שערורייה!

LiRs Lullaby

New member
עם הסבר כזה אני לא מבינה למה הוא מציג את עצמו

מול המצלמות כסוג של אנטיפת. ה"מאסטרמיינד" שעובד על כולם.

borogon

New member
יש הבדל גדול מאד

בין להגיד על מושיק שהוא ערמומי לבין לחלל את זכרו של חלל שנפל בקרב (ועוד במלחמה שהוא השתתף בה בעצמו וראה חבר'ה נהרגים לידו שם). אם עידן היה באמת עשה צחוק מכזה דבר לא הייתי כותב להגנתו כאן. עם כל הכבוד לריאליטי ולשואו-ביזנס - יש גבולות ברורים בדברים האלה. אני מבטיחך שעידן לא עבר ולא היה עובר את הגבולות האלה.

LiRs Lullaby

New member
את זה גם אני הצלחתי להבין../images/Emo13.gif

מה שאני לא מבינה זה למה בתכנית הוא מתנהג כמו מרגל חשאי שמצליח לעבוד על כולם שיש לו לב טוב והוא נחמד כשהוא בעצם............ אוי ואבוי, באמת כזה!

snir80

New member
בתור מישהו שהיה עם עידן במילואים בלבנון 2

אני יכול לומר שאין מצב שהוא עשה כזה דבר בצורה צינית. אנחנו עושים מילואים ביחד כבר 8 שנים ואני מכיר אותו טוב טוב. אפילו לאחר הצילומים עשינו מילואים ביחד בערבה. עידן איבד בעצמו חבר קרוב שנהרג בצבא ואם יש דבר אחד שהוא לוקח מאד ברצינות זה את הנושא הזה. נראה לי שההפקה עשתה קומבינה כאן.

XקוקיX

New member
עידן אמר שיש לו במחברת שירים שהוא כתב

וגם שירים שלא הוא כתב, אז כנראה זה אחד השירים שהוא לא כתב...

דרדן

New member
מה זה צריך להיות ?

אני לא מבין מה נסגר עם המתומדדים האלה ?

Volldemort

New member
../images/Emo2.gifשערורייה!../images/Emo2.gif

רק התחיל השבוע וכבר יש לנו 2 שערוריות חדשות:
מסתבר שסיוון היא לא מצילה משדרות. אולי משדרות רוטשילד...
והשיר שעידן קרא מועתק! הכל בשרשור הזה. ממש מתחת. אין צורך לפתוח הודעות חדשות בעניין, לשרשר הכלללללל לפה.

Ping Poong

New member
מנהל, עם כל הכבוד, השיר לא מועתק.

עידן ציין שחלק מהשירים מביאים לו השראה וחלק הוא כתב - לא את כולם.

lady parket

New member
לשחר יש קעקוע בגב?

יש מישהי ממש דומה לה שמופיע בסרטון לסבי

דןמור

New member
עידן אמר שלא את כל השירים הוא כתב

בקיצור, את/ה מנסה ליצור שערוריה היכן שאין.

mailo100

New member
ייתכן שגם הכתבה וגם אתם צודקים

ראשית אי אפשר להגיד שבגלל שסיוון ללא איפור ובאיים הקריבים נראית שונה מזו שעם איפור ומת"א אז לא מדובר באותה אחת. נראה אותכם מצטלמים בקריבים וכעבור חודש במסעדת יוקרה בת"א ותגידו לי שאתם נראים אותו דבר. אני חושב שאין סתירה בין היותה מצילה בשדרות ללימודי משחק בת"א. לדעתי בעברה סיוון היתה מצילה בשדרות ועכשיו היא לומדת משחק. יש אפשרות כזו ירדן? ולבסוף אי אפשר למצוא לכלוך אלא איפה שיש.

אביב321

New member
מה שערוריה מה?

לא מבין מה כל כך נורא בשתי התגליות האלו.... מה אכפת למישו שהיא מתל אביב? ואז מה אם הוא מועתק? ישר אתם חושבים שהוא גנב את השיר בלי רשות, אבל זה הכל העריכה המרושעת..

מה הרעש???../images/Emo24.gif

אני לא מבין מה ההפתעה שמישהו שיקר בנוגע לעצמו לגבי משהו?? זה שהם משודרים בטלויזיה ויש להם רייטינג גדול, זה לא עושה אותה הבאבה סאלי. כולה אנשים רגילים שלפעמים גם משקרים... יש מישהו שלא עשה את זה פעם? פשוט זה רק אומר דברים על ערוץ 10 עד כמה שיש להם תחקירנים טובים ועד כמה שההפקה מושקעת!!! טוב נו... בכל זאת הם לא יקבלו דירה!!!! (היא עוד לא ניבהתה!!).

למעלה