איך היה השבוע שלי?

../images/Emo20.gifאיך היה השבוע שלי?../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

מה שלומכן ואיך העברתן את השבוע? על מה חשבתן ומה גרם לכן לעצור ולקחת אויר? אלו דברים משמחים קרו? הפינה לרשותכן.

בלינקה

New member
../images/Emo4.gif

אני לא מצליחה להרים את עצמי ולגייס מצברוח טוב. הוא נוחת עוד יותר אחרי כל ביקור באונקולוגיה. החשיפה הזו לילדים החולים באמת (שחר הרי לא באמת חולה, אני מקווה) מדירה שינה מעיני. גם המתח שכרוך בלחכות לתשובות לא ממש משאיר אותי רגועה ושלווה. גם העבודה לא משהו. השבוע קלטתי שגם את המשכורת הקודמת וגם את זו הנוכחית הם איחרו מאד להעביר (את הנוכחית עוד לא העבירו), הם לא מילאו תנאי מרכזי בהסכם העבודה שלי (שהיה בע"פ, והם לא מתכחשים לו, רק לא עושים איתו כלום), וגם מכבידים עלי בביצוע העבודה שלי על הצד הטוב ביותר בזה שהם לא משתפים איתי פעולה ולא מעבירים לי את כל המידע שאני צריכה ומתי שאני צריכה אותו. בקיצור, אתמול התחלתי שוב לשלוח קו"ח. משהו טוב? שחר מדהימה. ביקשה ממני השבוע "בועות נות" (לקנות בועות סבון). מגלה הבנה מפליאה ממש. נתנה קפיצה בכושר הביטוי שלה. פצחה במרד לעצמאות (" אה געת" - לא לגעת, תוך הזזת היד שלנו כשאנחנו מנסים לעזור לה), ובאופן כללי ממלאה אותי עונג. בערך היחידה שגורמת לי לחייך בימים אלו.

ציף שלי

New member
ישי עונה יג'ה כששואלים אותו איך

קוראים לו, הוא רץ אחרי אמא שלי "טה טה" עם רווח גדול בין טה לטה
. הבית מתקדם במהירות אבל עד שאין טופס 4 אי אפשר לעבור. הארון אמבטיה שקנינו מזמן (עוד לפני שקנינו בית...) גדול מדי לחדר אמבטיה וזה כל כך חבל כי הוא כל כך יפה. אולי נשים דלת הזזה (יש עוד היום כאלו...?) ואז עדיין יהיה קצת צפוף אבל הארון יהיה במקומו. עדיין מתלבטת לגבי המשך הלימודים ואם בכלל יהיה לי זמן להשקיע. צרצורים מורגשים וכבד לי וחם לי. אתמול חשבתי איך הייתי בזמן הזה בהריון של ישי ונזכרתי שהייתי מאושפזת בבית חולים ויכולתי לנוח הרבה מה שאני לא כל כך יכולה לעשות עכשיו. (בעלי הזכיר לי שבבית חולים כל הזמן קיטרתי על האשפוז ורציתי הבייתה...
).

רות י

New member
בעסה עם העבודה הזאת. מאחלת לך

שתמצאי מהר עבודה חדשה, טובה ושווה יותר.

אוף עם הבדיקות

תכףתכףתכף תשובה טובה. וגם נורא עם העבודה. בדיוק חשבתי על זה, אני מחפשת עבודה, וכשאמצא אני בטוחה שאתלה בזה כל-כך הרבה תקוות לעבודה מעניינת בסביבה נהדרת ואם אתבדה זה ממש יפיל אותי.

neta2

New member
ושלי:

הדבר הטוב הוא שהצלחתי לישון. רמת עייפות כה גבוהה עד כי אני מצליחה להרדם (טפו טפו) הפחות טוב הוא שכשסופסוף הצלחתי להירדם, נדב התעורר כ- 3-4 פעמים בלילה בבכי קורע לב אז בעצם לא ישנתי
ושאלו יהיה צרותינו.

