בוקר אור, יום שני. שרשור לבוש

BlackUnicorn

New member
השירות גרוע אבל יש כמה מוצרים טובים

ביניהם מברשת הטשטושים שלהם. לא רעה בכלל..

טיפ להשארת העפרון: ניקוי במקלון וצללית מעליו

לפני שאת מתחילה עברי בעדינות על מעקה העין עם מקלון אוזניים. זה סופג לחות ראשונית. אח"כ תציירי עם העפרון. לאחר מכן תקחי קצת צללית מאט שחורה (לי יש פשוטה של קרליין ועושה את העבודה יופי) ותעברי עם קצת צללית על העפרון. הצבע נהיה יותר מודגש שזה אחלה, והצללית סופגת לחות וכך העפרון יותר מקובע. אני אגב עברתי בלצייר עם צלליות בלבד, זה ממש מחזיק לי.

את הציור עם הצללית אני עושה בעזרת מכחול

בהתחלה השתמשתי עם מכחול לאייליינר ואח"כ עברתי לאחד ישר יותר. יש להם אחלה מברשות בעיניי, יש לי כבר לא מעט והן באמת משדרגות את האיפור.

שאפולי

New member
ווא וזה לא מציק לך?

אם אני שמה צללית מקבעת בתוך העין או משהו ולא משנה כמה פוווו עשיתי- אני מתה כל הערב- העניים לא מפסיקות לדמוע לי ואם יש רוח או סיגריה בסביבה בכלל הלך עליי. אני מאוד אוהבת עיפרון שחור בתוך עין הוא לא בהכרח מקטין הוא יוצר מסגרת ואם הצורה של העין יפה- זה מוסיף מה גם שאת "אפקט ההקטנה אפשר לבטל עם קו צללית שחור מתחת לעין(בצמוד אליה) וזאז בכלל אין בעיה. המינוס הוא באמת למצוא עיפרון עמיד- וכל עיפרון עמיד ככל שיהיה בסוף יימרח.

Zorikit

New member
רק עפרון בתוך העין זה מקטין בהחלט

מיסגור יכול להגדיל שיוצאים מהגבולות. אם מסגרת בתוך העין עם כל שאר הבלאגן של צלליות וטשטוש או שהוספתי קו צללית שחור בקו הריסים העליון והתחתון - זה יגדיל. אבל רק עפרון לבד? מקטין. לך יש עיניים גדולות אז זה בסדר, למי שיש עיניים קטנות או רגילות זה נוראי.

שאפולי

New member
כתבתי די ברור,

עפרון שחור בתוהעין לא *רק* מקטין הוא גם ממסגר ואם הצורה יפה- זה יפה. את "ההקטנה" שה בכל זאת יוצר אפשר "לבטל" ע"י "ליכלןך" של קו הריסים התחתון עם צללית כהה ומסקרה..

Zorikit

New member
אבל למה את נובחת עלי?

"אני מאוד אוהבת עיפרון שחור בתוך עין הוא לא בהכרח מקטין הוא יוצר מסגרת ואם הצורה של העין יפה- זה מוסיף" אז זהו שלא, הוא בהכרח מקטין. ולא רק צריך להוסיף מיסגור בקו הריסים החיצוני התחתון אלא גם העליון.

Zorikit

New member
את רצינית? עשיתי קופי פייסט להודעה שלך!../images/Emo67.gif

שאפולי

New member
הנה עוד קופי פייסט:

"כתבתי די ברור,‬ שאפולי עפרון שחור בתוהעין לא *רק* מקטין הוא גם ממסגר ואם הצורה יפה- זה יפה. את "ההקטנה" שה בכל זאת יוצר אפשר "לבטל" ע"י "ליכלןך" של קו הריסים התחתון עם צללית כהה ומסקרה.. "

Zorikit

New member
את רצינית?

את עשית קופי פיסט להודעה שכתבת לי אחרי שהגבתי להודעה הראשונה שאותה גם ציטטתי. אבל טוב, את תמיד צודקת ואין לי כוח להתווכח. יום טוב.

