שערורייה!

israelisurvivor

New member
בטח שזה מה שהוא חשב

הכל חלק ממזימה זדונית שבה עידן משתמש בשירים שכתבו אחרים כדי שהמתחרים שלו יאהבו אותו.

idanoosh17

New member
ואי דיייייייייייייייי

הוא אמר שחלק שלו והחלק שירים לא שלו שהוא רצה שיהיו איתו תפסיקו לחשוב שכל מה שמשודר זה נגדכם ! תפסיקו לחשוב שכל העריכה זה קונספירציה ותפסיקו לחפש כל היום את הרע בתוכנית!!!! כל אחד אומר "אוי ראו את המיקרופון","הוא הסתכל למצלמה","ראו את הצלם","היה לה סווטשרט","הוא לא מגולח"! אם אתם לא נהנים לצפות אל תחפשו את הרע פשוט תעבירו ערוץ!!!!!!!!!!

aok

New member
../images/Emo45.gif לא הייתי יכול לנסח את זה טוב יותר

MrKashtan

New member
../images/Emo45.gif באמת נמאס מכל האדיוטים עם התאוריות

קונספירציה שחושבים שהם גילו את העולם מחדש..

aok

New member
לא הבנתי מה הבעיה עם זה שהוא הקריא שיר

אז עידן הקריא שיר שנכתב על חייל שנהרג ואמר מפורשות שחלק מהשירים במחברת אינם שלו ונועדו להשראה בלבד. הוא לא טען שזה שיר שלו. ואת השנאה והמרירות שלך אליו שמור לעצמך. זה נראה קצת מוזר שאתה מתהדר בכך שאתה מכיר אותו וטורח בכל הזדמנות לבצע רצח אופי כלפיו. אולי אתה קצת מקנא.. עידן משחק לדעתי מאד יפה את המשחק ולא קרה שום דבר טרגי בכך שהוא הקריא את השיר.

fifanowftw

New member
לא הבנת?

יש לך בעיות? נניח, חס וחלילה, שאחיך נהרג במלחמה. נכתב עליו שיר. פתאום, בטלוויזיה, מישהו מקריא את השיר, נותן רושם כאילו הוא כתב את השיר, לא אומר מי כתב אותו, למה הוא נכתב, נראה איך אז היית מרגיש. אבל לא, מה קרה כבר? חוצפן ישראלי, זה מה שאתה.

aok

New member
גש לקולר הקרוב ושתה ליטר מים קרים כדי להירגע

דןמור

New member
הוא אמר שלא הוא כתב את כל השירים

איך בדיוק אתה רוצה שההפקה יגלו שמדובר בשיר שנכתב לחלל מלחמה? השיר הזה לא בדיוק נמצא ב-shironet.

Ping Poong

New member
כל המגיבים שלא הבינו על מה המהומה..

אמנם עידן אמר בחצי משפט שחלק מהשירים נותנים לו השראה ולא אתם כולם הוא כתב, אבל אם הוא היה מציין שאת השיר שהוא קרא זה שיר שנכתב לזכר חייל שנהרג, ההפקה לא הייתה עורכת את זה בצורה כזאת. כי לפי מה שהבינו מהעריכה, זה שהוא כתב את השיר הזה, וכולם מוחאים כפיים ושמחים, וליה מדברת על שיר אהבה.. והוא אומר שהוא מנסה לרגש אותם שם כחלק מהתוכנית שלו.. אבל בסופו של כל דבר המשפחה של החייל יושבת בבית ושומעת את זה, ותארו לכם איך הם הרגישו שקוראים שיר שנכתב לזכר הבן שלהם שנהרג, ובעריכה של התוכנית רואים משהו אחר שלא משקף את המציאות בכלל - שזה שיר לזכר הבן!!! הזעם צריך לבוא כלפי עידן בלבד שלא ציין את זה, והוא צריך להתנצל בפני המשפחה !

חבר שבט

New member
רואים בפירוש שכשהוא מקריא את השיר אין אנשים

כשהוא מקריא את השיר אין אנשים סביבו, מה שאומר שהוא הקריא את השיר לבד למצלמה. בעריכה הכניסו פתאום צילומים של אנשים מחייכים וגם רואים שהתגובות של ליה (עם פן) ומולי צולמו הרבה אחרי . חוץ מזה שכל כך הרבה שירים נכתבו על חיילים שנפלו, אז מה, בכל פעם שמישהו ישיר הוא יספר על מי השיר נכתב?

