אמפי וואהל - 14.07 - אביב גפן והתעויוט

מעכבת

New member
חח את לא לבד

השתעממתי אז ישבתי..ואז בפתיחה של מקסיקו ישר קפצתי "שוב לא אראה את זיו פנייך!" ואז אכלתי ייבוש

התעוט

New member
כשהוא אמר תומר צדקיהו על התופים,

ישר קלטתי שזה מקסיקו,גם בגן החטאים חשבתי ישיר מצטערים,אבל כששמעתי גיטרה כזאת בהתחלה הבנתי שזה גן החטאים,אבל הכי התרגשתי כשהוא אמר השיר הבא זה על קעקוע,ישר ידעתי שיהיה מ.בין שנינו זה כל כך שיר שאני אוהב,איך שמחתי!

alwayschen

New member
כמה דברים לדעתי...

כבר נמאס מעכשיו מעונן... כמה אפשר לשיר את השיר הזה בהופעות? נכון הוא כיפי ועוצמתי וכל אבל חלאס. אלכס רק הוסיפה...זה נחמד לגוון ולהכניס משהו מעניין לשירים.

ליאורנר

New member
עכשיו מעונן לא יכול להמאס.....

סתם הוא יכול אבל זה השיר של ההופעות שלו(זה וסוף העולם) ואלכס לא מוסיפה בכלום, רק מפריעה, עם כל הכבוד באנו לראות את אביב ולא את אביב ואלכס, בהתחלה חשבתי שזה חד פעמי שהוא אירח אותה, עכשיו זה כל הופעה, חלאס, נמאס, הבאנו, מיצינו, אבל די, הבאנו את הקטע, באנו לשמוע את אביב ועכשיו כל הופעה היא מקבלת יותר ויותר שירים, היא כמו עלוקה

צריך קול נשי בשומקום

ליאור ידידי הרשה לי לחלוק עליך ,,,, בשומקום רצוי וצריך קול נשי כי ככה זה בשומקום המקור ,,,,, היה לה קול שהתאים פחות או יותר לדעתי , קול נשי במיקרה עדיף מיללת החתול של עודד שחר

S h A b i T

New member
היא שרה נמוך מאוד את כל השירים,

נראה שאין לה את היכולת. כלומר, אני לא רואה שום סיבה שאביב יגיד "מממ.. בואי נשיר יפה את הצעקה שבסוף שומקום כי היא לא אמורה להכאיב לאף אחד, היא רק אמורה להשמע טוב.." לדעתי המעבר העלוב והתקוע הזה שהיה בשומקום היה לצורך החלפת סולם.. סלחו לי על הבורות המוזיקלית שלי.
לא להאמין שמישהו מסוגל לשיר יותר נמוך מאביב.. (תכלס גם זה משהו.. אבל פשוט לא מתאים) קיצר זה היה נשמע על הפנים.

alwayschen

New member
עכשיו שאתה אומר את זה...

אולי בשביל אלבום בהופעה זה באמת יהיה יפה :) וכמה קולות שאלכס עושה פה ושם זה לא כזה נורא...היא ממש לא גנבה את ההצגה, ההופעה עדיין נשארה רק של אביב. תגיד, היית?

ליאורנר

New member
כמובן שהייתי בהופעה....

והיא לא גנבה את ההצגה אבל הגזימה עם כמות השירים שהייתה, אבל כנראה יש בין אדון שטראוס לאביב חוזה שבכל הופעה יתווסף לה עוד שיר קיצר תרשי לי להנהן את ראשי מצד לצד ולהגיד בכל רם וצלול 'במה חטאתי שאביב עושה הופעה כזאת?'

alwayschen

New member
חחח כנראה שיש באמת חוזה כזה :)

אבל אל תגזים הייתה אחלה הופעה....כנראה שציפינו ליותר מדיי נדירים (אני לפחות) מוזר, לא ראיתי אותך :S

התעוט

New member
נמאס מעכשיו מעונן???

אולי נמאס מיומן מסע,מלאך והשיר שלנו בכל הופעה,ע.מעונן מבוצע רק בהופעות הגדולות ולא בכל הופעה.

Hosh17

New member
../images/Emo45.gif

למרות שלא הייתי אבל שמעתי ברדיו הוא לא נתן מעצמו יותר מדי.. לא שחק את הקול שלו כמו שהוא יודע אפילו הצרחה בסוף העולם היתה חלשה ולא לסיים עם עכשיו מעונן זה ממש ביזיון,השיר הזה זה שיר נצחי,שיר שסוגרים איתו הופעות סוגר את כל האנרגיות של הופעה שלמה בשיר אחד

עכשיו מעונן היה חסר למופע שיוקלט אבל

בגלל שזה היה ה שיר ש,,,פרץ לו את הדרך לבני הונער אז אי שם ב1993 ,,,אז יש מקום כבוד לשיר הזה בהופעה שמקליטים אותה אבל אולי אביב רוצה יותר להתחבר עכשיו לדור הבוגר יותר?,,,עכשיו הוא אבא יש בזה מין הבגרות ,,,,והבגרות נדרשת לו גם בשירים לא שאני נגד השיר הזה עכשיו סתם נקודה למחשבה

למעלה