היה טוב מאוד../images/Emo45.gif
בעבודה היה עמוס מאוד, אבל טוב. קיבלתי מחמאות מבוס שלי בישיבת חברה בנוכחות של כל העובדים, מנכ"ל ומנהלי חברות בת מחו"ל על עבודה שלי בפרויקט. חבל שלא הייתי בישיבה, בדיוק באותו יום עשיתי חיסון לבועז. אבל בנות עדכנו אותי כשחזרתי. היה מאוד נעים.
ביום שישי היינו ביום כיף במי-מידיון.
קצת התאכזבתי מכמות האנשים על מטר מרובע וגודל הבריכות. אבל ילדים נהנו וזה העיקר. היום (שבת) היינו בצוק מנרה עם חברים. היה כיף אדיר. למרות החום עלינו ברכבל, יפעת וחבה שלה עשו אומגה, סנפלינג וטיפוס על קיר. נוף כרגיל משגע וגם אוויר. עייפים אך מרוצים חזרנו הביתה. בערב קצת הורידו לי מצב רוח. לפני שבועיים היינו אצל חברים. היתה שם אחת עם בת שלה. אז רק היום התברר לי שילדה הזאת למחרת חלתה באבעבועות רוח. ולא אמרה לנו כלום
. יפעת לא מסוחנת ויש סיכוי גדול מאוד שעוד השבוע היא תחלה באבעבועות... איזה באסה!
זה מה שחסר עכשיו, בחופש הגדול, שבוע לפני שהיא צריכה לנסוע עם הורים שלי לחמי געש לשבוע. אוףףףףףףףף. טוב, בנתיים היא בסדר, אז אני מקווה לטוב.
בעבודה היה עמוס מאוד, אבל טוב. קיבלתי מחמאות מבוס שלי בישיבת חברה בנוכחות של כל העובדים, מנכ"ל ומנהלי חברות בת מחו"ל על עבודה שלי בפרויקט. חבל שלא הייתי בישיבה, בדיוק באותו יום עשיתי חיסון לבועז. אבל בנות עדכנו אותי כשחזרתי. היה מאוד נעים.