Fun Fair

New member
../images/Emo243.gifדי! בואו לא נחזור לימים אפלים של מחיקות

וחסימות, בסדר?

אולי מציק רק כשאני מניחה

אם כמה גרגרי צללית סוררים. אבל סתם ככה זה לא מציק. מה שכן, אני ממש לא הולכת ככה ביום יום אלא רק ליציאות ואז אני נורא מודעת לאיפור ולא מציקה לו והוא לא מציק לי בתמורה. ללימודים למשל אם ארצה להתאפר אשתמש בעיפרון חום שמצייר נורא עדין כדי לשרטט קו ריסים תחתון (אין לי יותר מדי ריסים שם) או שחור שרק נוגע ומוסיף גוון עמום.

שאפולי

New member
כיף../images/Emo45.gif

זה נראה לי הפיתרון הכי טוב- ואני לא מסוגלת העין שלי רגישה. נניח בת דודה שלי עושה מסגרת לכל העין גם למעלה גם בתוך ממש חתולי ומהמם עם מברשת זויתית ואבקה שחורה דחוסה- ויוצא לה מהמם.. כשאני ניסיתי חחחח פשוט "בכיתי" את כל האיפור החוצה

Capelli Neri

New member
נולי,

לא ידעתי בכלל שאת מתאפרת. אני מופתעת. חשבתי שאת כמוני! :)

לא הייתי מגדירה את זה כמתאפרת

אלא כמשחקת ומנסה. עם כמה שזה טיפשי לרוב אני יושבת ביום שישי בערב לפני שיוצאים בבית של הורי במרכז ותוהה מה אלבש הערב. ואז לפעמים נורא בא לי לנסות איזה איפור. אני מנסה מעושנים לפעמים, או צבעים חזקים. מכירה את הרגעים האלו שכל דבר שתנסי לצייר יצא נהדר? אז בזמן כזה הרבה פעמים זה יוצא ממש יפה אבל לרוב אני חושבת שזה מוגזם ומסירה הכל. קשה לי להתאפר ממש כי לפי דעתי הפנים שלי לא כ"כ מחזיקות איפור שהוא לא קליל, זה נראה עלי ילדותי או עמוס. יש לי ימים יותר "יפים" ופחות יפים (לפי דעתי זה רק 50% בראש שלי) וגילית איפור פשוט שלוקח לי בהגזמה 4 דקות ומייפה אותי. אם ביום יום אני קצת דהויה אקח קצת סומק אדום- ורוד טבעי שיש לי כבר המון זמן ואניח קצת על הלחיים וקצת על העפעפיים. זה לא נראה מאופר אלא פשוט יותר חי. עיפרון חום חלש להאיר את העיניים ומסקרה בצבע חום-שחור כדי שיראה טבעי. אם בא לי לגוון, צללית חומה בהירה על העפעף ואחת פחות בהירה בקפל העפעף (ואם בכלל אני מתפרעת אז נקודה בהירה ליד האף, העיניים שלי קטנות וקרובות וזה מרחיק אותן). לרוב שפתון כמו לבלו או גלוס דובדבני עדין. לפני כמה ימים גיליתי אודם שממש ממש יפה לי- בדומה למה שאמרת, הוא לא אדום בדיוק אלא נוטה יותר לכתום. ואיכשהו הוא לא יושב עלי בצורה לא טבעית אלא משתלב נהדר. ו... הוא עלה שקלים בודדים בביוטיקייר. הלכתי איתו ל-3 שעות באוניברסיטה וכשחזרתי החברה שלי תהתה איך ב-2 שניות שאני בבית הספקתי למרוח אודם- אז לא, הוא פשוט ממש עמיד. במשך שנים היה לי אנטי רציני לחברות קוסמטיקה זולות, אבל באמת שזה לא מרגיש זבל. ובאישור משרד הבריאות והכל.

Capelli Neri

New member
טוב,

בכל פסקה את ממש מתארת אותי. נחמד :) עוד מעט אעלה תמונה של ניסיון איפור מהערב, אשמח אם תגידי אם זה הסגנון שלך.

למעלה