אני לא ראיתי שעידן הקריא את השיר למצלמה

וזאת חוצפה גדולה לחשוב שהוא כתב את השיר שלמעשה זה מכוון לחלל צה"ל. בארץ שלנו מוקירים חללים שנתנו את חייהם למדינה, אפילו יש לנו יום כזה. ולגרום לנו לחשוב שזה שיר אהבה שהוא כתב בשביל לרגש אותנו זה זול ובזוי בעיני. ערוץ 10 צריך לפרסם שקופית בתחילת הפרק הבא שבו הוא מסביר כי נפלה טעות בעריכת החומר, ועידן שכבר נמצא בארץ צריך להתנצל באופן אישי בפני המשפחה.

borogon

New member
תגובה

עידן התקשר אתמול לאביו של החייל ודיבר איתו אישית. הוא הסביר לאב כי הדברים הוצאו מהקשרם ואף הבהיר מפורשות שלא הציג ואף לא התכוון להציג את הדברים כפי שהוצגו בשידור, בעניין זה. האב הבהיר כי כעסו אינו מופנה כלפיו ורק אמר שהוא מאוכזב מכך שלא נתנו את הקרדיט המתאים בהקשר הרלוונטי. מן הסתם, לעידן אין שליטה על ההפקה והוא אינו יודע כיצד הדברים ייראו בפרקים המשודרים, עד מועד השידור עצמו.

איך אתה יודע?

בהודעה שלי לא דיברתי רק על עידן, דיברתי גם על האחריות של ערוץ 10.

אני חושבת שזו בעיקר בעיית עריכה.

הרושם שנוצר הוא שזה שיר שלו, שהוא כתב אותו. אבל אני בטוחה שזה לא מה שעידן רצה לעשות. יהיה ראוי ונכון להתייחס לכך בפרק ביום רביעי, לרשום התנצלות.

גם לי נראה שזו בעיית עריכה

הרי הוא אמר שחלק מהשירים שלו וחלק שירים שהוא אוהב, לא נראה לי שהוא יקח בעלות ועוד בפריים טיים על שיר שהוא לא כתב.

borogon

New member
חבר של עידן- ההסבר למה שקרה

כבר כתבתי לא מזמן שאני חבר של עידן, אז הרשו לי להסביר מה קרה. אני זוכר שלפני שעידן נסע הוא לקח איתו כמה שירים והסביר לי שהוא מצרף את השיר לזכרו של עוז צמח ז"ל. לפני הנסיעה הוא קרא כתבה ב-NRG שאבא של החייל שנהרג מאד מעוניין שהשיר יזכה לחשיפה. עידן, שגם לחם במלחמת לבנון ה-2 חשב שהוא יוכל לסייע למשפחה דרך הבמה שהוא עתיד לקבל. לפי מה שאני ראיתי (כי לעידן אסור להגיב אז הוא לא מספר לי) הוא הקריא את השיר לבדו למצלמות וכמו שאני מכיר אותו הוא בטוח הסביר שהשיר נכתב ע"י עידן חביב לזכרו של עוז צמח ז"ל, כי זו הייתה המטרה שלו, אחרת הוא לא היה לוקח איתו את השיר. על זה דיברנו בזמנו. לדעתי, העריכה הציגה את זה כאילו עידן מקריא את השיר לכל חברי השבט, מה שלא היה ולא נברא. רואים שעידן מקריא את השיר לבד למצלמה ולא רואים את שאר חברי השבט סביבו. רואים רק צילומי תקריב של אנשים ושומעים אותם אומרים וואו יפה שיכול להיות שזה נאמר בכלל על שיר או משהו אחר שאחד החברים הציג. גם רואים שהתגובות של מולי וליה בכלל לא נלקחו במקום כי ליה מאופרת ועם פן ומולי נראה לי קצת שונה. אז נכון שעידן הוא אולי נוכל, ואני אוהב אותו ככה, אבל אין סיכוי שהוא ישתמש בחללים כדי לקדם את עצמו. הוא התנדב למלחמת לבנון כי נמאס לו לשבת בבית בחיפה ולחטוף טילים על הראש. אז אני בטוח שזה הסיפור. והתגובה שהוא לא הסביר ולא סיפר בטח מצוצה מן האצבע כי זה עוד סיפור שמביא להם רייטינג

זאת התשובה../images/Emo45.gif, גם רואים שהוא הקריא את השיר..

ורה הייתה מאחורה עובדת ומחפשת משהו בשיחים.. ככה שהם ישבו במעגל, היא גם שמעה.ולכן לא מדובר בשום גנבה...הכל עריכה.

למעלה