אמפי וואהל - 14.07 - אביב גפן והתעויוט

2shahar

New member
עזרה בבקשה!

יש לי בערך 7 סרטונים שצילמתי מההופעה אם מישהו יוכל להסביר לי איך להעלות?
ותמונות ממש טובות אבל גדולות, אם מישהו יוכל להקטין לי אותם, או להסביר לי איך לעשות זאת בעצמי.. זה דיי דחוף

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif:S מחקו את ההודעות עם הסרטונים..

יש מצב שאת שולחת לי באייסיקיו או במסנג'ר? 228569650 [email protected] נראה לי שלא הספקתי להוריד רק 1 או 2..

לפי התמונות

זה בדיוק בזוית שעמדתי......זו את שעמדה לידי שצילמת כל הזמן וביקשת ממני שיחה?

חחחחחחחחחחחחחח

את באמת מציעה לאנשים 10 שקל על שיחה?באמת חשבת שאני אקח?זה כולה שיחה....ואיך עף לך הלסטיק של החזיה עליי....לא הבנתי מה נתן לי מכה חחחח

2shahar

New member
חחח!

פשוט כי יידעתי ששזה ייארך זמן אז לא רציתי שיהיה קטע לא נעים.. חחחחח ,איזה חזיה איזה ..נוטשת אותי בעת צרה. ובסוף זרקתי את הכתפיה לאביב:) תכנסי אליי לאיסיקיו (בזמן אחרון אני כותבת את זה הרבה
) 210935683

עכשיו אני מבין מזה היה ה10 שקל האלה

דרך אגב עמדתי מאחורייך והרעלתי אותך בנובלס אם את זוכרת חחח

galush29

New member
היה כ"כ כיף!!!!!!!!!!!!!

למרות שמסרו לי פלייליסט ממש שונה>< אבל גם הפליליסט הזה היה ממש טוב!!!!!!! למרות שהיה קצת חסר אלימות או מצטערים או משהו בסנגון וציפיתי לפלייליסט טיפה יותר נדיר אבל לא נורא בכל זאת היה כיף=]]]

T h e B o Y1

New member
אני חייב תודה ענקית ל R h o n e

ששלח לי תשירים של ההופעה לקח הרבה זמן , והוא לא התייאש..... חח תודה רבה לך !!!!!! אחלה בנאדם אתה.... הרגשתי תצורך לכתוב לך גם כאן תודה ענקית! והשירים באיכות טובה!

galush29

New member
כן!!!

ורציתי להגיד לך אבל לא היה לי את הפלאפון שלך=[ תרשמי לי אותו באיסיקיו להופעה הבאהP:

ליאורנר

New member
ככה לא בונים חומה....

הופעה ממש ירודה, אביב איכזב ובגדול, ואלכס הזאת עיצבנה עוד יותר, כמה שירים היא שרה ועוד הורסת את שומקום, אם כל הכבוד זה הופעה שהולכת להיות בדיסק ואביב היה צריך להופיע לבד ובלי אלכס... הייתה הופעה משעממת, ביצועים יחסית משעממים[חוץ מהירואין שאהבתי], ואיך אפשר לא לסגור הופעה כזאת עם עכשיו מעונן? אם כל הכבוד זה השיר הראשון שצריך להיות בדיסק של הופעה... קיצר הוא צריך לגנוז את הדיסק הזה ומהר, אביב יודע לעשות הופעות כל כך טובות(גם בזמן האחרון) וההופעה הזאת הייתה כל כך גרועה אבל יש משהו חיובי אחד בהופעה, שקיבלתי הקלטה נדירה של הופעה משנת 98, זאת הופעה כמו שצריך עם לאן את הולכת, מתים משעמום, אני שונא, חלולים[עם צרחות], על הכנרת בזריחה, ועוד ועוד ועוד אז לפחות משהו טוב אחד יצא מההופעה הזאת

מעיין51

New member
אפרופו מתים משעמום..

מישהו כאן לא אמר שזה יהיה בפלייליסט בטוח??? חכיתי לזה כל ההופעה =\ גם אני התאכזבתי שלא היה עכשיו מעונן..או אלימות או לאן את הולכת.. וכו'.. אבל זאת לא הייתה הופעה כ"כ גרועה כמו שאמרת..

ליאורנר

New member
צודקת, היא לא הייתה כל כך גרועה כמו שאמרתי...

היא הייתה הרבה הרבה הרבה יותר גרועה ממה שאמרתי היה טעות במודעה להופעה, זה היה צריך להיות 'אלכס והתעויוט, אורח מיוחד:אביב גפן' שהיה את מקסיקו אז בכינורות בהתחלה היו מחשבות שזה אולי לאן את הולכת, אמרתי עם אלכס שרה את לאן את הולכת אני תולה את עצמי שם על עץ(ולא חסר שם עצים, זה במרחק הליכה) והיא הרסה את שומקום, בכל האנרגיות שיש בשיר הזה, ובכל ההתלהבות, עד שמביאים לבן עמי סולו בהופעה הזאת, עד שיש משהו מעניין בהופעה הזאת פתאום זה הופך לפסנתר ואלכס מזמרת לה כמו לא יודע מה, יש דברים שלא עושים ואחד מהם זה לתת לאלכס לשיר בשומקום קיצר יהיה טוב עם אביב הזה

למעלה