שערורייה!

Ranimi23

New member
השיר שעידן הקריא - מועתק ../images/Emo46.gif

פשוט לא להאמין. זה שיר שנכתב על חלל צה"ל ועידן כנראה העתיק אותו מהאינטרנט ולקח איתו במחברת. בושה וחרפה שנתנו לדבר כזה לקרות. תארו לעצמכם מה מרגישה המשפחה שעידן העו"ד המתחזה (הוא מתמחה, לכן הוא עוד לא עו"ד) שלנו עשה מהשיר הזה בדיחה בקריביים. שערורייה לדעתי. אני מקוה שהוא יעוף בהקדם מהאי. פרצופו האמיתי נחשף השבוע, למרות שאני מכיר אותו עוד קודם במסגרת הלימודים. הבנאדם מתנשא וחושב שהוא יותר חכם מכולם וכל השאר טפשים.

מסתבר שסיון שטרית היא לא ממש מצילה משדרות

אז מסתבר שערוץ 10 משמיט פרטים נוספים על המתמודדים בהישרדות , והפעם זאת סיון שיטרית המצילה משדרות

israelisurvivor

New member
בוא נביא רוצח שכיר ונהרוג אותו

נו מה, אתה רציני?" הקשבת בכלל למה שהוא אמר? הוא אמר שיש שם גם שירים שלו - שהוא כותב, וגם אחרים - שהוא העתיק וחשובים לו.

היא שכנה של גיסי משדרות,

הוא מכיר אותה, הכל שם שקר לפי דעתי... :O אין שם שום הוכחה לזה שהיא כביכול גרה בת"א ושהיא בכלל לא מצילה.

noziz mum

New member
את וורה ראיתי בכמה פרסומות

כנ"ל את ווקה ,אז לא הופתעתי אבל מרינה?דוגמנית?... טוב גם ככה 80 אחוז מהדוגמניות הן רוסיות..

l i r a z 5

New member
מרינה יפה

אבל גיא? הוא לא כזה יפה, והשינים שלו גם לא כאלה מושלמות !! :) [עם את מבינים למה אני מתכוונת]. ומולי אני אני מעריצה אותו, חיפשתי תמונות שלו בגוגל ומצאתי מלא תמונות שלו שנראות כמו פוטושוט, אז חשבתי שזה לא הוא, עכשיו הבנתי שכן XD

idanoosh17

New member
חחחחח

תראי את הקליפ סוכריה של רוני ותגידי אם גיא דוגמן או לא סבבה?......

JoNy Boi

New member
הישרדות עשתה ממנו מכוער

ועכשיו הוא נראה כמו עכברוש חח S:

Fair game

New member
אני מכיר אותה והיא כן מצילה

היא עבדה בהולמס פליס בתא כמצילה היא במקור משדרות היא עברה לתא

חשבתי שאתה נגד כל תיאוריות הקונספרציות למינהם

או שמא טעיתי? וחוץ מזה, התמונה היא לא התמונה של סיוון מהתוכנית, רק לידיעתך.

idanoosh17

New member
חחח בחיי שלא כתבתי את הכתבה!

ואני בהחלט נגד תאוריות הקונספירציה.... שמעת אותי מתלונן על זה? רק פירסמתי את הכתבה...... ביום שאני יתחיל להתלונן על התוכנית וההפקה.... אני פשוןט לא יראה את התוכנית!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo45.gif

גם אני נגדם, למרות שמשעשע לקרוא אותם. ואגב, הכתבה הזאת מזויפת. התמונה שמראים זאת לא התמונה של סיוון מהתוכנית!!! סתם השמצות

Ranimi23

New member
והוא בחר לקרוא שיר על חייל שמת?

בלי לטרוח לציין שזה על חייל? הוא הפך את השיר למשהו אחר ממה שהוא. עשה ממנו צחוק ובשביל מה? כדי להוציא רגש מהמשתתפים? זה הדבר הכי עלוב שמשתתף יכול לעשות.

israelisurvivor

New member
אוי חלאס, הוא הקריא להם שיר

אתה לא יודע מה הוא אמר לפני/אחרי, אתה יודע רק מה שהראו בעריכה. אני בטוח שהיה לו מניע סודי לא להגיד לאף אחד שזה שיר שהוא לא כתב כדי להוציא מהם רגש ושהם יאהבו אותו.

israelisurvivor

New member
אוקיי, עכשיו קראתי את הכתבה

ועדיין לא ביג דיל, זה לא שהוא לקח את הזכויות הבלעדיות על השיר או משהו...הוא אמר שחלק מועתק - הוא לא חייב להגיד למצלמה של מי השיר שהוא קורא.

Ranimi23

New member
צרוף מקרים מדהים, השיר נכתב ע"י עידן אחר

כנראה שעידן שלנו חשב שאף אחד לא יעלה על זה שמדובר בעידן אחר ולא בעידן הזה.

למעלה