דפנה מי

New member
עברנו שבוע שלם בלי אבא- במילואים../images/Emo4.gif

עדי ליבי
ואני. מסיימת את העבודה ב 15:00 והולכת להוציא את עדי מהמשפחתון. היתה מצוננת יומיים-שלושה והבוקר כבר קמה קווץ' ועם חום ורוצה אבא (שיבוא רק ביום שלישי או רביעי). אתמול בילינו ביום חופש שלה וביקרנו חברות ונהנו מאוד

nubi

New member
../images/Emo10.gifשבוע טראומטי במיוחד

ביום שני אחה"צ שי נפלה. טיפסה על העגלה והתהפכה. כל זה קרה כשדברתי בטלפון עם אמא שלי ותוך כדי ניסיתי להרים את הצעצועים המפוזרים, שעליהם היא החליקה שניה קודם. היא חתכה את השפתיים מבפנים, מה שגרם לדימום רב מאוד, ארבע שיניים נכנסו פנימה, שתיים מתוכן נשברו. הכל שם נפוח ושחור. במקום להיות "קולית" נכנסתי לפאניקה ממש (לראות ילד של מישהו אחר מדמם זה משהו אחד. כשהילדה שלך מדממת זה משהו אחר לגמרי). מקווה שהכל יעבור ויסתדר.

משוש30

New member
אוי ואבוי! נשברו לה השיניים??

מסכנה! איזו מכה חזקה. מה עושים עכשיו עם השיניים שנכנסו פנימה ואלו שנשברו?

nubi

New member
אני לא מתכוונת לעשות כלום

קודם כל מחכה שבוע. לא ציחצחתי לה אותן כי הן קצת ניידות. אני נותנת למצב להתייצב. אחרי שבוע נצחצח וננקה אותן ואז נראה. רוב הסיכויים שאני לא אגע בהן.

T noki

New member
אוי, כמה קשה ../images/Emo24.gif

שמחה שלא קרה משהו חמור יותר, אבל זה מאד מפחיד ובטח גם כואב. עודד כבר הצליח לשבור לעצמו את השן הקדמית כשהחליק באמבטיה, למרות השגחה של 6 עיניים (אני, אבא שלו וסבתא שלו=אמא שלי). עכשיו יש לו שן אחת שבורה קלות, וזה מוסיף למתיקות שלו, אבל בזמנו זה היה מאד מפחיד כשירד לו המון דם מהפה ונשברה לו השן. רק בריאות לשי!

ו שתי

New member
איזה שבוע מוטרף

מחר אנחנו חוגגים לאלה יום הולדת ראשון (כן, כבר, לויודעת לאן נעלם הזמן) ולתוספת חן ונוי- השבוע הגדוש שלי הכיל גם אירוח של חברות בחצר (החלק היחיד המהנה בשבוע הזה), טיפול שינים דחוף (נפלה לי סתימה) שיחות ארוכות עם אמא שלי ועם נ', על רקע אבא שלי (!) שאחרי עשר שנות ניתוק (!) מחפש לעצמו עכשיו מקום לגור בו בחינם, ומשדל אותה ואותנו שנספק לו את זה. מיותר לציין שהעובדה שנולדה לו נכדה בשנה שעברה לא מזיזה לו כהוא זה. זה הרבה יותר מורכב משני המשפטים האלו, אבל אין לי יכולת להתעסק בזה עכשיו. החלטתי שמחר יהיה כיף לה ולנו, וזהו.

neta2

New member
אז עד שנתראה קחי../images/Emo24.gif נשמע

קשה קשה. מזל-טוב לאלה מחר. כמה מרגש

הרגת אותי עם הסיפור על אבא שלך

נשמע מזעזע. לא יכולה לתאר לעצמי אפילו איך זה במציאות.

ו שתי

New member
לא מזעזע

הוא אדם ד@#ק, טיפש, שקוף ואגואיסט בצורה יוצאת דופן. מהרגע שהפנמתי את זה (בגיל מבוגר יחסית) הוא כלום בשבילי, וכל הנסיונות שלו עכשיו מדאיגים אותי בעיקר במישור הפרקטי- לא תמיד בא לי לגייס אנרגיות ולטפל בג'יפה שלו. אגב, קוריוז- ניר היה בטוח שאבא שלי מת. רק אחרי כך-וכך חודשים ביחד הוא הבין שאבא שלי בחיים, ושאני סתם לא בקשר איתו. תודה על החיבוקים. הולכת להכין עוד עוגה.

למעלה