא יפה... מין אדום סגול כזה...

קרניjack

New member
אמ.....

אם יש לך שיער שחור או חום ככה ואת רוצה גוונים של סגול את חייבת להבהיר את השיער לפני כן, חייבת, כי אז לא יראו לך כלום. ואני אומרת את זה מניסיון
שנה שעברה ניסיתי לעשות קצוות סגולים ולא ראו כלום על השחור=/

קרניjack

New member
זה לא כזה משו כשלא

יוצא כלום....... בכל זאת הרבה אנשים אמרו לי שטבעי זה תמיד יותר יפה:p

MyMystery

New member
גמאני לא..../images/Emo203.gif

ואנלא מתכוונת..זה הורס את השיער..=\

MyMystery

New member
MeMeMeMe ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של MCR? demolition lovers
שירי שבוע לא של MCR? InMe- underdose Sevendust- ugly Dream theater-I Walk Beside You [אם זה בכלל השם הנכון
] ועוד!
אלבום השבוע? עזבו אותי מאלבומים
הפתעת השבוע? שומריות
מאכל השבוע? אנלא דעת איך קוראים לזה בעיברית, רק ברוסית XD
תמונת השבוע?
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו? לא דעת

MyMystery

New member
MeMeMeMe ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של MCR? demolition lovers
שירי שבוע לא של MCR? InMe- underdose Sevendust- ugly Dream theater-I Walk Beside You [אם זה בכלל השם הנכון
] ועוד!
אלבום השבוע? עזבו אותי מאלבומים
הפתעת השבוע? שומריות
מאכל השבוע? אנלא דעת איך קוראים לזה בעיברית, רק ברוסית XD
תמונת השבוע?
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו? לא דעת

walking suicide

New member
שלי ../images/Emo103.gif ../images/Emo129.gif

שיר השבוע של MCR cemetery drive שיר השבוע לא של MCR jimmy eat world-sweetness brand new-Sic Transit Gloria...Glory Fades אלבום השבוע yellowcard-lights and sounds הפתעת השבוע אין מאכל השבוע אין תמונת השבוע------>

rebel girl

New member
מיינ....

שיר השבוע של MCR
אמ...לא ממש התעמקתי במשהו,שמעתי הכל שיר השבוע לא של MCR
כנ"ל אלבום השבוע
אין ממש הפתעת השבוע
טיול שנתי בעוד שבוע...חחח נזכרו להודיע לי
מאכל השבוע
אורז עם נענע,אכלתי באיזה מסעדה וזה היה ממש טעים
תמונת השבוע
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו
אמ...המון בסיסטים קטנטנים וחמודים עם משקפיים

L 0 L

New member
אני

שיר השבוע של MCR HELENA שיר השבוע לא של MCR אממ RADIOHEAD- FAKE PLASTIC TREE אלבום השבוע-- הפתעת השבוע--- מאכל השבוע- סלט פירות! יאמי תמונת השבוע>>>> ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו- שיחיו באושר ובעושר

love mcr

New member
שלייי

שיר השבוע של MCR----> אמ..אין לי כל כך השבוע שיר השבוע לא של MCR----> the suffering אלבום השבוע---> אין הפתעת השבוע-----> ב24.2 יש לי כל כך הרבה דברים!! הקליפ של MCR ..יום הולדת לחברה...יש לחברה שלי תחרות סוסים...אני צריכה להוריד תעגילים הרפואים...יש לי מבחן במתמטיקה...ואני רוצה גם לחגוג תיום הולדת שלי באותו יום מאכל השבוע---> קוסקוס...סתם כי אני רוצה לאכול עכשיו תמונת השבוע---> ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו מזל טוב!!!! ותיתגש ותתחתן איתי!!! לא..חס וגראס אני רק של פראנקי!!! אבל ברצינות..מקווה שיהיה לו אחלה..עם..שחכתי איך קוראים לה...היא נראת נחמדה..שיהנה.!!

../images/Emo41.gif

שיר השבוע של MCR? נמנמנמ.לא יודעת.אולי איטס נוט א פשיון סטייטמנט. שיר השבוע לא של MCR? Fall Out Boy - Grand Theft Autumn אלבום השבוע?פרום אנדר דה קרוק טרי-פל אווט בוי^_^ הפתעת השבוע? הדיסק של פל אווט בוי שהתחדשתי בו!:) מאכל השבוע? נמנמנמ.לא'דעת. תמונת השבוע?
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו?בעע.אם כל העצב שלי,אני מאחלת לו שיהיו לו חיים מאושרים.

GUILTY

New member
../images/Emo132.gif

שיר השבוע של MCR: helena
שיר השבוע לא של MCR: Death is in love with us - HIM
אלבום השבוע: HIM - Razorblade Romance
הפתעת השבוע:אין
מאכל השבוע:האמ.....גלידת וניל
תמונת השבוע:
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו: שיהיה לו במזל טוב ושימשיך להצתלם בפוזות של קוצ'י מוצ'י

red watter

New member
עונההההההההה!!!!!

שיר השבוע של MCR IM NOT OK
שיר השבוע לא של MCR family portraiT של פינק
אלבום השבוע הביטלס- 1 הפתעת השבוע המורה שלי שונאת אותי...
מאכל השבוע
פיצההההה תמונת השבוע
ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו שיהיה במזל טוב
והרבה אהבה
ובריאות לו ולאהובתו!!!

sappy song

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR- vampires will never hurt you שיר השבוע לא של MCR-get your guns אלבום השבוע-everything is הפתעת השבוע-אין מאכל השבוע-צ'יפס תמונת השבוע ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו-הו הו הו?!

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR? HELENA שיר השבוע לא של MCR? HAVE A NICE DAY-BON JOVI אלבום השבוע.----- הפתעת השבוע.?אני מושעת מאכל השבוע?אורז ושעועית תמונת השבוע?-->ג'יימי המושלםםםםם ולכבוד.... מאייקי התארס, מה תאחלו לו? שיתגרשו ויתחתן איתי
סתאםם

למעלה