בוקר אור, יום שני. שרשור לבוש

Zorikit

New member
מאתמול, שהלכתי להיכשל במבחן

היה צריך להגיד תודה שהתלבשתי כי לא רציתי לצאת כל כך.

Zorikit

New member
לא :) זה הג'גינג של קסטרו

המכנסיים היחיד בארון שלי ב 44. הבד שלו הוא הבד המושלם לג'ינס לאישה מלאה. הוא עבה בדיוק ברמה שמחטב אבל לא משמין! הוא כבר גדול לי במותן, פנסים אצל אמא מיד.

m i c h m i c h

New member
המצב לא טוב...אני חסרת השראה

סתם ג'ינס שגדול עלי וסוודר ורוד עם מעויינים שגם לא יושב בול לצערי. נעלי ה"אוקספורד" תחרה שלי מאסוס וזהו. חסר מעוף לחלוטין.

BlackUnicorn

New member
כשישנים שעה בלילה, מתלבשים רע רע רע

אני עם טייץ שחור, חולצה דקה ארוכה שחורה, מעליה סריג בצבע כחול-סגול עם מחשוף וי, שמכסה בקושי את האגן. מגפיים שחורים עד הברך, ומעיל שחור. לא וואו בכלל.

bluestvixen

New member
I hate mondays!

ג'ינס שחור עם שפשופים מ-TNT חולצה כחולה מזארה עליונית אפורה עם דוגמא שחורה מגניב מפרופיל מגפיים אפורים של רוקט דוג שרשרת סנונית התאפרתי בגוונים חומים עם הפלטה המהממת של אורבן דיקיי. אגב, לא סיפרתי לכן שאמא הצליחה להציל את הג'ינס האהוב

../images/Emo113.gifזה מה שלבשתי אתמול../images/Emo113.gif

היום רק 11 בבוקר פה בניו- יורק ועוד לא ממש יצאתי מהבית. דווקא יש היום שמש וחמים. אולי אצא בקרוב. עוד תמונות בבלוג שבחתימה.

Capelli Neri

New member
מוצא חן בעיני

נינוח, רגוע ומעט עייף, אבל לא חסר גלאמור. משקף את כל מה שאת מספרת עליו בבלוג שלך בשבוע האחרון.

flutter girl

New member
פשוט מקסים!

קודם כל העפתי מבט בבלוג... ועכשיו דעתי- יש לך מראה שיקי לחלוטין, ואת גם מנצלת את הלוק שלך עד תום (בקטע טוב). הבלוג הוסף למועדפים.

תודה!

קניתי אותו בזארה בחורף שעבר ואני לובשת אותו רק בניו יורק. זה הזמן היחיד לאוורר את הפרווה.

newKiticat

New member
רק אל תגידי לי שזה אמיתי...../images/Emo3.gif

זה יכאב. הוא מדהים, אבל אני לגמרי אנטי פרווה. (והאמת שתמיד אני משערת שזה סינטטי מלכתחילה.... פרווה זה לא בדיוק נפוץ בימינו...
)

ברור שזה סינטטי

הרי לא עושים מעילים מנמרים. זאת חיה מוגנת ובטוח שלא מוכרים אותם בזארה. אני לא קונה פרווה, את יכולה להרגע :)

newKiticat

New member
נרגעתי!../images/Emo13.gif

כיף לשמוע שמעיל כזה כיפי לא טבעי. האמת שאני די עייפה ועובר עלי יום קשה- אז לא חשבתי לעומק, ברור שלא מוכרים מעיל פרווה מנומר.
וזה הכי אופנתי לאהוב חיות, אבל לא עלינו! (אלא אם כן זה החתולה הקרצייה שלי עם נשיקות הבוקר שלה!)

דלעת

New member
בירוק

דגמ"ח בירוק זית בהיר, גופיה ארוכה בירוק זית כהה, אפודה גדולה בירוק זית עם ירוק רעל (סרוג) ו"עניבה" עם פונפונים בחום, שחור ולבן (חלק מהאפודה). עגילי חישוק קטנים עם כדורוני חרוזים מנצנצים בירוק זית (הדודה הכינה לי). מגפיים ומעיל שחורים. איפור ירוק.

למעלה