בוקר אור, יום שני. שרשור לבוש

Capelli Neri

New member
מאוד מסכימה

ובדיוק כמוך, אני קצת מתביישת ומרגישה תמיד יותר מדי מאופרת ובטוחה שכולם מסתכלים עלי בגלל זה. אני קיצונית, אני יודעת. בכל מקרה, פעמים רבות שמעתי על העניין הזה של הציור על צללית, ואני לא אוהבת - זה לא מה שאני מחפשת וצללית היא חומר שלא מוצא חן בעיני באופן כללי. תודה בכל מקרה.

Capelli Neri

New member
והמראה הכללי

שאני מאמינה שמעביר טוב את מידת ה"כתימות" של האודם. אם אני נראית עייפה, זה כי אני בלי מייקאפ ואני באמת סופר עייפה. ונעקצתי מתחת לעין, אז אני נראית קצת כמו אישה מוכה.

no nick 1989

New member
אם כבר מדברים על איפור.

מה אני עושה אם ממש ממש בא לי לשים איילנר אבל כל ניסיון שלי נגמר בצורה זוועתית בטירוף. לא יודעת לשים איילנר. ניסיתי איילנר טוש,ניסיתי גם עיפרון לא הולך. הכל יוצא לי עקום ולא אחיד אוף
גם לשים צלליות אין לי מושג אם אני שמה טוב..וסומק כמה עולה קורס איפור קצר? ואיפה?

מסכימה עם זוהר: קורס אצל מאפרת.

אני עשיתי אחד אחרי החתונה, אצל המאפרת הנהדרת שהייתה לי (יעל דרוקמן). עלה כמה מאות (נדמה לי 400) לקורס אישי של כמה שעות, שבו היא לימדה אותי איפור יום בסיסי ואיך לשדרג לאיפור לילה. הכסף הכי טוב שהוצאתי בחיים. באמת.

newKiticat

New member
היום בתפריט

לעבודה ואחרי זה לבלט בבאר שבע- שמלה מקסי ארוכה שהחלק העליון שלה מתחרה, ועל זה עליונית שלושת רבעי עם קשירה במותנים בצבע שחור. השמלה עצמה בצבע שחור לבן. מתחת המגף השחור רכיסה החדש של רנואר. ומשקפיים, כי כשכאני עובדת בוקר הדבר האחרון שיש לי כוח להתעסק איתו זה עדשות...
מה שכן, חיכו לי 2 חבילות בדואר! שמלה מאסוס, ועוד מעיל ו-2 ג'יגינס מYOURS CLOTHING.... יש מצב שהג'גינס יהיו קצת קטנים- אבל בהתחשב בזה שאני פרה כרגע, זה בסדר גמור..... והם נראים איכותיים למדי! והמעיל מדהים מדהים מדהים... ארוך ונוח.

newKiticat

New member
את מדברת עם מישהי שאספה

את החבילות המדוברות בדיוק בדרך לעבודה, ופתחה אותם באוטו (עד שסוף סוף העפתי את העטיפות מהאוטו!!)... כך שיהיו תמונות, רק קצת יותר מאוחר...
והמעיל זה זה- והוא משגע. הוא פליז מבפנים אבל עדיין נראה מהוגן כזה... למרות שבמציאות הצבע הלבן שלו פחות מודגש מבתמונה אבל הוא בהחלט עדיין סבבי. עם שרוולים שמיועדים לאנשים בגובה שלי, לשם שינוי...

שאפולי

New member
טוב אני אחכה בסבלנות../images/Emo7.gif

אני גם מחכה למעיל! נו שיגיע כבר!

לי וולף

New member
שחור-חום ועוד קצת

הבסיס שחור- מכנסים קצרות (חורפיות... כברנחשפו פה לדעתי) עם גרביונים שחורים חולצה שחורה ארוכה מגפיים בצבע חום (עור הפוך, חום ג'ינג'י שכזה) צעיף חום עם פרחים

אוגלה

New member
אגב מכנסיים קצרים עם גרביונים..

מרוב שזה נהיה כזה להיט, הרבה בנות לובשות מכנסיים קצרים מדי עם גרביונים שהאריגה הצפופה יותר מתחילה לפני שהמכנסיים מתחילות
זה כל כך זול ומזעזע...

שאפולי

New member
../images/Emo99.gif

יש מצב שזה אחד האאוטפיטים שלך שהכי אהבתי. מאיפה המכנסיים?

לי וולף

New member
יא, ואני חשבתי שהתמונה מה זה גרועה...

שמחה שזה נראה ייצוגי
את המכנסיים לפי דעתי הראיתי פה בעבר- נרכשו בפריז. הן של קוקאי ויש להן סרט קשירה מגניב.אגב, גיליתי שסגרו את החנות בקניון רמת אביב. אז עכשיו יש להם רק חנות בשינקין (אם לא נסגרה גם...)

למעלה